Icim buruk bugün

bu duyguyu iyi bilirim bende erkek kardeşimin dügününde yaşadım babamı kaybedeli 1,5 sene olmuşdu onsuz dügün dügündü işte

Babacigininda mekani cennet olsun canim.....Zordu degilmi? Öyle mutlu bir günde Mutsuz olmak?

canımm benimm dilerimm kardeşinn çok mutluu olurr.allah yardımcınızz olsunn.dularımm sizinle:Saruboceq:

anneniz içinde allah mekanını cennet etsinn.çok üzüldümm

Sagol canim.....Allah razi olsun

Ne mutlu kardeşine senin gibi bir ablası var, ne güzel oda yuvasını kuracak, Allah bir ömür boyu mesut etsin inşallah,

Öncelikle her yazınızı adınızı gördüğümde okuyorum o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hepsine katılıyorum diyebilirim.
Kardeşiniz için hayırlı uğurlu olsun inşallah.ALLAH mutlu etsin.Sizin gb bir ablası olduğu için şanslı olduğunu düşünüyorum.
Anneniz eminim ki sizi görüyordur.Çok seviniyordur.Cuma saati bütün ölmüşlerimize ALLAH rahmet eylesin.
Bende bu yaz ablamı evlendirdiğimizde aynı burukluğu hissettim.Kız vermek çok zor muş.Ama eninde sonunda insan yuvasını kurucak bende öyle. Önemli olan mutlu almak bir ömür boyu...
Anneniz sizinle gurur duyuyordur ne güzel ne mutlu...

Sagol tatlim, güzel sözlerinle mutlu ettin beni...:1hug:

Evet kiz vermek biraz koyuyor insana galiba....ama doganin kanunu bu...ayrica müstakbel damadimiz cok iyi bir insan, cok sevdik onu....insallah hep mutlu olurlar.

Bugün kardesim gelecek, belki gelinik bakmaya gideriz abla ne dersin diye sordu....tamam canim gideriz dedim....onu gelinliklere görmek her ne kadar icimi sizlatacaksa o kadarda mutlu olucagim.....

Gülsümcüm hayırlısı olsun be tatlım...
kuşlar bir zaman sonra yuvadan uçacak elbette,
onların mutluluğu bizlerin mutluluğu olacak...
Annenin olması hiçkimseye benzemez ama
oda ruhen sizlerledir ben buna inanıyorum...
hadi hayırlısı olsun,hep böyle tatlı telaşlar olsun hayatımızda...

konunuzu içerik nedeniyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla-f293/
bölümüne taşıyorum,
sevgiler...

Sagol eylülcüm, insallah görüyordur.....Ah su kizida bir evlendirsek kizim yuvasini kursa ölsemde gam yemem derdi hep:çok üzgünüm:

İnsanın içini burkanda bunlar zaten :çok üzgünüm:ama gözü arkada değildir eminim sen varsın ablaları var ve ablaları onun için elinden gleni yapacak bunu biliyordur annende o gunde yine aranızda olup mutluluğunuzu görecektir

:teselli: canim ya, allah annenin mekanini cennet eylesin
kardesinede mutluluklar dilerim
baska kardesin varmi yoksa son kardesinmi evlenen , en ufakda gidince insan üzülüyor tabiki:gitme:

Evet songülcüm haklisin, hep böyle tatli telaslar olsun hayatimizda....

Ne tuhaf, kücüklügü geliyor aklima....ben 15 o 10 yasindayken hep bize özenirdi, ablam ve ben gibi olmak isterdi.....odamiza girer gizli gizli kiyafetlerimizi giyerdi....sonra benden ve ablamdan azar isitirdi........simdide evleniyor.....hey Allahim.boshayallersmile

Kardeşiniz ne şanslı ki senın gibi bir ablaya sahip.Eminim elinizden geldiğince Annenizin yokluğunu hissettirmeyeceksinizdir.

Sizin onu bu denli düşünüyor olmanız muhakkak Annenizinde huzur içinde yatmasını sağlıyordur.Mekanı Cenne Olsun...

Kardeşinizi huzur,mutluluk dolu bir gelecek karşılasın...

:teselli: canim ya, allah annenin mekanini cennet eylesin
kardesinede mutluluklar dilerim
baska kardesin varmi yoksa son kardesinmi evlenen , en ufakda gidince insan üzülüyor tabiki:gitme:

Kizlardan en son o.....birde en kücügmüz var.....erkek....

Bakalim onun kismeti ne zaman.

Allah razi olsun canim....:1hug:

Insallah canim....tüm evlenenlere yuva kurmak isteyenlere Allah yardimci olsun

kız kardesınız ıcın hayırlı olsun sımdıden tebrık ederım..
dılerım tum guzellıkler onunla olur..
annenız ıse muhakkak goruyo ve sızınle ıftıhar edıyodur..tebrık ederım sızıde..
kardesınızle bunları paylasmanız onun yanında olmanız ..rabbım huzulu saglıklı mutlu gunler nasıp etsın..

anlıyorum ve ne kadar yürek burkan birşey olduğunu tahmin edebiliyorum.
çok şükür ki siz yanındasınız bir de tek çocuk olduğunu düşün...

ah be sultanım haklısın annesizlik zor acına yoksunluğuna bişey diyecek değilim
ama hep derim biliyosun sen akıllı mantıklı kendine güvenen harika bi kadınsın en güzelide şu ki kardeşinin senin gibi bi ablası var bu da harika be sultanım eminim sen anneni aratmayacaksın ona
Rabbim kolaylıklar nasip etsin sana kız kardeşin içinde hayırlı olsun gülüm Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Sultanım,
hayırlı uğurlu olsun,Rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
Annene Allah'tan rahmet dilerim,mekanı cennet olsun:Saruboceq:
Haklısın,baba,teyze tüm hısım akrabalar böyle mutlu günleri paylaşsada annenin yeri bambaşka ama eminim sen ve ablan kızkardeşine anne gibi kol kanat germişsinizdir,teyze anne yarısı derler ama kızkardeş sahibi olarak şunu diyebilirim ablalarda anne gibi oluyora.s
Bir yanınız burukta olsa ne mutlu ki anneciğiniz sizi hepten kolu kanadı kırık bırakmamış,en azından birbirinizin hüznünü,sevincini paylaşacak kardeşlerin var:1hug:
Bir annenin en büyük gururu,evlatlarını hayırlı yetiştirmesidir,sizde annenizin gururusunuz,ne mutlu amel defteri hala açık,duanız,hayrınız annenize ulaşıyor,göremese bile ulaşanlar onu çok mutlu ediyordur:1hug:

öncelikle hayırlı olsun. Allah bahtını tahtını güzel mutlu sağlıklı huzurlu daimi etsin.

ne mutlu ona ki iki ablası düşünceli ilgili teyze ve babası var.

bugünlerini güzel geçirsin ieride en çok anılacak günlerden. yeni bir hayata başlangıca adım atıyor. tadını çıkarsın herşeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…