- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Bende yapamadım kaldı zaten ütüay yok ben hiç ütü falan yapamam kız kışın yapmıyorum
yengemde kahvemi içtim geldim etraf topladım oturuyorum kuzum. yemek düşünüyorumsen nasılsın napıyorsunn
Ay inşallah canm benim yaaa inşallahaa ne güzel canım inşallah güzel çıkarda bebişine kavuş biran evvel
Günaydın balımmm iyiyim sen nasılsın bu gün tabuk mantar sote yapmayı düşünüyorum sengünaydın güzzel prensesim neler yapıyorsun nasılsın bugün ne yemeğin var
Hiç kırılmasın hevesin kuzum belki sürpriz olur ama konuştuğumuz gibi diğer aya ertelenirse de üzülmek yokEderim tabi kuzumamin inşallah iyi olır
Kendimi beklentiye sokmak istemiyorum aslında ama elimde değil
Hevesim kırıldı
Öff olmadı bu menü bizimle diilsinnGünaydın balımmm iyiyim sen nasılsın bu gün tabuk mantar sote yapmayı düşünüyorum sen
benim kuru fasülye var aslında yanına ne yapsam diye düşünüyorum ya çorba yapcam artık yada bilmiyorum yadasını sizden alcam
dualarım seninle canım güzel haberler ver bizeAy inşallah canm benim yaaa inşallah
Aman ne uğraşcan çorba iyidirbenim kuru fasülye var aslında yanına ne yapsam diye düşünüyorum ya çorba yapcam artık yada bilmiyorum yadasını sizden alcam
bende yiyim bebğim. benimde kurufasülye var yanına düşünüyorum. ay mantar diyince geçen mantarlı soğanlı pirinç pilavı gördüm baya yapanlar çok iyi demişler. mantar alınca denicemGünaydın balımmm iyiyim sen nasılsın bu gün tabuk mantar sote yapmayı düşünüyorum sen
Yumurtam bari olaydı 2 güne bir adamın yakasına yapıştırdmHiç kırılmasın hevesin kuzum belki sürpriz olur ama konuştuğumuz gibi diğer aya ertelenirse de üzülmek yok
Bulgur pilavı fasulyenin vazgeçilmezibenim kuru fasülye var aslında yanına ne yapsam diye düşünüyorum ya çorba yapcam artık yada bilmiyorum yadasını sizden alcam
Allah razı olsun canm benimmm inşallah güzel haberler olurdualarım seninle canım güzel haberler ver bize
Doğru yere parmak bastın Kurabiyem hizuran çözer bu işiAman ne uğraşcan çorba iyidirof kime sorsam dünden yemeği var ya
Napim bendehizuran ı stalklayım biraz bakayım menü çıkarabilir miyim
kurtarıcım zaten hemen bir tarhana çorbasıAman ne uğraşcan çorba iyidirof kime sorsam dünden yemeği var ya
dün makarna yedik canım ya ondan öncede bulgur vardı. çok üst üste olunca bıkkınlık geliyor. benimkine kalsa gerci hergün makarna yap yer ama ben istemiyorumYumurtam bari olaydı 2 güne bir adamın yakasına yapıştırdmhayırlısı inşallah nasipse varsa bu ay olur tutar yoksa da olmaz
Bulgur pilavı fasulyenin vazgeçilmezi
Allah razı olsun canm benimmm inşallah güzel haberler olur
Doğru yere parmak bastın Kurabiyem hizuran çözer bu işi
Hastayım ben belki yemek yapmamAman ne uğraşcan çorba iyidirof kime sorsam dünden yemeği var ya
Hımmmdün makarna yedik canım ya ondan öncede bulgur vardı. çok üst üste olunca bıkkınlık geliyor. benimkine kalsa gerci hergün makarna yap yer ama ben istemiyorum
amin canım
Özel birine mi bakmıştın canm ona göre açalımTmmda sen de kim o demeden acma sjjsjjdjd (basliga istinaden)
Ay parazit yapmis olmayayim bi arkadasa bakip ciktim
Ya sende mi tavuk yaHastayım ben belki yemek yapmamyaparsam da dün tavukla mantar almıştım kremalı mantarlı tavuk yanına makarna ve salata yaparım. Duruma göre bakicaz
Yaa noldu kuzum sende mi hasta oldunBişey yapamıcam kuzum bugün hiç.halim yok
Ayy geçen yaptım ben ya süper oluyokurtarıcım zaten hemen bir tarhana çorbası
birde eşim patatesli kek oluyor ya canım ondan istiyordu ondan yaparım belki şimdi aklıma geldi
Rabbim kolaylaştırsin inşallah canımYumurtam bari olaydı 2 güne bir adamın yakasına yapıştırdmhayırlısı inşallah nasipse varsa bu ay olur tutar yoksa da olmaz
Bulgur pilavı fasulyenin vazgeçilmezi
Allah razı olsun canm benimmm inşallah güzel haberler olur
Doğru yere parmak bastın Kurabiyem hizuran çözer bu işi