İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Evet gittim mi de gelemedim bi türlü 🤣 ben niye böyleyim ya 🤣

Oyy yirim ama ben çeni yaaa😋😋🤤

Oğlan nasıl oldu kekim iyi mi

Ohaa🤫😕 on bini veriyorsam o çamaşırı Bi zahmet yıkasın kurutsun ütülesin🤣🤣 başka türlü kabul etmiyorum 🤭

Bende çok seviyorum sosyalizm kiraz gülüm 🥰 ya güya bugün hiç bir iş yapmayıp çene yapacaktım yine olmadı🤣🤣
Kız fiyatlar şaşkına uğratıyor insanı yaa aman makinelerimize sahip çıkalım biz🤦🏼‍♀️

3kere tık tık yaptımm geldiimmmm 🤣😍merhabalar kurabiyemmmm ve kk nın tatlı hatunları💓💓 bana daha yenii günaydın olduuu Gebelik sayfaları dışında ilk defa böyle bir topiğe girmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum şu anda:halay::rolleyes::confused:
Hoş geldin sefa geldin :KK200:
Gel aramıza
Katil sende sohbetimize
Kurabiyemi birlik olup yiyelim beraber :KK70: :dondurma::eek::kahve::-)

Hoş geldin sefa geldin :KK200:
Gel aramıza
Katil sende sohbetimize
Kurabiyemi birlik olup yiyelim beraber :KK70: :dondurma::eek::kahve::-)
Hoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya😍 muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm:anne: Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesin:KK70:

Hoşbulduk Parecim kesinlikle İhtiyacım vardı böyle kafa dağıtmaya😍 muhtemelen yazışmalarınızı ben toptan okurum çünkü ben yurtdışındayım ya zaman farkı var ama hep katılmaya çalışacam canımm:anne: Kurabiyemi az yiyelim hemen bitmesin:KK70:
Yurtdışı bilmiyordum
Tamam nasil istersen gel dağıt kafanı
Kurabiye yedikçe çoğalır
Çünkü ısırdıkça çatlar kök verir
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

:-):-)

X