Ayy sorma rakı berbat zaten ama tekilayı tavsiye ederimvalla hepsinin tadını biliyorum hiçbirini sevmedim.hele rakı evlerden ırak iğrenç kokuyor.kırmızı şarap bozuk sirke gibi.barda gece hayatında limon soda alırım.garsonlar bile beni sevmiyorlar ama olsunn
Hoş buldum normalde çok aktif değilim ama muhabbet topiğiniz hoşuma gitti selam vermek istedimBuyurun hoş geldiniz
Ne zaman istersen gel beklerizHoş buldum normalde çok aktif değilim ama muhabbet topiğiniz hoşuma gitti selam vermek istedim
ben toptan yeşilaycıyım valla.içen arkadaşlarım beni severler hepsine sahip çıkıyordum çünkü cin gibi ayık olduğumdanAyy sorma rakı berbat zaten ama tekilayı tavsiye ederimboğazı yakıyor geçiyor hemen ve öyle hemen sarhoşta etmiyor
Hahahahaben toptan yeşilaycıyım valla.içen arkadaşlarım beni severler hepsine sahip çıkıyordum çünkü cin gibi ayık olduğumdan
Normalde yemek sayfalarında takılırdım bakınıp günlük menü fikirleri bulmaya çalışırdım burayı yeni gördüm sosyal medyayı kullanma ve kurcalama konusunda biraz geriyimNe zaman istersen gel bekleriz
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar
Ne yaptın kuzum gittin mi misafirliğe akşam tekrar giremedimUyuyamam misafirliğe gidicezyoksa kesin uyur kalırdım
Pare mi hiç sanmıyorum ama şu merdaneyi eksik etmemek lazım
Tamam artık çeneni tut gitme
Bende tesadüfen görmüştüm paremin o mesajınıYeni yıla enerjik girmek isteyenler demiştim.mutlu yıllar demiştin. Hatırlarsın belki. Yoksa Atay'ım merak edersen o anki enerjininickten direk hatırladım ben.
GünaydınBende tesadüfen görmüştüm paremin o mesajını
Uyutmuyorlar kiGünaydınnnbebiş mi uyandırdı erkencisin
İkiz miUyutmuyorlar kiyine bile 3 e doğru uyudum, mutluyum hatta çok
Günaydın fındıklı lokumummm
Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarımanaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum
Mutlu pazarlar
Evet bugün koci beysileri evde muhtemelen sessiz kalır buralar
Evli çiftlerin pazar gününden bir örnek
mavikelebek34 MssPARE Minnosprenses ASSOSyal coconatt Cookiie perimmmm Migrenben Wilma11 bir mucizee Fatmazell cevizli tarcinli kek karamel Latte
İsmini unuttuğum yoktur umarım varsa da uykuluyum ondandır
İkiz değil ama araları azİkiz mikaç yaşındalar
Günaydın tekrardan. Pazar günü iş yapmayı tercih etmezdim. Yapmıyorum da keşke gezebilsek
Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarımanaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum
Mutlu pazarlar
Evet bugün koci beysileri evde muhtemelen sessiz kalır buralar
Evli çiftlerin pazar gününden bir örnek
mavikelebek34 MssPARE Minnosprenses ASSOSyal coconatt Cookiie perimmmm Migrenben Wilma11 bir mucizee Fatmazell cevizli tarcinli kek karamel Latte
İsmini unuttuğum yoktur umarım varsa da uykuluyum ondandır