İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

kuzu eşim müdürün şoförü ya müdürde git gel tanıştık sağolsun işe alınmamda yardımcı oldu :KK70: :KK70: :KK70:
kız söylesenize yarım saat sürmüyor ameliyat
Hee ne iyi olmuş canım valla çok aevindim adına 😍
Ay neler söylüyoruz ama yok dinlemiyor kadın kaçmaya yer arıyor kafasında kurup kurup duruypr ya 😒
Doktora dedim bi sakinleştirici verin diyede psikolağa gidin dedi onun için. 2 aydır zaten koştueuyoruz aman kendi kendini sakinleştir artık dedim🤣🤣

Hee ne iyi olmuş canım valla çok aevindim adına 😍
Ay neler söylüyoruz ama yok dinlemiyor kadın kaçmaya yer arıyor kafasında kurup kurup duruypr ya 😒
Doktora dedim bi sakinleştirici verin diyede psikolağa gidin dedi onun için. 2 aydır zaten koştueuyoruz aman kendi kendini sakinleştir artık dedim🤣🤣
tansiyonu yok değil mi ameliyat sırasında kötü olmasında :KK53:

Zaten moralim yok biri dokunsa ağlayacak durumdayim
Bazen bazı günlerden kaçsan da nedense yakalıyor seni

Diğer yandan da Bdv de destek al diye konuya yazanların cidden asıl kendilerinin destek alması gerekiyor
Kinci ruh hastası öfkeyle beslenen içindeki öfkeyi bastıramamış derdi burda sataşmak kusturmak olan kk nin asıl sözüm ona çok bilmişlerdi var bildikleri tek şey ben bilirim havası benim dediğim doğru illa en son ben söyleyecem derdi
Bi bilseler ezik ve küçük olduklarını

Neyse burası burda kalıyor
Amann kuzum sen burada kendini bilmez ukâlalik taslayanlarami kızdın boş ver parem reelde olduğu kadar maalesef burada da çok var herkesin söylediğini kafana takma kuzum kimse kimsenin ne yaşadığını blmeden konuşur kendine dert ettiğine uzuldugune değermi balimm ❤️❤️😘😘 salla gitsin ağzı olan konuşuyor önemli olan ne biliyormusun şu hayatta sağlığın yerinde olsun gerisi boş kuzum ufak tefek şeyler için moralini bozup modunu düşürme tatlım 🥰😘❤️❤️😘😘

X