İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ooohhh yatın bi güzel minişle
ama ilacını unutma
ne ilacı kullanıyon ki sen kuzum

iyi ben de çalışıyorum gene
Sabah aç karnına guatr ilacım var kuzum arada yarım saat bir saat geçince kahvaltı yapıp vitamin alıyorum
Kolay gelsin fıstık nasıl iş yerinde durumlar egolu hava yastığı hala devam ediyor mu işe

Sabah aç karnına guatr ilacım var kuzum arada yarım saat bir saat geçince kahvaltı yapıp vitamin alıyorum
Kolay gelsin fıstık nasıl iş yerinde durumlar egolu hava yastığı hala devam ediyor mu işe
ohhh şifa olsun benim boncuğumla yavrusuna

sağolasın cancağıızım

ahahaha havalı ego yastığı çok iyi yaaaa
ediyor ediyor 3 ayı doldurunca bombayı patlatacak onu bekliyor

Erken de ayrılabilir ya izine çok ey değil deseydin havalı ego yastığı tam uydu dimi
kesinlikle şıp diye oturdu
ayrılmaz kızzz birinciyi bile doğuma 2 gün kala gitmişti düşün
4 ay gelmemişti dopumdan sonra ama bizim baskımızla
yoksa 2 ayda geri geldi bi hafta çalıştı falan

şimdi de diyor bunda 2 ayda geri gelirim
neyse bende hamiş kalayım doğuma kadar gideyim de kim naparsa yapı-sın

Anaa kız ne yiyip ne içiyor bu el kadar bebeyi bırakıp geliyor iş diye canını veriyor desene
İnşaAllah inşallah kuzum sen sonrasında çalışma hayatına dönecek misin geri

Anaa kız ne yiyip ne içiyor bu el kadar bebeyi bırakıp geliyor iş diye canını veriyor desene
İnşaAllah inşallah kuzum sen sonrasında çalışma hayatına dönecek misin geri
Sorma yaaa öz kızları olsa bu kadar olurdu
Sonrasını görebilir miyim bendeki
Yok kuzum dönmem buraya zaten dönmem de başka işe de girmem çünkü kendim bakarım çocuğuma tabi o günleri görürsek zaman ne gösterir bilmiyorum

Olacak inşallah canım benim Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin sonraki kontrolün ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…