• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim daraldı lütfen bakın

Sevdalm6868

İki gönül bir olsn ynında da çay olsun <3
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
128
75
13
31
Merhaba arkadaslar dün babam geldi esim ise basladı fbrıkaya gtmesi icin arabamız yoktu arabasını bıraktı dünde kaldı bgun 11 de bindirdim neyse babam bizdeyken esim ise gitti .kaynanam aradı ben ebengile geçiyom oraya gel dedi anne benm babam burda gelemem dedim tmm baban gidince haber et gel dha hala vazgecmıyo snra neyse aradm babam binince gittim bisi yaptgmız yok oturuyoz anca esim 2 bucuk üce dogru geldi ille ebengile cık diyo camdan adam isten gelms beni aradı kalkta gel duş alcam dye zorla cıkarttı yukarı esimi bi adımlık yer dha üc gün önce gittik nyse dedm indik eve braktık onu bizde evimize geldk snra esim dusa girdi afedersniz dedm banyo ısınmısken bende gireyim ben girdm o cktı o ara annesi aramış saat beşe gelirken balık yapıcam baban cagırıyo bize gel sen aksam isine gidince karın bizde kalsın aksam giderken al esimde demiş müsait degliz anlamamış tbi kadın dems anne banyoda kız o ckıyım hazırlanıyım diyene kdar ben geç kalırım siz yeyin demiş eşim cktıgımda hazırlanmıs gtmek icin bklıyodu bes dk durdu gitti snra mesaj attm anne aramışın müsait degldim k bkma baska zaman gelirim dye huyunu bliyom cnkü kfamı agrıtcak hatta mesaj atmak zornda bile değildim ben esimide snir etmişki en son çare banyoda diue bagırmış morali bozuktu cünkü bana mesajlar yazmıs sen gelmek istemiyon oglumuda yönetiyon kayınbabayın yanında niye böyle yapıyosunuz sen niye gelmedin neye hazırlanacan diye her zaman bnu yapıyor bana kocamı ben yönetiyomuşum gibi laflar diyo bktm artk

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar dün babam geldi esim ise basladı fbrıkaya gtmesi icin arabamız yoktu arabasını bıraktı dünde kaldı bgun 11 de bindirdim neyse babam bizdeyken esim ise gitti kaynanam aradı ben ebengile geçiyom oraya gel dedm anne benm babam burda gelemem neyse tmm baban gidince haber et gel dha hala vazgecmıyo snra neyse aradm babam binince gittim bisi yaptgmız yok oturuyoz anca esim 2 bucuk üce dogru geldi ille ebengile cık diyo camdan adam isten gelms beni aradı kalkta gel duş alcam dye zorla cıkarttı yukarı esimi bi adımlık yer dha üc gün önce gittik nyse dedm indik eve braktık onu bizde evimize geldk snra esim dusa girdi afedersniz dedm banyo ısınmısken bende gireyim ben girdm o cktı o ara annesi aramış saat beşe gelirken balık yapıcam baban cagırıyo bize gel sen aksam isine gidince karın bizde kalsın aksam giderken al esimde demiş müsait degliz anlamamış tbi kadın dems anne banyoda kız o ckıyım hazırlanıyım diyene kdar ben geç kalırım siz yeyin demiş eşim cktıgımda hazırlanmıs gtmek icin bklıyodu bes dk durdu gitti snra mesaj attm anne aramışın müsait degldim k bkma baska zaman gelirim dye huyunu bliyom cnkü kfamı agrıtcak hatta mesaj atmak zornda bile değildim ben esimide snir etmişki en son çare banyoda diue bagırmış morali bozuktu cünkü bana mesajlar yazmıs sen gelmek istemiyon oglumuda yönetiyon kayınbabayın yanında niye böyle yapıyosunuz sen niye gelmedin neye hazırlanacan diye her zaman bnu yapıyor bana kocamı ben yönetiyomuşum gibi laflar diyo bktm artk
Canım zor bir durum ama boşvermekten başka çare yok. Olaya iyi tarafından bakmaya çalış. Eşine hiç değer vermeyen erkekler var ama senin eşin senin yanında olmuş ne güzel :KK49:

Canım zor bir durum ama boşvermekten başka çare yok. Olaya iyi tarafından bakmaya çalış. Eşine hiç değer vermeyen erkekler var ama senin eşin senin yanında olmuş ne güzel :KK49:
Evet cok skür esim yanımda duruyo ama onu bile istemiyo kadın beni annelikten sil diyor bizim cok kavgamız oldu bana dediki bagırarak sen evim ayrı diye basına buyruk geziyim tozuyum diyon dedi biyere gitmem bile ben sevmem gezmeyi bunuda nye dedi annem uzakta iki gce kaldı onunla teyxeme gittik iki saatligine diye beni aramıs agzından gelen gidiyo sen bizi hiç takmıyosun bundan snra kocan izin versede benden alacaksın diye bgırdı

Merhaba arkadaslar dün babam geldi esim ise basladı fbrıkaya gtmesi icin arabamız yoktu arabasını bıraktı dünde kaldı bgun 11 de bindirdim neyse babam bizdeyken esim ise gitti kaynanam aradı ben ebengile geçiyom oraya gel dedm anne benm babam burda gelemem neyse tmm baban gidince haber et gel dha hala vazgecmıyo snra neyse aradm babam binince gittim bisi yaptgmız yok oturuyoz anca esim 2 bucuk üce dogru geldi ille ebengile cık diyo camdan adam isten gelms beni aradı kalkta gel duş alcam dye zorla cıkarttı yukarı esimi bi adımlık yer dha üc gün önce gittik nyse dedm indik eve braktık onu bizde evimize geldk snra esim dusa girdi afedersniz dedm banyo ısınmısken bende gireyim ben girdm o cktı o ara annesi aramış saat beşe gelirken balık yapıcam baban cagırıyo bize gel sen aksam isine gidince karın bizde kalsın aksam giderken al esimde demiş müsait degliz anlamamış tbi kadın dems anne banyoda kız o ckıyım hazırlanıyım diyene kdar ben geç kalırım siz yeyin demiş eşim cktıgımda hazırlanmıs gtmek icin bklıyodu bes dk durdu gitti snra mesaj attm anne aramışın müsait degldim k bkma baska zaman gelirim dye huyunu bliyom cnkü kfamı agrıtcak hatta mesaj atmak zornda bile değildim ben esimide snir etmişki en son çare banyoda diue bagırmış morali bozuktu cünkü bana mesajlar yazmıs sen gelmek istemiyon oglumuda yönetiyon kayınbabayın yanında niye böyle yapıyosunuz sen niye gelmedin neye hazırlanacan diye her zaman bnu yapıyor bana kocamı ben yönetiyomuşum gibi laflar diyo bktm artk

ay kusura bakma bacım da okurken gülesim geldi, çok tatlı anlatmışsın :KK48::KK48::KK48:

ebe = babaanne yada anneanne bizde ebe derdik

konu sahibesi kayijvaliden senin esini yonetiggini dusunmesi daha iyi deilmi :)

Back