- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi Gebere Jackson
130 bine o kadar az faiz veriyor mu ki? Öyleyse hiçbir şey değil. Bana söylenen şu 130bine 100 bin faiz geliyor
Evet yakın
130 bin çekince 120 ayda geri ödemesi toplam 212.206,04 TL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
130 bine o kadar az faiz veriyor mu ki? Öyleyse hiçbir şey değil. Bana söylenen şu 130bine 100 bin faiz geliyor
Yok kimseyle evli değil hatta evde nişanlımın üstüne yapılmış alındığı zaman tapu işlerine o koşturmuş.
Bunların aile biraz farklı mesela bir araba alınır, bizim ailede kimse kimsenin bişeyini istemez ama onlarda o ortalık malı olur. Sonra karmaşa çıkar, ama herkes yine iyi olur. Çok ilginçler ya.
Ölmüş bir adamın malı zaten miraçıları olan eşi ve çocuklarına kalır,tapuyla nişanlın ilgilenmiş bile olsa yetim çocuklara kalan bir ev neden dayılarının üzerine olsun ki?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatsın.
Benim anladığım çocuklara babalarından para kalmış. Ev değil. Kalan para ile de ev almışlar.
Aslında çocukların adına da alınabilirdi tapu, benim 7 ve 10 yaşındaki kızlarımın kendi adına tapusu var, oradan biliyorum.
Sakın ola öyle bir işe girme madem durumunuz var sende calısacaksın ev almak ıstıyorsanız maalesef hazırdada paranız yoksa bu yukun altına gırıp ev kredısı cekeceksınız bundan 5 yıl sonra ev fıyatları ne olur bılınmez kaldıkı baskasının ev borcunu odemek sana zul gelir bu sebeple en azından kendı evının borcunu odersın bılırsın bıtınce borcların tamamı bıtecek bır daha borc olmayacak gereksız para mevzuları yuzunden aranız bozulmasın kımseden borc bırsey almayın kendınız yapabılıyorsanız yapın yapamıyorsanızda yapacak bırsey yok maalesef herkesın evı olacak dıye bır kaidede yok.Kızlar size danışmam gerekn bir şey var.
Bu cumartesi nişanlandım şubatta nişanlım askere gidiyor, ağustos gibi gelecek ekimde nasipse düğün olcak.
Gayet güzel giden bir ilişkim var kv kp görümce hepsi mükemmel insanlar görmeyince özlüyorum hatta.
Ev almayı düşünüyorum kiraya çıkıp ev sahibini zengin etmektense, bir evimiz olsun diyoruz.
Görümcemin eşi vefat etmiş, iki çocuğuna kv bakıyor. Babalarından kalan parayla istanbuldan ve gebzeden ev alınmış.
Nişanlım ve ailesi bankadan para çekip faiz ödemek yerine,yiğenlerden birinin evini satalım örnek 180e satıldı,50bin evin kendi borcu(kredi borcu devam ediyor) kaldı mı 130, düğünden gelenleri de üstüne koyarız ev alırız, hatta şimdiden borca girelim nişanlımın arabasını satalım o askerdeyken ev otomatik ödmeeyle kendini ödesin diyorlar.
Evet tamam güzel bir fikir, faiz ödemiyoruz.Eşyalar için ev masrafı düğün masrafı için sadece 50 bin çekelim diyorlar e tamam bunu da ödeyelim olay burda başlıyor. 10 sene sonra yiğeni evlenince biz yiğenine ev alıcaz (evi nasıl secerse secsin )
Yiğenini çok seviyorum baktıkça içim eriyor babasız olduğunu ona shaip çıkmamız gerektiğini biliyorumm. Ama ben tam krediler bitti anne olayım derken bu sefer o çocuga ev almak zorunda kalıcaz 130 aldıysa beğendiği ev 300de olsa nasıl alamayız diyebiliriz?
Ben ömür boyu nasıl borç ödeyeceğim önümüzdeki 20 sene ev için mi çalısacağım?
Şimdi desem ki bi daha ev alırsak nasıl öderiz, babası yok ben yardıumcı olmalıyım diyecek ve ben kendini düşünen paragöz biri olucam. Ben çalışmazsam o ev parası birikmez (benim mesleğimin ondan daha çok kazancı var ).
