Icim buruk bugün

allah rahmet eylesin.. mekani cennet olsun anneciginin
eminim o sizi görüyordur.. kizinin en mutlu gününe ortak olacaktir..
alninin akiyla gelin oldu diye gurur duyacaktir..

bende dogumumdan 4 ay önce anneannemi kaybettim o kadar istedimki onun melegimi görmesini..
allah nasip etmedi..
ama ben onu hep yanimda hissettim.. karnimi oksadigini hissettim..
melegim 7 aylikken mezarina gittigimde ise.. oglum anneannemin mezarina bakarak gülümsedi hatta biri ona komiklik yapiyormuscasina sesle gülmeye basladi..
o zaman anladimki onlar bizimle..
biz görmesekte yanimizdalar..

kizkardesine mutluluklar dilerim..a.s.

cok duygulandim yazdiklarinla inan

kizkardesin icin gözünüz aydin diyorum
rabbim tamamina erdirsin ve hersey gönlünce olsun insallah

eminim ki kolay diildir yasamaya bilemez elbet
annenin topragi bol mekani cennet olsun

kizkardesin ne sansliki ablalari var

Yaşım neredeyse kırk..
Hala kara kara bebek yapsam mı diye düşünüyorum.
Neden mi,işte bu sebepten,kardeş dayanışmasından mahrum etmemeliyim kızımı diye.
Sultanım,çok iyi anlıyorum seni,babamı kaybettiğim senenin ertesi evlendim,beni amcamdan istediler ama ben hep sol yanımı,kalbime yakın kolumu kırık hissettim bu süreçte..
Ama sen ve ablan var,ne mutlu kardeşine.
Sevilesi sayılası bir kladınsın,keşke kızımın da senin gibi bir ablası olaydı,ya da abla olaydı senin gibi..
Mutluluklar gönlüne dolsun kardeşinin,taşsın yedi düvele yetsin..Kısmetleri ellerinden aksın,doldurmaya kap yetmesin..Hep mutlu olsun,eşiyle bütünü oluştursun.
Senin gibi abla da bütün mutluluklardan nasibini dolu dolu alsın.
Tekrar kutlarım canım benim:1hug:

mekanı cennet olsun annenizin.allah rahmet eylesin canım..
siz mutlu olursanız annenizde rahat uyuycaktır yerinde,ne güzelkii birbiriniz varsınız,
allah sizleri ayırmasın mekanlar uzak olsa bile gönüller bir olsun canım allah mutlu etsin tamamına erdirsin..sabırlar diliyorum opuyorumnanaktan

içim sızladı ya çok üzüldüm gerçektenmirmirmirmir
rabbim kardeşinin hakkında hayırlısını versin bi ömür mutluluklar diliyorum
annenizinde mekanı cennet olsunsenağlama

Canlarim....cok sagolun....hepinize teker teker tesekkür ederim, güzel sözleriniz iyi dilekleriniz inanin beni cok mutlu etti.:1hug:

Rabbim sizinde kardeslerinize evlatlariniza ve sizlere hayirli helal süt emmis kismetler nasip etsin....:Saruboceq:

ay ca nım oncelikle başın sağ olsun tabiki annenin yerini kimse tutumazzzz
ama teyzde anne yarsı derlermiş
ama senin ve ablanın canı sağ olsun kardeşıne en güzel şekilde gelin edin annennizde yerinde rahat yatar mutluluklar kardeşinizeeeeeopuyorumnanaktan

Evet, kizi verdik.....senağlama

Cok güzel gecti arkadaslar, cok memnun kaldi aileler birbirinden.
Aramizda bir söz taktik, yazada dügün var....boshayallersmile

Insallah hayirli ugurlu olur, hep mutlu olurlar....:Saruboceq:

Ah canim ablam benim ya, icim bi tuhaf oldu, ah, ben bacimin dugununu goremedim, sen annen gibi bakarsin ona, Allah'in izniyle hersey guzel olup bitsi insallah, tebrik ediyorum kardesini

İlk önce anacığınıza Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Daha sonra hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin.İşte bacınızın anası sizlersiniz.Ne mutlu ona,herşey göz açıp kapatıncaya kadar geçer İnşallah.Kolay gelsin ablacığım

Ah canim ablam benim ya, icim bi tuhaf oldu, ah, ben bacimin dugununu goremedim, sen annen gibi bakarsin ona, Allah'in izniyle hersey guzel olup bitsi insallah, tebrik ediyorum kardesini

Sagol tatlim, iste gurbetlik böyle birsey, biri bir dagda biri bir dagda oldugu vakit, böyle günlerde illaki birseyler eksik kaliyor degilmi.....lakin yinede Allah böyle Ayriliklar versin güzelim, yinede telefon acip sesini duyabiliyorsun ya, en önemlisi budur.:1hug:

Amin canim sagol, insallah hersey gönlümüzce olur cümlemizin...:Saruboceq:

Senin gibi ablam olsa,hayat çok daha kolay olurdu eminim..
Şanslı kardeşin,Allah tamamını erdirsin.

Evet bunu ben de düşünmüştüm. Böyle bi ablam olsa da aklıma takılan birşey olunca gitsem bi kahvesini içsem derdimi anlatsam, bilsem ki ben o anda fevri davranıp düşünemesem de göremesem de bazı şeyleri, o bana gösterse hayatta bazı şeylere bakışım çok daha farklı olurdu sanırım.

Allah mutlu mesut etsin. Kardeşiniz gerçekten de çok şanslı.Hatta annesi yanında olan ama manevi anlamda hiçbir katkısı olmayan bi çok insanın yerinde olmaktansa belki de böyle bi ablaya sahip olmak daha büyük bir şanstır bu zahiri dünyada.

Senin gibi ablam olsa,hayat çok daha kolay olurdu eminim..
Şanslı kardeşin,Allah tamamını erdirsin.

Allah razi olsun kizlar, gercekten cok duygulandirdiniz benisenağlama....tesekkür ederim.Şeniz

Ayrica seve seve sizinde ablaniz olurum....hic problem degil..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…