- 27 Mart 2019
- 29.019
- 103.666
Tamam canim iyi sohbetler sanada perimmmmBende anama gidiyorum çay içmeye parem muhabbetiniz bol olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim iyi sohbetler sanada perimmmmBende anama gidiyorum çay içmeye parem muhabbetiniz bol olsun
Kışı yaşayamadıkkiOlan karlar erdi bugün yaz günüydü sanki
Konyaya bol yağdı ama eridi gitti inşallah rabbim bereketini bol bol verirKışı yaşayamadıkki
Amin canım benimKonyaya bol yağdı ama eridi gitti inşallah rabbim bereketini bol bol verir
Neden uyumadın saat kaç oldu erken uyurdun minnosumAmin canım benim
Parem eşimin ilaç saatini bekliyorum damları saati saatini kullanmak gerekiyoe yemek hazırladı onu ywdik şimdiNeden uyumadın saat kaç oldu erken uyurdun minnosum
Tamam bitanem yazık ya çok çekti gözünden inşallah iyi olur minnosumParem eşimin ilaç saatini bekliyorum damları saati saatini kullanmak gerekiyoe yemek hazırladı onu ywdik şimdi
GelejeemmGel perim arada gel sinsice gel ama hep gel
Uyuyamiyorum periNeydiyonuz giii
Ben eskiden stalk yapıp beklerdim kaç gün sürecek banı diye şimdi her an yanımdadimi ben bir de arada gelince anlamıyorum ne olmuş neden gitmiş
Haha evet aceleyle yazmasam etiket edecektimhabibtenin gazozları elinden zehir olsa içerem
He gördüm gördüm o konuyu bende ya her şeyleri sevgili gibi ama sadece arkadaşız diyorDün bi konu vardı sevgilisiyle sevisiyormuş ama sevgi değiliz diye o konun ucundan döndüm ban almaktan kurtuldum
Oyy aman aman Allah korusun valla gözümüz gibi bakaljmKız fiyatlar şaşkına uğratıyor insanı yaa aman makinelerimize sahip çıkalım biz
Cnoşum nasılsınBen eskiden stalk yapıp beklerdim kaç gün sürecek banı diye şimdi her an yanımda
Haha evet aceleyle yazmasam etiket edecektim
He gördüm gördüm o konuyu bende ya her şeyleri sevgili gibi ama sadece arkadaşız diyor
Oyy aman aman Allah korusun valla gözümüz gibi bakaljm
Oyy tinnoşum hoş geldin asıl ben seni yerim kıtır kıtır ne zaman istersen müsait olduğunda katıl aramıza3kere tık tık yaptımm geldiimmmm merhabalar kurabiyemmmm ve kk nın tatlı hatunları bana daha yenii günaydın olduuu Gebelik sayfaları dışında ilk defa böyle bir topiğe girmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum şu anda
Bende zaman farkı yok ama yine yetişemiyorumHoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesin
Günaydın kuzum bugün biraz geç kalkmak istemiştim oysa ki ama ilaç alarmını kapatmayı unutmuşum olsun bu kadar da yeterCnoşum nasılsın
Hahah bakınıp çıkma kız arada şeederizAnam çoluk çocuk okuldu herif ti derken bir gittim geldm aha burdayım ama arasıra sinsice bı bakinip çıkıyodum
Hoş geldin canımGirdim valla..
Ee ney var çay kahve
Ben biri var evlenmek istiyormuş dedim resmini gösterdim ama annem beğenmedi ya zaten anlamıştı işte gırgır şamata öyle geçti ama senin fikir güzelmiş damardan girYa kızlar size birşey danışayım ben madem sohbet platformu..
Ben sevdiğim kişiyi anneme söylicem artık. Bu ayın içinde söylemeyi düşünüyorum.. Siz ailenize nasıl söylemiştiniz..çok heyecanlanıyorum.. Zaten aşşağı yukarı anladı annemde.. Yani söz falan olsun istiyoruz. Direk evlilik değilde..
Günaydın CocomGünaydın leydi iz centilmin ay pardon centilmin yoktu burda
Günaydın kknın güzel kokoş leydileri
Günaydııınn cocoommGünaydın leydi iz centilmin ay pardon centilmin yoktu burda
Günaydın kknın güzel kokoş leydileri
Aynen öyle valla kurabişimBen eskiden stalk yapıp beklerdim kaç gün sürecek banı diye şimdi her an yanımda
Haha evet aceleyle yazmasam etiket edecektim
He gördüm gördüm o konuyu bende ya her şeyleri sevgili gibi ama sadece arkadaşız diyor
Oyy aman aman Allah korusun valla gözümüz gibi bakaljm
ooohhh yatın bi güzel minişleGünaydın kuzum bugün biraz geç kalkmak istemiştim oysa ki ama ilaç alarmını kapatmayı unutmuşum olsun bu kadar da yeter
Sen nasılsın napıyosun