- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Bende tokatlamak istiyorumhoş geldiniz
Konunu görmüştüm, hakkında hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursunGeçen ay boşandım ben :))
Allah razı olsun çok sağolunKonunu görmüştüm, hakkında hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursun
Sebep neydii canımm peki azcık üzüldüm kayınvalide yüzünden miGeçen ay boşandım ben :))
AminAllah razı olsun çok sağolun
Kahvaltı canomm sen napıyonnEe nasılsınız bugün ?
İyiyim kuzum çok şükür sabahtan beri koşuşturmaHoş buldum balım m nasılsın
Şükür kavuştururanaaa panikimmm suyummSev beni severim senihahah kız senle topikte denk gelebildik sonunda
Napim oturuyorum. Kız saat 13.43 değil mi orda? Bu saate kadar nasıl aç kalıyorsunKahvaltı canomm sen napıyonn
Helalll bee saati bildinn kuzummNapim oturuyorum. Kız saat 13.43 değil mi orda? Bu saate kadar nasıl aç kalıyorsun
Oh iyi yapmışsınHelalll bee saati bildinn kuzumm11 de uyandım keyifti anca yeni kendime geldimm dadlusu
Kız sabah konuna yorum yapayım dedim sonra baktım yapanlar yapmışAminn. Hoş buldumm
Iyiyim janemm sen nasılsın iyimisin biraz dshaEe nasılsınız bugün ?
İyiym Paremm çok şükür sağ ol canım benimIyiyim janemm sen nasılsın iyimisin biraz dsha
Bu sözler nedir sevmeler döverim siziSev beni severim senihahah kız senle topikte denk gelebildik sonunda
Bende iyiyim kuzum bahçe ev koşturuyorumİyiym Paremm çok şükür sağ ol canım benimne yapıyorsun
Çok severim bu şarkıyı hele saçlar tam yolmalik
Ay ben de çok seviyorum, bir de İndila Tourner dans le vide çok duygusalÇok severim bu şarkıyı hele saçlar tam yolmalik
Aman aglamiyalim arabeks takılıpAy ben de çok seviyorum, bir de İndila Tourner dans le vide çok duygusal