- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
"Diğer sınava girdi' yi diğeri anlamışım. Cidden çok zor ya.10 yaşında 5. sınıfta.erken gönderdim okula .1 den fazla olsa tımarhanelik olurdum.2 3 çocuklu anneler süper anne bana göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Diğer sınava girdi' yi diğeri anlamışım. Cidden çok zor ya.10 yaşında 5. sınıfta.erken gönderdim okula .1 den fazla olsa tımarhanelik olurdum.2 3 çocuklu anneler süper anne bana göre
Yok kız uykum yok bir yandan tv de.dolaniyotum.bir yandan buraya takiliyorum yazan olunca bildirim geliyor ya öyle bakıyorumHahahaha manyak gıı işte sen napıyorsun buralarda mı sabahlıyorsun yoksa her gün ?
Hee anladım konuşacak bir şey olsa da iki hoş beş etsek dimiiYok kız uykum yok bir yandan tv de.dolaniyotum.bir yandan buraya takiliyorum yazan olunca bildirim geliyor ya öyle bakıyorum
vanessa piyasalara akacaktı aktımı ki acep?o kızın hayatı bdv de en sevdiğim konuYok kız uykum yok bir yandan tv de.dolaniyotum.bir yandan buraya takiliyorum yazan olunca bildirim geliyor ya öyle bakıyorum
Ya herkesin kocası var onla ilgileniyorHee anladım konuşacak bir şey olsa da iki hoş beş etsek dimii
Ya hahahaha manyak o kızvanessa piyasalara akacaktı aktımı ki acep?o kızın hayatı bdv de en sevdiğim konu
Ayy evet hafta sonu olunca bugğn burası çok durgundu evetYa herkesin kocası var onla ilgileniyor
Bide haftasonu
Ya ben onun yüzünden ban yedim iki gün unutamıyorumvanessa piyasalara akacaktı aktımı ki acep?o kızın hayatı bdv de en sevdiğim konu
Ne çektim biz vanessadanYa hahahaha manyak o kız
10 yıldan sonra herkes ayrı odalarda takılıyor biz de.cumartesi mi ekonomi siyaset dinleyerek heba edemem.kaynana derdi dinlerim bdv de daha iyiiAyy evet hafta sonu olunca bugğn burası çok durgundu evet
Daha çok toy işteNe çektim biz vanessadan
Onun bir sevgiliye buluşmaya gideceği konusu vardı allah yarabbi
Hahahaha10 yıldan sonra herkes ayrı odalarda takılıyor biz de.cumartesi mi ekonomi siyaset dinleyerek heba edemem.kaynana derdi dinlerim bdv de daha iyii
okula gitmiyor kukumav gibi yurtta oturuyor sanal dünya dışında erkek sinek görmüyor.şimdi işe girecekmiş erkek bulmak için tee allahımmm.Daha çok toy işte
Kiz toy mu yoksa bizledalga mi geçiyor belli değilDaha çok toy işte
Yazık ya işte heves ediyor çevresinden gördüklerine umarım neyin doğru neyin yanlış olduğunu tez vakitte anlar aklı başına gelirokula gitmiyor kukumav gibi yurtta oturuyor sanal dünya dışında erkek sinek görmüyor.şimdi işe girecekmiş erkek bulmak için tee allahımmm.
geçen sitenin konsları metresleri bana bol bol beddua ettiler.hala başıma kötü bir şey gelmedi şaşkınımmmKiz toy mu yoksa bizledalga mi geçiyor belli değil
Geçende.piyasayami düşsem.diyor
Hepte sevgililerin anne.babalari ya sanatçı ya prof ya yazar ya doktorokula gitmiyor kukumav gibi yurtta oturuyor sanal dünya dışında erkek sinek görmüyor.şimdi işe girecekmiş erkek bulmak için tee allahımmm.
Hee kız okudum da bende bi an dedim bu erkek falan mı her bir konusu olay hahahaKiz toy mu yoksa bizledalga mi geçiyor belli değil
Geçende.piyasayami düşsem.diyor
Vala doğru dedinHepte sevgililerin anne.babalari ya sanatçı ya prof ya yazar ya doktor
Piyasada he çok bulur boyle
ben bulamadım sen bulamadın belki o bulur belli mi olur?Hepte sevgililerin anne.babalari ya sanatçı ya prof ya yazar ya doktor
Piyasada he çok bulur boyle