olabilir canım evet güzel fikirHımmm
O zaman rastgele bişey yap dolapta hazır bişeyler varsa
Ha buldum şehriye pilavı bak o farklı
Fasulye
Yanına da marul salata
Özel birine mi bakmıştın canm ona göre açalım
Allah razı olsun canım. Evet geçen de öyle olmuştuYa sende mi tavuk yazaten sayfanı stalklayım dedim geçen yaptığın paylaşımda da herkes tavuk yapmış
Bu arada geçmiş olsun kuzum
Sen bana elinde ne malzeme var say ben sana envai çeşit menü yazarımRabbim kolaylaştırsin inşallah canım
Hizu da tavuk diyor napim nerelere atayım kendimi bugün
ya bende yapmıştım birkere çok güzel olmuştu evet isteyip duruyor. birde pırasadan yaptım oda çok güzeldi. tuzlu kek hiç denemedimAyy geçen yaptım ben ya süper oluyohele bizim @LaRisaCca nın tuzlu kek tarifi var ona patates ekleyip yapıyorum bayılıyoruz
1 haftadır geberiyom kuzumYaa noldu kuzum sende mi hasta oldun
Ayy evet yağlama süper olurdu ama şu sıralar kıyma ile biraz küsüştükAllah razı olsun canım. Evet geçen de öyle olmuştudün yağlama yapmıştım bak fikir olursa hazır lavastan yapıyorum bazen o pratik oluyor. Dün eşim bebeğe baktı hamur açtım ama o ayrı
Yaa çok geçmiş olsun dutum1 haftadır geberiyom kuzum
Pırasayı da merak ediyorum ama bakalım bir gün denerim inşallahya bende yapmıştım birkere çok güzel olmuştu evet isteyip duruyor. birde pırasadan yaptım oda çok güzeldi. tuzlu kek hiç denemedim
Sağol canımYaa çok geçmiş olsun dutum
Ben balık yapcenRabbim kolaylaştırsin inşallah canım
Hizu da tavuk diyor napim nerelere atayım kendimi bugün
Ispanak yemeği yap, kış türlüsü de olabilir patates havuç bir iki sebze artık ne varsa yanına bulgur pilavı, kısır ve çorba da yapabilirsinAyy evet yağlama süper olurdu ama şu sıralar kıyma ile biraz küsüştükdur bakalım az kurcalayım sağı solu bulurum inşallah bişeyler
Hii balıkBen balık yapcen
Bana mı baktinTmmda sen de kim o demeden acma sjjsjjdjd (basliga istinaden)
Ay parazit yapmis olmayayim bi arkadasa bakip ciktim
Bende uykulu gece 4 de uyudum sabah 9 da kalktımben iyiyimm sen nasılsın şekerparem
Biri balık mi dedi anam canım çektiHii balıkhangi balık hamsi mi cuma sipariş vereyim ya bak canım çekti
mezgit dedi kociş değişmezseHii balıkhangi balık hamsi mi cuma sipariş vereyim ya bak canım çekti
bennnn gel sana da yediremmmmBiri balık mi dedi anam canım çekti
Ben çok seviyorum pırasanın böreğinide. Öylede denedim çok güzel oldu canımPırasayı da merak ediyorum ama bakalım bir gün denerim inşallah
Ben balığı haftaiçi yapamıyorum yaa. Bu ara canım istiyor aslında haftasonu aldırayımBen balık yapcen
ye kuzum şifa niyetineBen balığı haftaiçi yapamıyorum yaa. Bu ara canım istiyor aslında haftasonu aldırayım