Ya.ne tatlıdır şimdi bıcır bıcırAmin, 2 yaşinda ama kurtaramadik sallanmaktan. Hele geceleri sorma. Sabaha karşı ayağımdan alabiliyorum.iki gündür düzeliyo gibi dur bakalım.
AlışırsınGecti dutcum çok şükür
Bir musibet bin nasihatten iyiymiş
Hoşgeldin hem.evine hem buraya yavrusCanım benim misafirlikteydik şimdi geldim eve geldim hemenne kaynatıyoruz bakalııım
Yeni yıla enerjik girmek isteyenler demiştim.mutlu yıllar demiştin. Hatırlarsın belki. Yoksa Atay'ım merak edersen o anki enerjiniHangisiydi ki hatirliyamadim
Hatirladim simdi tamam tamamYeni yıla enerjik girmek isteyenler demiştim.mutlu yıllar demiştin. Hatırlarsın belki. Yoksa Atay'ım merak edersen o anki enerjininickten direk hatırladım ben.
kimse var mı diye bir bakayım dedim.Ne oldu ceycey
kimse var mı diye bir bakayım dedim.
Ben varım rose var arada gelip bakanlar oluyorkimse var mı diye bir bakayım dedim.
tüm günü boş harcadım.2 okula gittik bursluluk sınavları için.birini hemen eledik .diğer sınava girdi çocuk.sonra eve geldim yemek sonra uyumuşummm.bazı günler insanın canı hiçbir şey istemiyor.sizde de oluyor mu?bulaşıkları toplamak bile zor geldi söylene söylene yaptım
Kociş bensiz yatağa gelmez de geldik o uykuya daldı bende parlaklığı kıstım buralarda takılıyorum hahahaBen varım rose var arada gelip bakanlar oluyor
Bana oluyor çoğu zaman. Çocuklarıniz kaç yaşında? Allah bağışlasın büyükler demek ki. Ya ben evde daha çok bunaliyorum.ucretsiz izne ayrılacaktim.vazgecmek üzereyim. Çalışmak iyi geliyor. Çalışıyor musunuz?tüm günü boş harcadım.2 okula gittik bursluluk sınavları için.birini hemen eledik .diğer sınava girdi çocuk.sonra eve geldim yemek sonra uyumuşummm.bazı günler insanın canı hiçbir şey istemiyor.sizde de oluyor mu?bulaşıkları toplamak bile zor geldi söylene söylene yaptım
Kız iyi kocana sarıl tobe yarabbiKociş bensiz yatağa gelmez de geldik o uykuya daldı bende parlaklığı kıstım buralarda takılıyorum hahaha
Aynı ben tek fark.cocuk yok bende aynen canım.bir şey istemiyor bazentüm günü boş harcadım.2 okula gittik bursluluk sınavları için.birini hemen eledik .diğer sınava girdi çocuk.sonra eve geldim yemek sonra uyumuşummm.bazı günler insanın canı hiçbir şey istemiyor.sizde de oluyor mu?bulaşıkları toplamak bile zor geldi söylene söylene yaptım
10 yaşında 5. sınıfta.erken gönderdim okula .1 den fazla olsa tımarhanelik olurdum.2 3 çocuklu anneler süper anne bana göreBana oluyor çoğu zaman. Çocuklarıniz kaç yaşında? Allah bağışlasın büyükler demek ki. Ya ben evde daha çok bunaliyorum.ucretsiz izne ayrılacaktim.vazgecmek üzereyim. Çalışmak iyi geliyor. Çalışıyor musunuz?
+18 sayılır mı bu konu?Kız iyi kocana sarıl tobe yarabbi
Hahahaha manyak gıı işteKız iyi kocana sarıl tobe yarabbi
Yok aman herkesin mahremin aman aman+18 sayılır mı bu konu?