Erkek arkadaşımla birlikteliğimiz ciddi ilerliyor. Biz başlarkende ciddi başlamıştık başta o herşeyini anlattı bütün geçmişini ben de sormadığı için geçmişim hakkında konuşmadım fazla. Bu konuda ufak tartışmalarımız olmuştu. Çünkü bazı şeyleride saklamıştım. Evet kızmıştı bana ama asla beni çok kıracak bir söz ufak bir küfürünü duymadım. Askere gitti sonra belki 1 hafta anca görüştük acemi birliği çok zor geçti gittikten 2 hafta sonra yanına gittim o gün çok güzeldi ikimizinde gün boyu gözleri dolu dolu baktık. Ayrılırken gözlerimizdeki yaşları akıtmamak için
Çabaladık. Sonra dağıtım iznini benim için aldı. Sen varsın diye iznimi kullanıyorum yoksa direk dağıtıma giderdim dedi. Doğru söylüyordu geldiğinde hep benim yanımdaydı ailesinin yanına ben gönderiyordum zorla. Evlilik konusunu o zamanlar açtı
Seni hep hayatımda görmek istiyorum aileme yakışacak birisin benimse gönlümün tek sahibisin dedi. Sonra usta birliğine gitti gitmeden askerlik zor insan psikolojisi değişiyor seni bilerek ya da bilmeyerek kırarsam şimdiden öZür dilerim alttan al olur mu
Dedi gitti. Doğuda sınıra yakın bir yerde. Evet çok zor zamanlar geçirdik bazen kırdı alttan aldım ama asla ayrılık lafını ağzına almadı ben de almadım.
Kıskanıyordu sırf aramızda sorun olmasın diye kendi isteğimle bütün sosyal paylaşım sitelerindeki üyeliğimi iptal ettim. Hattımı değiştirdim sadece en yakın arkadaşlarıma verdim numaramı. O bana evde sıkılma gez dolaş dedi hep ama ben evden dışarı çıkmak istemedim arkadaşlarımla görüşmedim. Bunları kendi isteğimle yaptım o bu konular hakkında hiç birşey söylemedi. 10 gün sonra yanımda ailesi Sakarya da ben ankaradayım hal böyleyken direk benim yanıma gelecek. Bir hafta ankarada kalacak. Mutluyum, heyecanlıyım askerden sonrasını sürekli düşünüyorum onunla bir geleceğim olsun çok istiyorum inşallah erkek arkadaşımda hep böyle devam eder beni hep böyle ister. Evet düşündüğün şeye bak Off bu da mı dert dediğinizi duyuyorum. Evet sanırım bir
Derdim var. Annem sevgilimin bana çok karıştığını o istedi diye telefon numaramı kimseye vermediğimi, o istiyor diye evden dışarı çıkmadığımı,, ona karşı aciz oldupumu sürekli taviz verdiğimi düşünüyor kısacası sevgilimi
Pek istemiyor bu beni çok üzüyor, canım yanıyor ne dediysem annemi inandıramadım. Korktuğu şey ben erkek arkadaşımı evet seviyorum ve bu
Sevgiyle pişman olacağım şeyler yapabileceğimi düşünüyor. Evet haklı olabilir yanlış yapmam ya da yapmayacağımı düşünüyorum. Annemi ikna edemiyorum. En kötüsü de annem böyle yaptıkça benim heyecanım azalıyor, sevgilimle kurduğum hayaller sanki olmayacakmış gibi geliyor umudum kırılıyor
Kızlar uzun oldu farkındayım ama sizler rahatlatıyorsunuz beni sizinle paylaşmak istedim. Biraz da karışık oldu sanırım.