Bütün işlerimizi bitirip kahve keyfi yapsak ne güzel olurAaaa görmedim kuzum kusura bakma
Hahahaha bi çıksam dışarı bu seferde içeri giresim gelmiyor
Tık tık tık
Çok şükür canım benim iyiyim sen nasılsınNasılsın canom kuzum iyi misin gel buraya da çok açma aramızı
Ahahah eşim akşam kaçırmış olabilir bana daama ondan kalmıyor sabaha
Amin kuzum benim Rabbim ummadığımız sevinçler doldursun içimize
Yapalım inşallah bi enerji yapımı alsak acabaBütün işlerimizi bitirip kahve keyfi yapsak ne güzel olur
Kokom nasılsın kusumÇok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın
Anlık gelip gitsem de açılmaz aramız mucizecim
Bende seniTık tık tık
Selamlar canlarrrrrr
Hepinizi çok seviyor ben
Balım iyiyim az forumda dolanayım dedim fırsat bulmuşken sen nasılsın canım benimKokom nasılsın kusum
Bende aynıyım dolaşıyorum deli dana gibiBalım iyiyim az forumda dolanayım dedim fırsat bulmuşken sen nasılsın canım benim
Bende aynıyım dolaşıyorum deli dana gibi
Markete gidicem gözüm basmıyor saat 2 ye geliyor offf ya
Şimdi müsait oldum nasılsın canım
ballı sütüm sen arada gelsen de hep aklımdasın kiÇok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın
Anlık gelip gitsem de açılmaz aramız mucizecim
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınGünaydın kizlar herkes iyimi
kız gezme bdv lerde banlanıcan sonraHic çıkamıyorum oralardan
Hatta şimdi yazdım geldim
Bide buraya açtım ki konu bana şiddet iygulan diye
Evet gittim mi de gelemedim bi türlüHehehehehe vallahi doğru diyorsun insan gidemiyor yapacağı işi yapamıyor
Oyy yirim ama ben çeni yaaaHee özledim Bayadır görmüyom
Sen içimin dibindesin ki
Oğlan nasıl oldu kekim iyi miGunaydin kurabiyem
OhaaSorma yaa biz nereye gidiyoruz anlamadım. Birde şimdi eşimin amcasının oğlu evlenicek. Biz evlenirken onlar bize tv almıştı hediye. Kaynanamda çamaşır makinesi falan baktı onlara. Kadın bir makine gösteriyor 10bin diyor. Nasıl ya dedim. Bir makine 10bin nasıö olur.
Bende çok seviyorum sosyalizm kiraz gülümTık tık tık
Selamlar canlarrrrrr
Hepinizi çok seviyor ben
Zaten adını bdv kraliçesi ya da ban kraliçesi falan yapcaz yakında pareminkız gezme bdv lerde banlanıcan sonra
İyi çok şükür canım dün hiç ateşi çıkmadı bugünde iyi şükür. Ellerinden öperEvet gittim mi de gelemedim bi türlüben niye böyleyim ya
Oyy yirim ama ben çeni yaaa
Oğlan nasıl oldu kekim iyi mi
Ohaaon bini veriyorsam o çamaşırı Bi zahmet yıkasın kurutsun ütülesin başka türlü kabul etmiyorum
Bende çok seviyorum sosyalizm kiraz gülümya güya bugün hiç bir iş yapmayıp çene yapacaktım yine olmadı
yi beni parçala beniEvet gittim mi de gelemedim bi türlüben niye böyleyim ya
Oyy yirim ama ben çeni yaaa
Oğlan nasıl oldu kekim iyi mi
Ohaaon bini veriyorsam o çamaşırı Bi zahmet yıkasın kurutsun ütülesin başka türlü kabul etmiyorum
Bende çok seviyorum sosyalizm kiraz gülümya güya bugün hiç bir iş yapmayıp çene yapacaktım yine olmadı
Oyy yerim ben onu kekim onunla geçmiş olsunİyi çok şükür canım dün hiç ateşi çıkmadı bugünde iyi şükür. Ellerinden öper
Hahah bu emoji bana gazozu hatırlatıyoryi beni parçala beni