- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
ben olsam götürüümmmAyy kizz mikrop kaparr tuvalet sonuçta bi yurusun kendi gelir artıkk peşime
Sosyalimmmmm çalışmalar nasıl gidiyorSeni ham ham
10 defa değiştirebilirsinYaaa öyle mii sevindim
Nasıl sayı kız3 ay bekliyoruz işte değiştirmek icin
nasılsın perimMelaba tatlı bağyan
İyiyim minnoşum şükür kaynanaya ameliyat günü alabildik sonunda 2 gündür hastanedeydim yine geldim evime eşimde 2 haftadır izindeydi hiç eve bakamadım şimdi bir kırklayın evinasılsın perim
bende sadece üstün körü yaptım temizlik genel bir temizlik yapmam laazım ,geçmiş olsun canım iyi mi kv de ,İyiyim minnoşum şükür kaynanaya ameliyat günü alabildik sonunda 2 gündür hastanedeydim yine geldim evime eşimde 2 haftadır izindeydi hiç eve bakamadım şimdi bir kırklayın evisen nasılsın
Pissslukkben olsam götürüümmmkucağından indirme nerden kapcak
Sosyalimmmmm çalışmalar nasıl gidiyor
Sen tweetymisinTweety lerden kim kaldı
İyi canım şükür safrs ameliyatı olucak işte nasipse
Aa yap yap normal yemekmi olcak
İşe devammı minnoşum sen şuan ki işin neydi
evet kuzum devam ,teiaş bölge müdür sekreteriyim şuan , safra ameliyatı kolay kuzum hemen iyileşirİyi canım şükür safrs ameliyatı olucak işte nasipse
Aa yap yap normal yemekmi olcak
İşe devammı minnoşum sen şuan ki işin neydi
ama ben uzun süre tutuyorum wc işini geçen kızlar uyardı enfeksiyon ondan olur diye artık hemen gidiyorumPissslukk
Aaaa cııkk begenmedim10 defa değiştirebilirsin10dan sonra yok
Evveett kuzuummSen tweetymisin
ona göre değiştirAaaa cııkk begenmedim
Evveett kuzuumm
Vuuu delimisinnn niye tutuyosun tabii ondan enfeksiyon kaparr mecbur kaldıkça mecbur gidiceksin kuzummama ben uzun süre tutuyorum wc işini geçen kızlar uyardı enfeksiyon ondan olur diye artık hemen gidiyorum
Oo güzel iş bulmuşsun kız maşallahevet kuzum devam ,teiaş bölge müdür sekreteriyim şuan , safra ameliyatı kolay kuzum hemen iyileşir
ya mesela dışarıdaysam tutuyotrum gitmek istemiyorum tuvaleteVuuu delimisinnn niye tutuyosun tabii ondan enfeksiyon kaparr mecbur kaldıkça mecbur gidiceksin kuzumm
Aaa ne güzel olmuş nickinAaaa cııkk begenmedim
Evveett kuzuumm
Dışarısı cok başkaaya mesela dışarıdaysam tutuyotrum gitmek istemiyorum tuvalete