İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

valla hepsinin tadını biliyorum hiçbirini sevmedim.hele rakı evlerden ırak iğrenç kokuyor.kırmızı şarap bozuk sirke gibi.barda gece hayatında limon soda alırım.garsonlar bile beni sevmiyorlar ama olsunn :KK45:
Ayy sorma rakı berbat zaten ama tekilayı tavsiye ederim :KK48:boğazı yakıyor geçiyor hemen ve öyle hemen sarhoşta etmiyor

tenor.gif

Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım🥰🥰🥰 anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum😁
Mutlu pazarlar 😍😍
Evet bugün koci beysileri evde muhtemelen sessiz kalır buralar 🤣🤣
tenor.gif

Evli çiftlerin pazar gününden bir örnek😁😁

mavikelebek34 mavikelebek34 MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses ASSOSyal ASSOSyal coconatt coconatt Cookiie Cookiie perimmmm Migrenben Migrenben Wilma11 Wilma11 bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek karamel Latte karamel Latte
İsmini unuttuğum yoktur umarım varsa da uykuluyum ondandır 😴😴

tenor.gif

Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım🥰🥰🥰 anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum😁
Mutlu pazarlar 😍😍
tenor.gif

mavikelebek34 mavikelebek34 MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses ASSOSyal ASSOSyal coconatt coconatt Cookiie Cookiie perimmmm Migrenben Migrenben Wilma11 Wilma11 bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek karamel Latte karamel Latte
Günaydın fındıklı lokumummm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK39::KK8::KK8::KK8::KK8:

tenor.gif

Mutlu pazarlar 😍😍
tenor.gif

Günaydın tekrardan. Pazar günü iş yapmayı tercih etmezdim. Yapmıyorum da keşke gezebilsek😂😂

X