- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Herkeze önce bir garip geliyor ben yurtdışındayım ya şu an burada sabah 10:00Maşallah bu saatte mibende evdeyim oturuyorum öyle me yapaljm
Çekemiyorlar bizi deliriyorlar
Aaaaa vay garibim yaHerkeze önce bir garip geliyor ben yurtdışındayım ya şu an burada sabah 10:00
sen nerdesin tiniminicim baya saat farkı var sanırım burda akşam olduİyiyim minnoşcum ne yapayım yeni uyandım Bir kadınlar kulübü turu yapayım dedim sen ne yapıyon nasılsın
Ahahaa çatlayın bakalımm dicem ama parem canım çatlamasınÇekemiyorlar bizi deliriyorlar
HahahahahAhahaa çatlayın bakalımm dicem ama parem canım çatlamasın
Perişim ne duysam deniyorum şu an soğan suyunu içerken seni selamlıyorumNasılsınnn neler yapıyorsun
Hah aynen öylee hep bir yetişme telaşı oluyor bende minnoşAaaaa vay garibim yabiz uyurken sen uyanıon
Kelebeğim ben Amerikadayımsen nerdesin tiniminicim baya saat farkı var sanırım burda akşam oldu
Kıyamam sana yaHah aynen öylee hep bir yetişme telaşı oluyor bende minnoş
Dönüver gayrıKelebeğim ben Amerikadayım8 ay sonra yurda dönüş olacak nasipse işime evime kaldığımız yerden devam evet 8 saat zaman farkı var
Ay hadi şifa olsun inşallahhPerişim ne duysam deniyorum şu an soğan suyunu içerken seni selamlıyorum13.gün Bu ay olmasa da diğer aya inşallah olur diyorum sen ne yapıyorsun
Hahahha takipteyim
Sağol çiçeğim inşallah Sana da geçmiş olsun bebeğim aynen doktora bir git bakalım sonumuzu Rabbim hayra çıkarsınAy hadi şifa olsun inşallahhcanım bende kimyasal geçirdim yeni sıfırlandı adet oldum yeni bitti adetim. Yeniden doktora gözükçem bakalım bir sebep bir çare bulabilcekmi
Gittim markete evden çıkınca eve giresim gelmiyor yaAyy tencere tencere yemek yaptım ölüyorum yorgunluktan
Daha da işim bitmedi ama uzandım yeter ya
Parem gittin mi sende markete
Hoş geldin perim nerelerdesin sesin yoktu uzun zamandır
Anam çoluk çocuk okuldu herif ti derken bir gittim geldm aha burdayımPerim hoşgeldin özledik kız
Olan karlar erdi bugün yaz günüydü sankiAhahaha yat uyu kar var mı oralarda