Ben çalışırsam ne zaman anne olucam çocuğumu kendim büyütmek istiyorum, yiğenine yardımcı olmak çok isterim ama ömür boyu bitmeyen bir borçla nasıl başa çıkıcam ne zaman rahata kavuşucaz, ve insanlara gebe kalmış olucaz. İyiyken kötü olmak istemiyorum.
Ben uygun bir dille boşver o evi çekeriz kredi dedim ama o bu seceneğin daha iyi olduğunu söyledi.
Karışık olduysa kusura bakmayın hem çalışıp hem yazıyorum, anlamadığınız yerde açıklamaya çalışırım
Kızlar size danışmam gerekn bir şey var.
Bu cumartesi nişanlandım şubatta nişanlım askere gidiyor, ağustos gibi gelecek ekimde nasipse düğün olcak.
Gayet güzel giden bir ilişkim var kv kp görümce hepsi mükemmel insanlar görmeyince özlüyorum hatta.
Ev almayı düşünüyorum kiraya çıkıp ev sahibini zengin etmektense, bir evimiz olsun diyoruz.
Görümcemin eşi vefat etmiş, iki çocuğuna kv bakıyor. Babalarından kalan parayla istanbuldan ve gebzeden ev alınmış.
Nişanlım ve ailesi bankadan para çekip faiz ödemek yerine,yiğenlerden birinin evini satalım örnek 180e satıldı,50bin evin kendi borcu(kredi borcu devam ediyor) kaldı mı 130, düğünden gelenleri de üstüne koyarız ev alırız, hatta şimdiden borca girelim nişanlımın arabasını satalım o askerdeyken ev otomatik ödmeeyle kendini ödesin diyorlar.
Evet tamam güzel bir fikir, faiz ödemiyoruz.Eşyalar için ev masrafı düğün masrafı için sadece 50 bin çekelim diyorlar e tamam bunu da ödeyelim olay burda başlıyor. 10 sene sonra yiğeni evlenince biz yiğenine ev alıcaz (evi nasıl secerse secsin )
Yiğenini çok seviyorum baktıkça içim eriyor babasız olduğunu ona shaip çıkmamız gerektiğini biliyorumm. Ama ben tam krediler bitti anne olayım derken bu sefer o çocuga ev almak zorunda kalıcaz 130 aldıysa beğendiği ev 300de olsa nasıl alamayız diyebiliriz?
Şimdi desem ki bi daha ev alırsak nasıl öderiz, babası yok ben yardıumcı olmalıyım diyecek ve ben kendini düşünen paragöz biri olucam. Ben çalışmazsam o ev parası birikmez (benim mesleğimin ondan daha çok kazancı var ).
Ben çalışırsam ne zaman anne olucam çocuğumu kendim büyütmek istiyorum, yiğenine yardımcı olmak çok isterim ama ömür boyu bitmeyen bir borçla nasıl başa çıkıcam ne zaman rahata kavuşucaz, ve insanlara gebe kalmış olucaz. İyiyken kötü olmak istemiyorum.
Ben uygun bir dille boşver o evi çekeriz kredi dedim ama o bu seceneğin daha iyi olduğunu söyledi.
Karışık olduysa kusura bakmayın hem çalışıp hem yazıyorum, anlamadığınız yerde açıklamaya çalışırım
işte alınmazsa alınmasın kendı oğlunun evi olacak yaa, çok bencil bir kadın torunlara sanırım ölen babadan kalmış evBence eliniz varsa kafanızı kendınız kasımalısınız
Yegenının evını satmak fılan ne alaka, kayınvalıde nasıl guvenıyor ya alamazsanız ya bı hastalık olursa
Kaynana bunu dusunsede bu nısanlı cocugun bunu kabul etmemesı gerekişte alınmazsa alınmasın kendı oğlunun evi olacak yaa, çok bencil bir kadın torunlara sanırım ölen babadan kalmış ev
böylelerinin anası danası aynı zihniyettedirKaynana bunu dusunsede bu nısanlı cocugun bunu kabul etmemesı gerek
ınsanda bıraz gurur olmalı, bacak kadar cocugun evı satılıp uzerıne hayat mı kurulur
Ama ben tam krediler bitti anne olayım derken bu sefer o çocuga ev almak zorunda kalıcaz 130 aldıysa beğendiği ev 300de olsa nasıl alamayız diyebiliriz?