İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ay yok ben hiç ütü falan yapamam kız kışın yapmıyorum
yengemde kahvemi içtim geldim etraf topladım oturuyorum kuzum. yemek düşünüyorum sen nasılsın napıyorsunn
Bende yapamadım kaldı zaten ütü geç kalkmayı bu yüzden sevmiyorum ya yetişemiyorum
Bende akşama yemek bulamadık napsak ki hamarat hanımların menülerini yoklayalım
ASSOSyal Migrenben akşama ne pişiriyorsunuz kızlar

benim kuru fasülye var aslında yanına ne yapsam diye düşünüyorum ya çorba yapcam artık yada bilmiyorum yadasını sizden alcam

benim kuru fasülye var aslında yanına ne yapsam diye düşünüyorum ya çorba yapcam artık yada bilmiyorum yadasını sizden alcam
Aman ne uğraşcan çorba iyidir of kime sorsam dünden yemeği var ya
Napim bende hizuran ı stalklayım biraz bakayım menü çıkarabilir miyim

Günaydın balımmm iyiyim sen nasılsın bu gün tabuk mantar sote yapmayı düşünüyorum sen
bende yiyim bebğim. benimde kurufasülye var yanına düşünüyorum. ay mantar diyince geçen mantarlı soğanlı pirinç pilavı gördüm baya yapanlar çok iyi demişler. mantar alınca denicem

Hiç kırılmasın hevesin kuzum belki sürpriz olur ama konuştuğumuz gibi diğer aya ertelenirse de üzülmek yok
Yumurtam bari olaydı 2 güne bir adamın yakasına yapıştırdm hayırlısı inşallah nasipse varsa bu ay olur tutar yoksa da olmaz
Bulgur pilavı fasulyenin vazgeçilmezi
dualarım seninle canım güzel haberler ver bize
Allah razı olsun canm benimmm inşallah güzel haberler olur
Doğru yere parmak bastın Kurabiyem hizuran çözer bu işi

kurtarıcım zaten hemen bir tarhana çorbası
birde eşim patatesli kek oluyor ya canım ondan istiyordu ondan yaparım belki şimdi aklıma geldi

dün makarna yedik canım ya ondan öncede bulgur vardı. çok üst üste olunca bıkkınlık geliyor. benimkine kalsa gerci hergün makarna yap yer ama ben istemiyorum

amin canım

Hastayım ben belki yemek yapmam yaparsam da dün tavukla mantar almıştım kremalı mantarlı tavuk yanına makarna ve salata yaparım. Duruma göre bakicaz

dün makarna yedik canım ya ondan öncede bulgur vardı. çok üst üste olunca bıkkınlık geliyor. benimkine kalsa gerci hergün makarna yap yer ama ben istemiyorum

amin canım
Hımmm
O zaman rastgele bişey yap dolapta hazır bişeyler varsa
Ha buldum şehriye pilavı bak o farklı
Fasulye
Yanına da marul salata
Tmmda sen de kim o demeden acma sjjsjjdjd (basliga istinaden)

Ay parazit yapmis olmayayim bi arkadasa bakip ciktim
Özel birine mi bakmıştın canm ona göre açalım

Hastayım ben belki yemek yapmam yaparsam da dün tavukla mantar almıştım kremalı mantarlı tavuk yanına makarna ve salata yaparım. Duruma göre bakicaz
Ya sende mi tavuk ya zaten sayfanı stalklayım dedim geçen yaptığın paylaşımda da herkes tavuk yapmış
Bu arada geçmiş olsun kuzum

Rabbim kolaylaştırsin inşallah canım
Hizu da tavuk diyor napim nerelere atayım kendimi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…