- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ah durmuyorYirim o canavarı
Ne etti kız sana küçük kuzum haksızlık etme
Ben o işi saldım baco uzun zamandır ağlasalar da geziyorum
Ek gıda sonrası gezmek biraz daha zor oluyor ama emzirirken daha kolaydı
Böyle yemek saatleri şu bu karışıyor sadece
Bak bak uyutuyor beni
O yüzden zor oluyor zaten yazık kızancıklaraAh durmuyorsürekli mız mız saat 4 ten beri hala uyuyacak
Hahah alışverişe dalıp bebeleri unutursan saatleri karışır tabi
Nolii kız
Aminnn inşallahh :))@
Ne güzel kendini ezdirmemiisin inşallah bundan sonra her şey daha güzel olur
Zaman gerçekten işini iyi yapıyor ilk zamanlar çok kötüydüm ama şimdi daha da iyi oluyorum :)) sizin hikayeniz nedir ?Bende geçtim o süreçlerden bilirim
Zamanla herşey yoluna giriyor biraz zaman
Beklerim bir defa gelen on defa daha gelir hele kovuldular hırs yaptılarsaYeni birileri geldi dedim aşkoşkolar mi diye
Yok yok onlar değilmişBeklerim bir defa gelen on defa daha gelir hele kovuldular hırs yaptılarsa
Kandırmasınlar paremYok yok onlar değilmiş
Konuşuyoruz şuan ama onları da beklemiyor degilim
Emmimin kız sizin mi olurKimin? Bizim mi?
Şöyle şuramda sal böğrümün altında kasığımın üstünde Bi gerilme var bi ağrı var ne yapsam geçerCaaağnım
Herife öptürŞöyle şuramda sal böğrümün altında kasığımın üstünde Bi gerilme var bi ağrı var ne yapsam geçer
Yumurta mı dır çatlamak isteyenHerife öptür
Yumurta mı dır çatlamak isteyen
Yoksa herif midir yumurtayı çatlatmak isteyen
Neyse azizim çok üşeniyorum öyle şeylere
Gençlik ataşı var onlarda dutumayyyy bende bende . Millet boş bulduğu kot pantolana pamıklı dona sürtünmeye nasıl erinmiyo
Rabbim sanaa hayırlı kapılar açsınn semroşş inşAllah bundan sonraki hayatın bal gibi olsunnn canımmm yenii hayatın sana hoşgelsiinnnBoşrolde kendisi bu hikayede.
Sekiz ay evli kaldım pskolojik şiddet hat safhaya ulaşmıştı hem eş hem eş ailesinden. En sonda fiziksel şiddet olunca dedim yeter bukadar boşandım. Bir üstümde ki kıyafetlerle çıktım evden ailem geldi aldı. Geride de kocaman bir ah bıraktım. Burayı üye olmadan takip ederken narsistlerle ilgili topiklere denk gelince şok oldum birebir eş kişisi anlatılmıştı resmen kurtulmuşsun kızım dedim kendime. Benim hikayemde böyle hamdolsun iyi ki ailem var en büyük destekcilerim ve sizlerle tanıştım mutluyum ❤
Seniii severiimmmmm bennnnn dur bakkkkBu sözler nedir sevmeler döverim sizi
Sevismen uleynnn