- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Napıyosun bakalım nasılsın kuzum. Bugün ütü günüm var mı eşlik etmek isteyenAynen öyle valla kurabişim
Sabah aç karnına guatr ilacım var kuzum arada yarım saat bir saat geçince kahvaltı yapıp vitamin alıyorumooohhh yatın bi güzel minişle
ama ilacını unutma
ne ilacı kullanıyon ki sen kuzum
iyi ben de çalışıyorum gene
ohhh şifa olsun benim boncuğumla yavrusunaSabah aç karnına guatr ilacım var kuzum arada yarım saat bir saat geçince kahvaltı yapıp vitamin alıyorum
Kolay gelsin fıstıknasıl iş yerinde durumlar egolu hava yastığı hala devam ediyor mu işe
Erken de ayrılabilir ya izine çok ey değil deseydinohhh şifa olsun benim boncuğumla yavrusuna
sağolasın cancağıızım
ahahaha havalı ego yastığı çok iyi yaaaa
ediyor ediyor 3 ayı doldurunca bombayı patlatacak onu bekliyor
İnşAllah paremTamam bitanem yazık ya çok çekti gözünden inşallah iyi olur minnosum
kesinlikle şıp diye oturduErken de ayrılabilir ya izine çok ey değil deseydinhavalı ego yastığı tam uydu dimi
Anaa kız ne yiyip ne içiyor bukesinlikle şıp diye oturdu
ayrılmaz kızzz birinciyi bile doğuma 2 gün kala gitmişti düşün
4 ay gelmemişti dopumdan sonra ama bizim baskımızla
yoksa 2 ayda geri geldi bi hafta çalıştı falan
şimdi de diyor bunda 2 ayda geri gelirim
neyse bende hamiş kalayım doğuma kadar gideyim de kim naparsa yapı-sın
Günaydın balımmAynen öyle valla kurabişim
Sorma yaaa öz kızları olsa bu kadar olurduAnaa kız ne yiyip ne içiyor buel kadar bebeyi bırakıp geliyor iş diye canını veriyor desene
İnşaAllah inşallah kuzum sen sonrasında çalışma hayatına dönecek misin geri
Olacak inşallah canım benimSorma yaaa öz kızları olsa bu kadar olurdu
Sonrasını görebilir miyim bendeki
Yok kuzum dönmem buraya zaten dönmem de başka işe de girmem çünkü kendim bakarım çocuğuma tabi o günleri görürsek zaman ne gösterir bilmiyorum
Aminnn kuzum benimOlacak inşallah canım benimRabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin sonraki kontrolün ne zamandı
ay yok ben hiç ütü falan yapamam kız kışın yapmıyorumNapıyosun bakalım nasılsın kuzum. Bugün ütü günüm var mı eşlik etmek isteyen
günaydın güzzel prensesim neler yapıyorsun nasılsın bugün ne yemeğin varGünaydın balımm
tedavimi oluyorsun canım ☺Aminnn kuzum benim
Cuma günü
ben iyiyimm sen nasılsın şekerparemGünaydın kizlar gerçi öğlen oldu
Herkes iyimi
Hadi bakalım beni de haberdar et. Her şey yolunda ilerlesin inşallahAminnn kuzum benim
Cuma günü
Aynen kuzum transfer için bekliyorum nasip olursatedavimi oluyorsun canım ☺
Ederim tabi kuzumHadi bakalım beni de haberdar et. Her şey yolunda ilerlesin inşallah
aa ne güzel canım inşallah güzel çıkarda bebişine kavuş biran evvelAynen kuzum transfer için bekliyorum nasip olursa
Ama değerlerim kötü çıkıyor olmayadabilir