Hahhaha minnoş lannn seni yerim hamerhaba sen kimsin ki
vayy cimcimeeee yerim onu ben annesş kucağında git tuvaleteTabii kocam uyana kadar bile tuttuğum oluyo kucagımdan inmek istemiyo pek yatmaktan sıkıldı haklı
Bu nickinn daha güzel oldu
ahhahahah parem tanıyamadım biliyorsun 9 aydır aktif değilim böyleHahhaha minnoş lannn seni yerim ha
Sabahtan beri güldürüyor beni
Ayy kizz mikrop kaparr tuvalet sonuçta bi yurusun kendi gelir artıkk peşimevayy cimcimeeee yerim onu ben annesş kucağında git tuvalete
Pis çişlilerAyy kizz mikrop kaparr tuvalet sonuçta bi yurusun kendi gelir artıkk peşime
Selam canım günaydınJou karamel Latte MssPARE @coconatt @Paniksu Lna16 @mavikelebek34 @Bal0ncuk @Hogwartss ASSOSyal Migrenben
unuttujlarım kusura bakmayın
İyiyim kuzum çok şükürnasılsın dutum kızçeler iyi mi bebeğim
Yaaa öyle mii sevindimTabii kocam uyana kadar bile tuttuğum oluyo kucagımdan inmek istemiyo pek yatmaktan sıkıldı haklı
Bu nickinn daha güzel oldu
Nasıl sayı kızharika ,yalnız nick değiştirme sayısı var haberin olsun
Olur bebeğimŞuan bende 70 yaş sendromu yaşıyorum galiba
Gel ikimiz gahve icek
Eski nickin neydi kiYaaa öyle mii sevindim
Nasıl sayı kız3 ay bekliyoruz işte değiştirmek icin
Tweety Bird idi canımEski nickin neydi ki
TweetyyTweety Bird idi canım
Seni ham hamJou karamel Latte MssPARE @coconatt @Paniksu Lna16 @mavikelebek34 @Bal0ncuk @Hogwartss ASSOSyal Migrenben
Minnoşummmmm nasılsın birtanemJou karamel Latte MssPARE @coconatt @Paniksu Lna16 @mavikelebek34 @Bal0ncuk @Hogwartss ASSOSyal Migrenben
Sen yine mi nick değiştirdin bacımsuuuTweety Bird idi canım
Sagol kuzumTweetyyBen de diyorum ki bu kim? Yeni nickin hayırlı olsun
Öznurla kolaydı dimiSen yine mi nick değiştirdin bacımsuuu
Valla ben Tweety ye daha alışamamışken
Ben en çok öznurla mutluydum ya
Sağlık olsun napalım
Hayat nelere alıştırmıyor ki
Kolaydı kuzum Öznurrr en sevdiğimÖznurla kolaydı dimi
Sorma bacımsı bende Tweety icin cok ısınmıstım ama akıma kapılalım ya tutarsa dedim bunu yaptım
Oldum kuzum bakalım herseyin hayırlısı hersey bir umut işteKolaydı kuzum Öznurrr en sevdiğim
Mavi akımına sende dahil oldun artık bebek
Güzel ve müjdeli haberleri bekliyorum hayırlısı olsun bebeğim