- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Yettiiimmm paremmm geldiimmmBak bak uyutuyor beni
Kız sev dedim sana sevvvvvv
Tinnos nerde
Tiniminimavihanim nerdesin bitmedi mi kahvalti
Bulaşık çamaşır derkenn oyalandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yettiiimmm paremmm geldiimmmBak bak uyutuyor beni
Tinnos nerde
Onlarrr ataşlıııı dutummm bu sürtünmede mi keramet ben bilemedimmm biz yanlış yoldayızzzzayyyy bende bende . Millet boş bulduğu kot pantolana pamıklı dona sürtünmeye nasıl erinmiyo
Yaaa çok teşekkür ederimm hemde çookk ❤Rabbim sanaa hayırlı kapılar açsınn semroşş inşAllah bundan sonraki hayatın bal gibi olsunnn canımmm yenii hayatın sana hoşgelsiinnn
Yettiiimmm paremmm geldiimmm
Bulaşık çamaşır derkenn oyalandım
Seniii severiimmmmm bennnnn dur bakkkk
Seninnn o al yanaklarııı birde kulaklarınıı severiimmmm tipineee heleeee oyyy
Seninnn o al yanaklarııı birde kulaklarınıı severiimmmm tipineee heleeee oyyy
Ay oyle cok var ben de denk geldim kurgularada sok olmustum bu denli issizlik ve hamilelik konusundaydi ya nine alaka ne icinde kaldi nasil bir insanlar anlamadim gittiCanım hep yeni üyelerin uyrak yeriydi burası bi ara sanki kk ya giriş kapısı
Bir sürü kişi geldi gitti çoğu fayk cıktı
Bir gün iki kişi geldi ikisi de aynı anda üye olmuşlar burda birbirlerinden alıntı alıp sohbet ettiler bizlerde girdik araya sonra hamilelik bölümüne gittiler mune banladı onları
Birbirlerine hitap şekilleri vardı çok komik o bizlerin dilinde kaldı 1
Narsistlik konusunu ben de cok okudum ve esim konusunda dusunuyorum ama yine savunma durumundan dolayi muallakta kaliyorumBoşrolde kendisi bu hikayede.
Sekiz ay evli kaldım pskolojik şiddet hat safhaya ulaşmıştı hem eş hem eş ailesinden. En sonda fiziksel şiddet olunca dedim yeter bukadar boşandım. Bir üstümde ki kıyafetlerle çıktım evden ailem geldi aldı. Geride de kocaman bir ah bıraktım. Burayı üye olmadan takip ederken narsistlerle ilgili topiklere denk gelince şok oldum birebir eş kişisi anlatılmıştı resmen kurtulmuşsun kızım dedim kendime. Benim hikayemde böyle hamdolsun iyi ki ailem var en büyük destekcilerim ve sizlerle tanıştım mutluyum ❤
Savunma?Narsistlik konusunu ben de cok okudum ve esim konusunda dusunuyorum ama yine savunma durumundan dolayi muallakta kaliyorum
İlla ki kendisi haklidir herseyime karisir zamanla herseyden tereddüt eden birisi oluyosunuz. Cogu zaman bunu guzellikle yapiyor alltan almazsam o da kötü oluyorSavunma?
Ciddi anlamda diyorum Allah yardımcınız olsun çok zor.
Karşında herşeyden dolayı seni suçlayan, aşağılayan, asla ama asla kendi hatasını kabul etmeyen biriyle yaşamak zor. Daha az önce göz yaşlarımı sildim sabırla bekliyorum geçmesini üstümdeki manipülasyonun..
Uzulmeyin bunun karşısında cesaretle durmusunuz bunun farkina gec varip ben gibi pes edip kendinizi suclama asamasini gecmisiniz. Allah yol açacaktır inşallah sonrasi kolay zaman herşeyin ilaci oluyor.Savunma?
Ciddi anlamda diyorum Allah yardımcınız olsun çok zor.
Karşında herşeyden dolayı seni suçlayan, aşağılayan, asla ama asla kendi hatasını kabul etmeyen biriyle yaşamak zor. Daha az önce göz yaşlarımı sildim sabırla bekliyorum geçmesini üstümdeki manipülasyonun..
Eatağfurullah aksine dert vermiyor yaptığımın ne kadar önemli birşey olduğunu gösterdi bana. Ya çocuklarım olsaydı? bunun cevabını almış oldum sizden.İlla ki kendisi haklidir herseyime karisir zamanla herseyden tereddüt eden birisi oluyosunuz. Cogu zaman bunu guzellikle yapiyor alltan almazsam o da kötü oluyor
Bazi zamanlar haksizim dese bile sonra illa ki iyi zamaninizi kollayip hakli cikartir konusunu acar. Hep en kotu sizi gosterir eksik hissettirir ama bunun aksine oyle olmadigini soyledigi ya da davrandigi zamanlarida var onun icin muallakta kaliyorum ama bizim zaten bunun konusu cok defa acildi son bi sene icinde su an da cocuklarimdan dolayi bişey yapmiyorum tabi onlarada yansiyor karar almak çok zor benim için zamanla bu durumda yaşadıkça insan kendini suclar hale geliyor zaten. Konudan dolayi yaram acildi size de dert vermek istemem
Çok şükür diyorum o yüzden.Uzulmeyin bunun karşısında cesaretle durmusunuz bunun farkina gec varip ben gibi pes edip kendinizi suclama asamasini gecmisiniz. Allah yol açacaktır inşallah sonrasi kolay zaman herşeyin ilaci oluyor.
Bunu çevreye anlatmakta çok zor
Bak bak uyutuyor beni
Tinnos nerde
Hahah kız alemsin ya bir an gözümde canlandıO yüzden zor oluyor zaten yazık kızancıklara
Anladığım kadarıyla bunlar bi 10 sene kadar durmayacaklar
Ama alışıyorsun
Bi süre sonra evde çığlık kıyamet koparken sen son ses elinde kaşıkla delilo söylüyorsun
Ahhahahhahahha kurabiyemmm vallahii benn bayıldımmm