Ahh ahh bilmezmiyiimmm rezil olasıcaaa
Hahaha deli beni güldürdün yerim seni
Hâlâ deyince aklıma sen geliyon
Burası burda kalıyor da çift kişilikler kendini biYaaa parem burası sanal olduğu için asıl herkes çok rahat konuşuyorr nede olsa görmüyor gibisi yüzlerine karşı söylemiyolardır eminim
Hee vallahaa hep onlar hakli biz diyince suçBurası burda kalıyor da çift kişilikler kendini bisanıyor
Pare senden de kimse kaçamıyor
Şuan bende 70 yaş sendromu yaşıyorum galibaYok değilim ama vallahi kafam götürmüyor.
Gün mü aymışşş hani nerde haniiiiJou @karamel Latte MssPARE @coconatt Catlak-kurabiye @Lna16 @mavikelebek34 @Bal0ncuk @Hogwartss @ASSOSyal @D u t
unuttujlarım kusura bakmayın
Kız kurbikim samimiyetim yok ama gördüğüm bildiğim üye bak gecenkiler gitti yoklar hele hamilemiyim diyen hiç yokPare senden de kimse kaçamıyor
Korkutuyon anam milletiKız kurbikim samimiyetim yok ama gördüğüm bildiğim üye bak gecenkiler gitti yoklar hele hamilemiyim diyen hiç yok
Ama soruyorum kimsin necisin kimlerdensin nerelisin diye tanışmak içinKorkutuyon anam milletisherlock holmes gibi sorguya çekiuon
vah kurabiyem vahhhGün mü aymışşş hani nerde haniiii
merhaba sen kimsin kiGünaydın
ahahahh o derece boş kalmamıon yani garibimKızz hele nasılmiyım iyimiyimm soran yok pat diye unutuklarım kusura bakma olduyaaa yeriiimmm seennniiiiii
Sıpa uyudu suan ben hemen işemeğaa kostumm
Tabii kocam uyana kadar bile tuttuğum oluyo kucagımdan inmek istemiyo pek yatmaktan sıkıldı haklıahahahh o derece boş kalmamıon yani garibim
Bu nickinn daha güzel olduTweety lerden kim kaldı
harika ,yalnız nick değiştirme sayısı var haberin olsunOlmus mu iyi o zaman