- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
dimi ben bir de arada gelince anlamıyorum ne olmuş neden gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi ben bir de arada gelince anlamıyorum ne olmuş neden gitmiş
habibtenin gazozları elinden zehir olsa içeremHahah bu emoji bana gazozu hatırlatıyor
Gazoz var içen mi
Dün bi konu vardı sevgilisiyle sevisiyormuş ama sevgi değiliz diye o konun ucundan döndüm ban almaktan kurtuldum
Hahahha hayatım mahpuslarda geçiyor kelebekimdimi ben bir de arada gelince anlamıyorum ne olmuş neden gitmiş
Kız fiyatlar şaşkına uğratıyor insanı yaa aman makinelerimize sahip çıkalım bizEvet gittim mi de gelemedim bi türlü ben niye böyleyim ya
Oyy yirim ama ben çeni yaaa
Oğlan nasıl oldu kekim iyi mi
Ohaa on bini veriyorsam o çamaşırı Bi zahmet yıkasın kurutsun ütülesin başka türlü kabul etmiyorum
Bende çok seviyorum sosyalizm kiraz gülüm ya güya bugün hiç bir iş yapmayıp çene yapacaktım yine olmadı
3kere tık tık yaptımm geldiimmmm merhabalar kurabiyemmmm ve kk nın tatlı hatunları bana daha yenii günaydın olduuu Gebelik sayfaları dışında ilk defa böyle bir topiğe girmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum şu anda
Hoş geldin sefa geldin3kere tık tık yaptımm geldiimmmm merhabalar kurabiyemmmm ve kk nın tatlı hatunları bana daha yenii günaydın olduuu Gebelik sayfaları dışında ilk defa böyle bir topiğe girmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum şu anda
Hoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesinHoş geldin sefa geldin
Gel aramıza
Katil sende sohbetimize
Kurabiyemi birlik olup yiyelim beraber
Yurtdışı bilmiyordumHoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesin
Ahhaahahhaahhahaha bacım mmm naber
Kızzz tinmini nasılsın bakalımHoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesin
Ahahhhahaha çok haklısın artık buralardayım inşAllahYurtdışı bilmiyordum
Tamam nasil istersen gel dağıt kafanı
Kurabiye yedikçe çoğalır
Çünkü ısırdıkça çatlar kök verir
Catlak-kurabiye
İyiyim minnoşcum ne yapayım yeni uyandım Bir kadınlar kulübü turu yapayım dedim sen ne yapıyon nasılsınKızzz tinmini nasılsın bakalım
Tamam anlaştık canımAhahhhahaha çok haklısın artık buralardayım inşAllah
Hahahaha yakaladım periyle siziAhhaahahhaahhahaha bacım mmm naber
Maşallah bu saatte mi bende evdeyim oturuyorum öyle me yapaljmİyiyim minnoşcum ne yapayım yeni uyandım Bir kadınlar kulübü turu yapayım dedim sen ne yapıyon nasılsın
Ahahaha yat uyu kar var mı oralardaTamam anlaştık canım
Hahahaha yakaladım periyle sizi
Iyiyim.markete gittim geldim sanki avrupankosusu yaptım yoruldum devroldum yatıyorum
TiniminimmmmmHoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesin