Ay ne geldi aklıma ceycey bide ağda yapmıştı ta morarmıştı her yeri hahahHee kız okudum da bende bi an dedim bu erkek falan mı her bir konusu olay hahaha
Ya ceycey banli ya acaba diyorum siteden mi atıldı kavgası yok bir şey yokben bulamadım sen bulamadın belki o bulur belli mi olur?
fast food müdürünün de gömleğini koklamıştı.adamın sevgilisi de varmış üstelik.terli gömleği niye kokladı nasıl kokladı hala düşünürümmAy ne geldi aklıma ceycey bide ağda yapmıştı ta morarmıştı her yeri hahah
Tamamen manyak bu kız kanaat getirdim artık hahahah onun için falan neden konu açarsınAy ne geldi aklıma ceycey bide ağda yapmıştı ta morarmıştı her yeri hahah
banlı değil ki baktım şimdi yanlış mı gördümYa ceycey banli ya acaba diyorum siteden mi atıldı kavgası yok bir şey yok
Neden banlandı kızzYa ceycey banli ya acaba diyorum siteden mi atıldı kavgası yok bir şey yok
Hahhahabbabafast food müdürünün de gömleğini koklamıştı.adamın sevgilisi de varmış üstelik.terli gömleği niye kokladı nasıl kokladı hala düşünürümm
kendi terimden tiksiniyorum ayol.dışardan gelir gelmez üst giyimimi makineye basıyorumm.başkasıysa iyyyyyHahhahabbaba
Aaa ben dün baktım bağlıydı kizbanlı değil ki baktım şimdi yanlış mı gördüm
Yine mi içiyor acabasimurgp nerede?ex ini yerden yere vurmamız lazım.
bilmiyorum.ben üzülsem de içmem sevinsem de.kahve içerim ama bağımlısıyım.evde olmayınca krize giriyorumYine mi içiyor acaba
Ben kahve de içmem kırk yılın bi başıbilmiyorum.ben üzülsem de içmem sevinsem de.kahve içerim ama bağımlısıyım.evde olmayınca krize giriyorum
Demekki iyi geliyor zarhoş olmak hahahahabilmiyorum.ben üzülsem de içmem sevinsem de.kahve içerim ama bağımlısıyım.evde olmayınca krize giriyorum
Demekki iyi geliyor zarhoş olmak hahahahagelin iki de biz tokuşturalım şunları
valla hepsinin tadını biliyorum hiçbirini sevmedim.hele rakı evlerden ırak iğrenç kokuyor.kırmızı şarap bozuk sirke gibi.barda gece hayatında limon soda alırım.garsonlar bile beni sevmiyorlar ama olsunnDemekki iyi geliyor zarhoş olmak hahahahagelin iki de biz tokuşturalım şunları