İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ay yok ben hiç ütü falan yapamam kız kışın yapmıyorum 🤣🤣
yengemde kahvemi içtim geldim etraf topladım oturuyorum kuzum. yemek düşünüyorum😅 sen nasılsın napıyorsunn
Bende yapamadım kaldı zaten ütü🤣🤣 geç kalkmayı bu yüzden sevmiyorum ya yetişemiyorum 😁
Bende akşama yemek bulamadık napsak ki hamarat hanımların menülerini yoklayalım🤣
ASSOSyal ASSOSyal Migrenben Migrenben akşama ne pişiriyorsunuz kızlar 🤣

Bende yapamadım kaldı zaten ütü🤣🤣 geç kalkmayı bu yüzden sevmiyorum ya yetişemiyorum 😁
Bende akşama yemek bulamadık napsak ki hamarat hanımların menülerini yoklayalım🤣
ASSOSyal ASSOSyal Migrenben Migrenben akşama ne pişiriyorsunuz kızlar 🤣
benim kuru fasülye var aslında yanına ne yapsam diye düşünüyorum ya çorba yapcam artık yada bilmiyorum yadasını sizden alcam :KK70:

benim kuru fasülye var aslında yanına ne yapsam diye düşünüyorum ya çorba yapcam artık yada bilmiyorum yadasını sizden alcam :KK70:
Aman ne uğraşcan çorba iyidir🤭 of kime sorsam dünden yemeği var ya🤣
Napim bende hizuran hizuran ı stalklayım biraz bakayım menü çıkarabilir miyim🤣🤣

Günaydın balımmm iyiyim sen nasılsın bu gün tabuk mantar sote yapmayı düşünüyorum sen 🤪
bende yiyim bebğim. benimde kurufasülye var yanına düşünüyorum. ay mantar diyince geçen mantarlı soğanlı pirinç pilavı gördüm baya yapanlar çok iyi demişler. mantar alınca denicem 😆

Hiç kırılmasın hevesin kuzum belki sürpriz olur ama konuştuğumuz gibi diğer aya ertelenirse de üzülmek yok:KK60:
Yumurtam bari olaydı 2 güne bir adamın yakasına yapıştırdm 🤭🤭hayırlısı inşallah nasipse varsa bu ay olur tutar yoksa da olmaz
Bulgur pilavı fasulyenin vazgeçilmezi😋😋
dualarım seninle canım güzel haberler ver bize 🤗
Allah razı olsun canm benimmm inşallah güzel haberler olur🤗🤗🤗
Doğru yere parmak bastın Kurabiyem hizuran çözer bu işi 🤣🤣

kurtarıcım zaten hemen bir tarhana çorbası :KK70:
birde eşim patatesli kek oluyor ya canım ondan istiyordu ondan yaparım belki şimdi aklıma geldi🤣

Yumurtam bari olaydı 2 güne bir adamın yakasına yapıştırdm 🤭🤭hayırlısı inşallah nasipse varsa bu ay olur tutar yoksa da olmaz

dün makarna yedik canım ya ondan öncede bulgur vardı. çok üst üste olunca bıkkınlık geliyor. benimkine kalsa gerci hergün makarna yap yer ama ben istemiyorum 🙄

amin canım 🤗

Hastayım ben belki yemek yapmam 😅 yaparsam da dün tavukla mantar almıştım kremalı mantarlı tavuk yanına makarna ve salata yaparım. Duruma göre bakicaz 🤔

dün makarna yedik canım ya ondan öncede bulgur vardı. çok üst üste olunca bıkkınlık geliyor. benimkine kalsa gerci hergün makarna yap yer ama ben istemiyorum 🙄

amin canım 🤗
Hımmm🤔
O zaman rastgele bişey yap dolapta hazır bişeyler varsa
Ha buldum şehriye pilavı bak o farklı
Fasulye
Yanına da marul salata
Tmmda sen de kim o demeden acma sjjsjjdjd (basliga istinaden)

Ay parazit yapmis olmayayim bi arkadasa bakip ciktim
Özel birine mi bakmıştın canm ona göre açalım🤣🤣🤣

Hastayım ben belki yemek yapmam 😅 yaparsam da dün tavukla mantar almıştım kremalı mantarlı tavuk yanına makarna ve salata yaparım. Duruma göre bakicaz 🤔
Ya sende mi tavuk ya 🤣 🤣 zaten sayfanı stalklayım dedim geçen yaptığın paylaşımda da herkes tavuk yapmış 🤭🤭
Bu arada geçmiş olsun kuzum 😍

Rabbim kolaylaştırsin inşallah canım 😍 😍
Hizu da tavuk diyor napim nerelere atayım kendimi bugün 🤣🤣

X