İçim daraldı lütfen bakın

Güldürdünüz beni yorumunuz icin teşekkğr ederim Öyle yapmaya calısıyom her dedigini yapmıyorum o zamanda kuduruyo işte
Yapılcak en güzel şey bu cidden, her dediğini yapmamak. Eşinide kendin taraf yap yani seni savunsun haklı olduğun yerde. Gerçi eşine seni şikayet etmiyosa hiç bulaştırma kendi aranızda halledin derdim ama.... Of bu kvdeler neden gelinlerle kafayı bozar anlamam, bak işte kendi hayatına. Gelin olmadan önce napıyodun.

Anne annedir ya, kız annesi yada erkek annesi olunca noluyo size hanımlar? Erkek anneleri neden kafayı sıyırıyo ki ya. Benimkide soru mu sanki, cevabı çok basit. Erkekleri hayatımızın merkezine koymayu çok seviyoruz heralde. Sevgiliyken, evliyken sevgilimizi-kocamızı hayatımızın merkezine koyuyoruz. Sonrada erkek çocuğunu hayatımızın merkezine yerleştirip gelinlerin hayatına tükürüyoruz.

Yanlışmıyım

Farklı bir uslübunuz var anlamak zor

Görüşme ..
Fazla astar isteyen kaynana. .
Biraz ulaşılmaz ol. .

kendi isteği dışında zırt pırt gelinini zorla evine davet eden kayınvalidelere ceza verilsin ,ya da geline, kayınvalideye gittiği her sefer için bir çeyrek altın takmalılar.galiba o zaman kurtulunur bu durumdan .sevdikleri için görmek istedikleri için olsa neyse de sırf gelininin üzerinde otorite kurmak ,oğlumun karısı olmaktan çok benim gelinimsin o yüzden bana itaat edeceksin demenin bir yolu evlerine çağırmak .kayınvalideniz inat bir insan belli ,eşiniz sizin arkanızda nasılsa, her gel dediğinde gidersen başa çıkamazsın ,o inatla çağıarcak sende inatla gitme ,bu tip kayınvalidelerin kendi kayınvalideleriyle iletişimine baksan hiç biride kocasının ailesine gidip gelmemiş tiplerdir,herkesi parmağında oynatmaya bayılırlar çünkü.

Ebeyi mebeyi bosver. Kocan bile gicik oluyormus. Konussun dursun. Madem yonetmedigin halde yonetti diyor. Sende firsattan istifade istemedigin durumlara karsi cik . Iyiykende kotusun , kotuyken de kotusun belli ki. Musait degilsen de hayir de ve konuyu kapat israr ederse de gitme. Onun demesiyle olmadigini anlasin.

Kızlar hepinize yorumlarını icin teiekkür ederim yine aynısını yaptılar dün gitmedik diye aradılar karınıda al gel bize diye babası aradı smdi gidiyoz mecbur bana dua edinde sağ salim saç baş yoldurmadan geleyim

Canım öyle yapıyorm müsait degilim anne diyom ne bahane uyduruyon sen gelmek istemiyon oglumuda sen yollamıyon kısıtlıyon oda sen gelmşyon diye gelemiyo diyo sanki ogluda gitmek icin ölüyodu onu bile iyice uzaklastırdılar kendilerinden

Arkadaşlar Anadolu ağzında özellikle iç anadolu ağzında ananeye ebe diyenler oluyor. Konuyu merak edenler ağız araştırmalarından inceleyebilir

esinle arani bu insanlar yizunden bozma sakin bak esin zorlamamis seni gitceksin diye he he de gec yoksa omur gecmez boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…