İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

İyiyim kuzum çok şükür sabahtan beri koşuşturma
Kardeşimin biraz işi vardı ben de çıktım bebelerle
Bi avm yaptık görmemiş gibi ne bulduysam aldım 🤭
Mağaza çalışanları bebeleri kardeşimin sandı düşün nasıl kendimden geçmişim 🤣🤣

Sen napiyosun küçük kurabiye nasıl 😍😍
Hahah ikizlerle avm miii
Biz bir tanesiyle gittiğimiz yeri birbirine katıyoruz😅😅 ben bitik halde saçım sakalım birbirine karışmış durumda 😅😅 minik kurabiye falan yok kurabiye canavarı var bildiğin 🥵🥵🥵
Şükür kavuştururanaaa panikimmm suyumm :KK60: :KK60: kurabiyemmm sen kurabiyeye dön gayriiiiii
Ah bana dön diyirler dönemirem
Yoh aybalam gelemirem😅😅
Bu sözler nedir sevmeler döverim sizi

Sevismen uleynnn:KK20::KK67::KK67::KK67:
Seni daha çok seviyoruz parişimm canım balım gülüm 🤩🤩

Hahah ikizlerle avm miii
Biz bir tanesiyle gittiğimiz yeri birbirine katıyoruz😅😅 ben bitik halde saçım sakalım birbirine karışmış durumda 😅😅 minik kurabiye falan yok kurabiye canavarı var bildiğin 🥵🥵🥵

Yoh aybalam gelemirem😅😅

Sevin beni õpün beni sarin beni sarmalaan beni😇😇😇♥️♥️♥️🥰🥰🥰

Sebep neydii canımm peki azcık üzüldüm kayınvalide yüzünden mi😓
Boşrolde kendisi bu hikayede.
Sekiz ay evli kaldım pskolojik şiddet hat safhaya ulaşmıştı hem eş hem eş ailesinden. En sonda fiziksel şiddet olunca dedim yeter bukadar boşandım. Bir üstümde ki kıyafetlerle çıktım evden ailem geldi aldı. Geride de kocaman bir ah bıraktım. Burayı üye olmadan takip ederken narsistlerle ilgili topiklere denk gelince şok oldum birebir eş kişisi anlatılmıştı resmen kurtulmuşsun kızım dedim kendime. Benim hikayemde böyle hamdolsun iyi ki ailem var en büyük destekcilerim ve sizlerle tanıştım mutluyum ❤

Vallah fake deilm yillardir kullanirim kk yi:)
Canım hep yeni üyelerin uyrak yeriydi burası bi ara sanki kk ya giriş kapısı
Bir sürü kişi geldi gitti çoğu fayk cıktı
Bir gün iki kişi geldi ikisi de aynı anda üye olmuşlar burda birbirlerinden alıntı alıp sohbet ettiler bizlerde girdik araya sonra hamilelik bölümüne gittiler mune banladı onları

Birbirlerine hitap şekilleri vardı çok komik o bizlerin dilinde kaldı 1🤣🤣🤣🤣

Sekiz ay evli kaldım pskolojik şiddet hat safhaya ulaşmıştı hem eş hem eş ailesinden. En sonda fiziksel şiddet olunca dedim yeter bukadar boşandım. Bir üstümde ki kıyafetlerle çıktım evden ailem geldi aldı. Geride de kocaman bir ah bıraktım. Burayı üye olmadan takip ederken narsistlerle ilgili topiklere denk gelince şok oldum birebir eş kişisi anlatılmıştı resmen kurtulmuşsun kızım dedim kendime. Benim hikayemde böyle hamdolsun iyi ki ailem var en büyük destekcilerim ve sizlerle tanıştım mutluyum ❤
Hoş geldin o zaman. Hiç bakma arkana. Devam☺️

Böyle kararlı net insanları severim ezilmeyen dimdik durman güzel geleceğin çok daha güzel olsun 😇😇

Hahah ikizlerle avm miii

Yoh aybalam gelemirem😅😅

Yirim o canavarı 😍
Ne etti kız sana küçük kuzum haksızlık etme 😍

Ben o işi saldım baco uzun zamandır ağlasalar da geziyorum 🤭
Ek gıda sonrası gezmek biraz daha zor oluyor ama emzirirken daha kolaydı
Böyle yemek saatleri şu bu karışıyor sadece

Böyle kararlı net insanları severim ezilmeyen dimdik durman güzel geleceğin çok daha güzel olsun 😇😇
Teşekkür ederim aileden böyle gördük diyelim böyle yetiştirildik hamdolsun 😍 inşallaahh güzel günlerimi sizlerle paylaştığım günlerde gelir inşallah :))

@
Teşekkür ederim aileden böyle gördük diyelim böyle yetiştirildik hamdolsun 😍 inşallaahh güzel günlerimi sizlerle paylaştığım günlerde gelir inşallah :))
Ne güzel kendini ezdirmemiisin inşallah bundan sonra her şey daha güzel olur

Sevin beni õpün beni sarin beni sarmalaan beni😇😇😇♥️♥️♥️🥰🥰🥰
tenor.gif

X