İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Ya sende mi tavuk ya zaten sayfanı stalklayım dedim geçen yaptığın paylaşımda da herkes tavuk yapmış
Bu arada geçmiş olsun kuzum
Allah razı olsun canım. Evet geçen de öyle olmuştu dün yağlama yapmıştım bak fikir olursa hazır lavastan yapıyorum bazen o pratik oluyor. Dün eşim bebeğe baktı hamur açtım ama o ayrı

Allah razı olsun canım. Evet geçen de öyle olmuştu dün yağlama yapmıştım bak fikir olursa hazır lavastan yapıyorum bazen o pratik oluyor. Dün eşim bebeğe baktı hamur açtım ama o ayrı
Ayy evet yağlama süper olurdu ama şu sıralar kıyma ile biraz küsüştük dur bakalım az kurcalayım sağı solu bulurum inşallah bişeyler

Ayy evet yağlama süper olurdu ama şu sıralar kıyma ile biraz küsüştük dur bakalım az kurcalayım sağı solu bulurum inşallah bişeyler
Ispanak yemeği yap, kış türlüsü de olabilir patates havuç bir iki sebze artık ne varsa yanına bulgur pilavı, kısır ve çorba da yapabilirsin ne malzeme var bilmedigim için farazi yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…