Evet canım. Birde ben temizleyemiyorum. Balıkcıların temizlemesine de güvenmiyorum. Eşim evdeyken anca alıyoruzye kuzum şifa niyetineben her hafta isterim yapmak ama olmuyo işte aklımıza ne zamangelirse
evet temizlemek zor oluyo ama ben yıkıyorum bi daha iyi temizlenmiş oluyo yine deEvet canım. Birde ben temizleyemiyorum. Balıkcıların temizlemesine de güvenmiyorum. Eşim evdeyken anca alıyoruzafiyet şifa olsun sizlerede
Evet canım meşakatli ondan en çok büyük balık seviyroumevet temizlemek zor oluyo ama ben yıkıyorum bi daha iyi temizlenmiş oluyo yine de
amin canım benim
büyük balık güzel oluyo hep etEvet canım meşakatli ondan en çok büyük balık seviyroum
Evet cabım bende o yüzden seviyorum balık yediğimizi anlıyoruzbüyük balık güzel oluyo hep et
benim favorim levrek
Levrege bayılırımbüyük balık güzel oluyo hep et
benim favorim levrek
ben de çok seviyorum ilk yediğimde dedim ben bu zamana kadar balık yememişimLevrege bayılırımfiletosu olsun, fırında patatesle olsun, ızgarası olsun
Teşekkür ederim perimGeçmiş olsun dutum
Ohh şifalar olsun canımBen balık yapcen
Geçen bezelye vardı oda olmazIspanak yemeği yap, kış türlüsü de olabilir patates havuç bir iki sebze artık ne varsa yanına bulgur pilavı, kısır ve çorba da yapabilirsinne malzeme var bilmedigim için farazi yazıyorum
sağolasın kuşummmmOhh şifalar olsun canımbol bol ye
Geçen bezelye vardı oda olmazben düşündüm bulamadım bugün kolaya kaçıp kahvaltılık hazırlamaya karar verdim bugün zaten şu devrilen emoji den farkım yok bence aha böyle
Yap kahvaltı olsun bitsin mademOhh şifalar olsun canımbol bol ye
Geçen bezelye vardı oda olmazben düşündüm bulamadım bugün kolaya kaçıp kahvaltılık hazırlamaya karar verdim bugün zaten şu devrilen emoji den farkım yok bence aha böyle
Aynen öyle vallaYap kahvaltı olsun bitsin madem
sağolasın kuşummmm
Sağol kuzucum valla canım istiyorduİşte aradığım menüafiyet olsun balım
He ya bide nasıl güzel poz veriyor