- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
kuzu eşim müdürün şoförü ya müdürde git gel tanıştık sağolsun işe alınmamda yardımcı olduOo güzel iş bulmuşsun kız maşallah
Evet canım ama gel bunu ona anlat stresten şekeri tansiyonu fırlıyo
Dışarısı cok başkaaya mesela dışarıdaysam tutuyotrum gitmek istemiyorum tuvalete
evet balımDışarısı cok başkaa
Ayy bu son olur inşallah yaona göre değiştir
nick elinde patlamasın sonra
Olmus muAaa ne güzel olmuş nickin
Ay bende değişcem yine bulamıyorum
hadi inşallahAyy bu son olur inşallah yasen kimsin den bııhhtım
Olmus mu
Değiş değiş benimde zor aklıma geliyor ya bulunca da dayanamıyorum
gönül gözü açık parikonunArada bi bakıyom neler kaynatıyosunuz diye
Normalde herkese görünmezdim pare bugün kalp gözün açık herhalde
gönül gözü açık parikonun
Hee ne iyi olmuş canım valla çok aevindim adınakuzu eşim müdürün şoförü ya müdürde git gel tanıştık sağolsun işe alınmamda yardımcı oldu
kız söylesenize yarım saat sürmüyor ameliyat
Gelse bi aklıma benimdeAyy bu son olur inşallah yasen kimsin den bııhhtım
Olmus mu
Değiş değiş benimde zor aklıma geliyor ya bulunca da dayanamıyorum
Ooo alttan nasıl bakıyordurrrr cin gibi cincinArada bi bakıyom neler kaynatıyosunuz diye
Normalde herkese görünmezdim pare bugün kalp gözün açık herhalde
ayyyy aşkımmmmmm nasılsınnnBeniii beniiiiii
tansiyonu yok değil mi ameliyat sırasında kötü olmasındaHee ne iyi olmuş canım valla çok aevindim adına
Ay neler söylüyoruz ama yok dinlemiyor kadın kaçmaya yer arıyor kafasında kurup kurup duruypr ya
Doktora dedim bi sakinleştirici verin diyede psikolağa gidin dedi onun için. 2 aydır zaten koştueuyoruz aman kendi kendini sakinleştir artık dedim
Yenii uyandımmm minnoşummmmm öylee gezimiyorumu sen napıyonn kuzuucmmayyyy aşkımmmmmm nasılsınnn
çalışıyorum balım mesai dolmasını bekliyorumYenii uyandımmm minnoşummmmm öylee gezimiyorumu sen napıyonn kuzuucmm
Valla yüksek çıkıyordu canım normalde ama sonra safrada taşı görünce onu önemsemedilertansiyonu yok değil mi ameliyat sırasında kötü olmasında
Amann kuzum sen burada kendini bilmez ukâlalik taslayanlarami kızdın boş ver parem reelde olduğu kadar maalesef burada da çok var herkesin söylediğini kafana takma kuzum kimse kimsenin ne yaşadığını blmeden konuşur kendine dert ettiğine uzuldugune değermi balimmZaten moralim yok biri dokunsa ağlayacak durumdayim
Bazen bazı günlerden kaçsan da nedense yakalıyor seni
Diğer yandan da Bdv de destek al diye konuya yazanların cidden asıl kendilerinin destek alması gerekiyor
Kinci ruh hastası öfkeyle beslenen içindeki öfkeyi bastıramamış derdi burda sataşmak kusturmak olan kk nin asıl sözüm ona çok bilmişlerdi var bildikleri tek şey ben bilirim havası benim dediğim doğru illa en son ben söyleyecem derdi
Bi bilseler ezik ve küçük olduklarını
Neyse burası burda kalıyor
İnşAllah sorunsuz tedavisi sonuçlanır canım, senin durumun nasıl bakalımValla yüksek çıkıyordu canım normalde ama sonra safrada taşı görünce onu önemsemediler
İnşallah canımİnşAllah sorunsuz tedavisi sonuçlanır canım, senin durumun nasıl bakalım