Çok şükür kuzucum duş ettim maskemi süründüm keyifteyiiimGünaydın kizlar herkes iyimi
OOhhh misssÇok şükür kuzucum duş ettim maskemi süründüm keyifteyiiim
Sen nasılsın ?
Mucize hoş geldin hu huNasılsın canom kuzum iyi misin gel buraya da çok açma aramızı
Ahahah eşim akşam kaçırmış olabilir bana daama ondan kalmıyor sabaha
Amin kuzum benim Rabbim ummadığımız sevinçler doldursun içimize
Perim hoşgeldin özledik kızTık tık tııııııııık
Şaka yaptim ben tiklatmadan girerim ağaya beleş anadin mi
Hahaha geç olmadan hallet işlerini kendine de zaman ayıralbilOOhhh misss
Ev işleri markete gidicem üşeniyorum
Bugün nedense popomu kaldırasın yokHahaha geç olmadan hallet işlerini kendine de zaman ayıralbil
Hava kapalıysa ondandır burada da hep öyle kışları hiçbir şey yapasım gelmezBugün nedense popomu kaldırasın yok
Hoşbuldum pariscim nasılsınMucize hoş geldin hu hu
Hic çıkamıyorum oralardanHoşbuldum pariscim nasılsın
Bedevelerde geziyon mu yine
Hayır güneşli baya güzel yemek yarışmasına katıldım onun için alışveriş yapicam akşama doğruda gidebilirimHava kapalıysa ondandır burada da hep öyle kışları hiçbir şey yapasım gelmez
Yarışmada birinci olana ne veriyorlar rozet mi he birde herkes yaptığı yemeği burada post olarak açıypr sonra bizlere bildirim geliyor oylamak için biz çoğunu kimin yaptığını biliyoruz nasıl oluyor aklımda deli sorularHayır güneşli baya güzel yemek yarışmasına katıldım onun için alışveriş yapicam akşama doğruda gidebilirim
Oyalamıyorum evde makine çamaşır koydum çıksın gideyim
Deli KızzzHic çıkamıyorum oralardan
Hatta şimdi yazdım geldim
Bide buraya açtım ki konu bana şiddet iygulan diye
Görmedim canım kusura bakma
Hoşgeldin canım benim gel sohbet edelim komşumu cagirmadan olmaz dedimAyy kızlar benim de bugün ne çok işim var ya
Ama ben yan gelip yatıyorum
4 çeşit yemek yapicam inşallah kalkarsam
Canım dün geldim yazdım baya sen görmemişsin hayırlı olsun da dedim sanaHoşgeldin canım benim gel sohbet edelim komşumu cagirmadan olmaz dedim
Bende aynen yatıyorum
Markete gidicem
Adim atmayı canım.istemiyor
Aaaa görmedim kuzum kusura bakmaCanım dün geldim yazdım baya sen görmemişsin hayırlı olsun da dedim sana
Ben kendime gelene kadar akşam olacak galiba sen yine markete gider gelirsin bisekilde