İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bak bak uyutuyor beni
Kız sev dedim sana sevvvvvv😡😡😡
Tinnos nerde
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim nerdesin bitmedi mi kahvalti🥰🥰
Yettiiimmm paremmm geldiimmm🥰🥰🥰
Bulaşık çamaşır derkenn oyalandım 😂😂😂
teletubbies-dipsy.gif

Canım hep yeni üyelerin uyrak yeriydi burası bi ara sanki kk ya giriş kapısı
Bir sürü kişi geldi gitti çoğu fayk cıktı
Bir gün iki kişi geldi ikisi de aynı anda üye olmuşlar burda birbirlerinden alıntı alıp sohbet ettiler bizlerde girdik araya sonra hamilelik bölümüne gittiler mune banladı onları

Birbirlerine hitap şekilleri vardı çok komik o bizlerin dilinde kaldı 1🤣🤣🤣🤣
Ay oyle cok var ben de denk geldim kurgularada sok olmustum bu denli issizlik ve hamilelik konusundaydi ya ni😅ne alaka ne icinde kaldi nasil bir insanlar anlamadim gitti ☺️

Boşrolde kendisi bu hikayede.
Sekiz ay evli kaldım pskolojik şiddet hat safhaya ulaşmıştı hem eş hem eş ailesinden. En sonda fiziksel şiddet olunca dedim yeter bukadar boşandım. Bir üstümde ki kıyafetlerle çıktım evden ailem geldi aldı. Geride de kocaman bir ah bıraktım. Burayı üye olmadan takip ederken narsistlerle ilgili topiklere denk gelince şok oldum birebir eş kişisi anlatılmıştı resmen kurtulmuşsun kızım dedim kendime. Benim hikayemde böyle hamdolsun iyi ki ailem var en büyük destekcilerim ve sizlerle tanıştım mutluyum ❤
Narsistlik konusunu ben de cok okudum ve esim konusunda dusunuyorum ama yine savunma durumundan dolayi muallakta kaliyorum 🙄

Narsistlik konusunu ben de cok okudum ve esim konusunda dusunuyorum ama yine savunma durumundan dolayi muallakta kaliyorum 🙄
Savunma?
Ciddi anlamda diyorum Allah yardımcınız olsun çok zor.
Karşında herşeyden dolayı seni suçlayan, aşağılayan, asla ama asla kendi hatasını kabul etmeyen biriyle yaşamak zor. Daha az önce göz yaşlarımı sildim sabırla bekliyorum geçmesini üstümdeki manipülasyonun..

Savunma?
Karşında herşeyden dolayı seni suçlayan, aşağılayan, asla ama asla kendi hatasını kabul etmeyen biriyle yaşamak zor. Daha az önce göz yaşlarımı sildim sabırla bekliyorum geçmesini üstümdeki manipülasyonun..
İlla ki kendisi haklidir herseyime karisir zamanla herseyden tereddüt eden birisi oluyosunuz. Cogu zaman bunu guzellikle yapiyor alltan almazsam o da kötü oluyor

Bazi zamanlar haksizim dese bile sonra illa ki iyi zamaninizi kollayip hakli cikartir konusunu acar. Hep en kotu sizi gosterir eksik hissettirir ama bunun aksine oyle olmadigini soyledigi ya da davrandigi zamanlarida var onun icin muallakta kaliyorum ama bizim zaten bunun konusu cok defa acildi son bi sene icinde su an da cocuklarimdan dolayi bişey yapmiyorum tabi onlarada yansiyor karar almak çok zor benim için zamanla bu durumda yaşadıkça insan kendini suclar hale geliyor zaten. Konudan dolayi yaram acildi size de dert vermek istemem 😐😊

Savunma?
Uzulmeyin bunun karşısında cesaretle durmusunuz bunun farkina gec varip ben gibi pes edip kendinizi suclama asamasini gecmisiniz. Allah yol açacaktır inşallah sonrasi kolay zaman herşeyin ilaci oluyor.

Bunu çevreye anlatmakta çok zor

İlla ki kendisi haklidir herseyime karisir zamanla herseyden tereddüt eden birisi oluyosunuz. Cogu zaman bunu guzellikle yapiyor alltan almazsam o da kötü oluyor

Bazi zamanlar haksizim dese bile sonra illa ki iyi zamaninizi kollayip hakli cikartir konusunu acar. Hep en kotu sizi gosterir eksik hissettirir ama bunun aksine oyle olmadigini soyledigi ya da davrandigi zamanlarida var onun icin muallakta kaliyorum ama bizim zaten bunun konusu cok defa acildi son bi sene icinde su an da cocuklarimdan dolayi bişey yapmiyorum tabi onlarada yansiyor karar almak çok zor benim için zamanla bu durumda yaşadıkça insan kendini suclar hale geliyor zaten. Konudan dolayi yaram acildi size de dert vermek istemem 😐😊
Eatağfurullah aksine dert vermiyor yaptığımın ne kadar önemli birşey olduğunu gösterdi bana. Ya çocuklarım olsaydı? bunun cevabını almış oldum sizden.
Arada iyi olmasının sebebi narsistlik konusunda yazdığı gibi sizi elden kaçırmamak için yapılan hareket istediği kıvama getirince tekrar ve daha ağır manipülasyonla karşılaşıyorsunuz.
Emin olun birgün canınıza tak ettiğinde çocuklar için duruyorum değil çocuklarım ve kendim için gidiyorum denilen noktaya gelirsiniz.. umarım herşey yoluna girer de bu noktaya gelmezsiniz. Tek dileğim bu sizin için 🌹

Uzulmeyin bunun karşısında cesaretle durmusunuz bunun farkina gec varip ben gibi pes edip kendinizi suclama asamasini gecmisiniz. Allah yol açacaktır inşallah sonrasi kolay zaman herşeyin ilaci oluyor.

Bunu çevreye anlatmakta çok zor
Çok şükür diyorum o yüzden.
beş aylık bebeğimi kaybettim. Benim için ozaman en büyük şer oydu. Ama şimdiki geldiğim noktada iyi ki Allah ım yanına almış diyorum. Rezil olmadı yavrum aramızda..

Aaaa başıma gelen 😂😂

Bir derdim var da bana yardım edin topiğinden engelledi konu sahibi ben şok 😂 keşke pohpohlasaydım toksik evliliğini atılmazdım

Bak bak uyutuyor beni
Kız sev dedim sana sevvvvvv😡😡😡
Tinnos nerde
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim nerdesin bitmedi mi kahvalti🥰🥰
tenor.gif

Seni yirim pariş
Bak ısırırım da haaa
tenor.gif

O yüzden zor oluyor zaten yazık kızancıklara🤣🤣
Anladığım kadarıyla bunlar bi 10 sene kadar durmayacaklar
Ama alışıyorsun 🤣🤣
Bi süre sonra evde çığlık kıyamet koparken sen son ses elinde kaşıkla delilo söylüyorsun 🤣🤣
Hahah kız alemsin ya bir an gözümde canlandı 😅😅😅

X