İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

dimi ben bir de arada gelince anlamıyorum ne olmuş neden gitmiş 😂
Ben eskiden stalk yapıp beklerdim kaç gün sürecek banı diye 🤣🤣 şimdi her an yanımda :KK68::KK68::KK68:
habibtenin gazozları :KK70: elinden zehir olsa içerem :KK70:
Haha evet aceleyle yazmasam etiket edecektim 🤣🤣
Dün bi konu vardı sevgilisiyle sevisiyormuş ama sevgi değiliz diye o konun ucundan döndüm ban almaktan kurtuldum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
He gördüm gördüm o konuyu bende ya 🤣 her şeyleri sevgili gibi ama sadece arkadaşız diyor 🤣🤣
Kız fiyatlar şaşkına uğratıyor insanı yaa aman makinelerimize sahip çıkalım biz🤦🏼‍♀️
Oyy aman aman Allah korusun 🤲🤲 valla gözümüz gibi bakaljm

Ben eskiden stalk yapıp beklerdim kaç gün sürecek banı diye 🤣🤣 şimdi her an yanımda :KK68::KK68::KK68:

He gördüm gördüm o konuyu bende ya 🤣 her şeyleri sevgili gibi ama sadece arkadaşız diyor 🤣🤣

Cnoşum nasılsın 😍 😍

3kere tık tık yaptımm geldiimmmm 🤣😍merhabalar kurabiyemmmm ve kk nın tatlı hatunları💓💓 bana daha yenii günaydın olduuu Gebelik sayfaları dışında ilk defa böyle bir topiğe girmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum şu anda:halay::rolleyes::confused:
Oyy tinnoşum hoş geldin 🥰 🥰 asıl ben seni yerim kıtır kıtır 😍😍 ne zaman istersen müsait olduğunda katıl aramıza 🥰 🥰
Hoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya😍 muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm:anne: Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesin:KK70:
Bende zaman farkı yok ama yine yetişemiyorum🤣🤣

Ya kızlar size birşey danışayım ben madem sohbet platformu..
Ben sevdiğim kişiyi anneme söylicem artık. Bu ayın içinde söylemeyi düşünüyorum.. Siz ailenize nasıl söylemiştiniz..çok heyecanlanıyorum.. Zaten aşşağı yukarı anladı annemde.. Yani söz falan olsun istiyoruz. Direk evlilik değilde.. 🤗
Ben biri var evlenmek istiyormuş dedim resmini gösterdim ama annem beğenmedi 🤣🤣 ya zaten anlamıştı işte gırgır şamata öyle geçti 🤭 ama senin fikir güzelmiş damardan gir🤣
Günaydın leydi iz centilmin 😍 ay pardon centilmin yoktu burda :KK70:

Günaydın kknın güzel kokoş leydileri🥰😍:KK19:
Günaydın Cocom 😍😍

Aynen öyle valla kurabişim 😂

X