- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
bu duyguyu iyi bilirim bende erkek kardeşimin dügününde yaşadım babamı kaybedeli 1,5 sene olmuşdu onsuz dügün dügündü işte
canımm benimm dilerimm kardeşinn çok mutluu olurr.allah yardımcınızz olsunn.dularımm sizinle:Saruboceq:
anneniz içinde allah mekanını cennet etsinn.çok üzüldümm
Ne mutlu kardeşine senin gibi bir ablası var, ne güzel oda yuvasını kuracak, Allah bir ömür boyu mesut etsin inşallah,
Öncelikle her yazınızı adınızı gördüğümde okuyorum o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hepsine katılıyorum diyebilirim.
Kardeşiniz için hayırlı uğurlu olsun inşallah.ALLAH mutlu etsin.Sizin gb bir ablası olduğu için şanslı olduğunu düşünüyorum.
Anneniz eminim ki sizi görüyordur.Çok seviniyordur.Cuma saati bütün ölmüşlerimize ALLAH rahmet eylesin.
Bende bu yaz ablamı evlendirdiğimizde aynı burukluğu hissettim.Kız vermek çok zor muş.Ama eninde sonunda insan yuvasını kurucak bende öyle. Önemli olan mutlu almak bir ömür boyu...
Anneniz sizinle gurur duyuyordur ne güzel ne mutlu...
Umarım kardeşiniz çok mutlu olur
Annenizin mekanı cennet olsun
Sagol eylülcüm, insallah görüyordur.....Ah su kizida bir evlendirsek kizim yuvasini kursa ölsemde gam yemem derdi hep:çok üzgünüm:
Merhaba kizlar....
Evet, icim buruk bugün.
Hafta sonu misafirlerimiz gelecek....Kiz kardesimi istemeye gelecekler. Zaman geldi catti, oda yuvasini kuracak Allahin izini ile....Canim benim nasilda telasli
Abla nasil yapicaz nasil edicez deyip evham yapiyor kendine...:1hug:
Annemin basimizda olmayisi hüzünlendiriyor beni. Bildigniz gibi onu kaybettik, 2 yil olacak.
Babam ve Teyzem burda, evet ama...yinede Anne gibi olmuyorki!:çok üzgünüm:
Keske Anacigimda görebilseydi onun mürvetini...cok istiyordu ama kismet olmadi malesef.
Ben ve Ablam simiden böylesek dügünde nasil olacagiz hic düsünemiyorum.
Gülsümcüm hayırlısı olsun be tatlım...
kuşlar bir zaman sonra yuvadan uçacak elbette,
onların mutluluğu bizlerin mutluluğu olacak...
Annenin olması hiçkimseye benzemez ama
oda ruhen sizlerledir ben buna inanıyorum...
hadi hayırlısı olsun,hep böyle tatlı telaşlar olsun hayatımızda...
konunuzu içerik nedeniyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla-f293/
bölümüne taşıyorum,
sevgiler...
:teselli: canim ya, allah annenin mekanini cennet eylesin
kardesinede mutluluklar dilerim
baska kardesin varmi yoksa son kardesinmi evlenen , en ufakda gidince insan üzülüyor tabiki:gitme:
Kardeşiniz ne şanslı ki senın gibi bir ablaya sahip.Eminim elinizden geldiğince Annenizin yokluğunu hissettirmeyeceksinizdir.
Sizin onu bu denli düşünüyor olmanız muhakkak Annenizinde huzur içinde yatmasını sağlıyordur.Mekanı Cenne Olsun...
Kardeşinizi huzur,mutluluk dolu bir gelecek karşılasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?