Oyyyy kurbişiiimm günaydınn
Günaydın canım benim
Günaydınnnn güzelliğimmmmmmmm
Cocommmmm nerelerdesin sennnn özledimmmGünaydın canım benim
İyim kuzum ya kahvaltı yapcam ama gidemedimOyyyy kurbişiiimm günaydınnnasılsın
Çiçeğimmm sen cocoyu mu özledin hıhh kıskandımGünaydınnnn güzelliğimmmmmmmm
Hehehehehe vallahi doğru diyorsun insan gidemiyor yapacağı işi yapamıyorİyim kuzum ya kahvaltı yapcam ama gidemedimsabah beri çene yapıyorum
Çiçeğimmm sen cocoyu mu özledin hıhh kıskandım
Hee özledim Bayadır görmüyomİyim kuzum ya kahvaltı yapcam ama gidemedimsabah beri çene yapıyorum
Çiçeğimmm sen cocoyu mu özledin hıhh kıskandım
Gunaydin kurabiyem
Ayy mucizem ya Allah razı olsun bende özledim sizleriCocommmmm nerelerdesin sennnn özledimmm
Nasılsın canom kuzum iyi misin gel buraya da çok açma aramızıAyy mucizem ya Allah razı olsun bende özledim sizleribenim hayatım çok düzensiz sizler gibi takılamıyorum buralarda kız fırsat buldukça gelip sizi iki dürtüp gidiyorum
Ahahah eşim akşam kaçırmış olabilir bana daKız o sana kaçamazEşine kaçtıysa etkisi sana olur ancak
Güzel bir gün olsunMutluluk sarsın dört bir yanı Mutlu olmak için nedene ihtiyacımız olmasın hep mutlu olalım
Ahahs bir zamanlar izlerdim bendeBen bu karıyı izleyemiyorum ya başım dönüyor
Sorma yaa biz nereye gidiyoruz anlamadım. Birde şimdi eşimin amcasının oğlu evlenicek. Biz evlenirken onlar bize tv almıştı hediye. Kaynanamda çamaşır makinesi falan baktı onlara. Kadın bir makine gösteriyor 10bin diyor. Nasıl ya dedim. Bir makine 10bin nasıö olur.Kafalar karışmasın diye buraya çektim mesajıaynı anda bir kaç topiğe bakınca şöyle oluyorum ben
Kızz bu arada nasıl pahalı öyle onlar. En son 2 buçuk 3 falandı yine nasıl pahalı diyordumsabit kalan tek şey benim cümlem olmuş
Bende bir gittim geldim 12 olmuş
Günaydınnnn bebişkommmm