- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hahah ikizlerle avm miiiİyiyim kuzum çok şükür sabahtan beri koşuşturma
Kardeşimin biraz işi vardı ben de çıktım bebelerle
Bi avm yaptık görmemiş gibi ne bulduysam aldım
Mağaza çalışanları bebeleri kardeşimin sandı düşün nasıl kendimden geçmişim
Sen napiyosun küçük kurabiye nasıl
Ah bana dön diyirler dönemiremŞükür kavuştururanaaa panikimmm suyummkurabiyemmm sen kurabiyeye dön gayriiiiii
Seni daha çok seviyoruz parişimm canım balım gülümBu sözler nedir sevmeler döverim sizi
Sevismen uleynnn
Çıkarım cama eşlik ederimYimmek yedik panikom
Kız sabah konuna yorum yapayım dedim sonra baktım yapanlar yapmış
Gece evinin önünden geçicem bana kaderinin oyunu mu diye acicam son ses
Vallah fake deilm yillardir kullanirim kk yi:)Birinin 5.evliligiydi neydi adı ya halime mi neydi
Sevin beni õpün beni sarin beni sarmalaan beniHahah ikizlerle avm miii
Biz bir tanesiyle gittiğimiz yeri birbirine katıyoruzben bitik halde saçım sakalım birbirine karışmış durumda minik kurabiye falan yok kurabiye canavarı var bildiğin
Ah bana dön diyirler dönemirem
Yoh aybalam gelemirem
Seni daha çok seviyoruz parişimm canım balım gülüm
Boşrolde kendisi bu hikayede.Sebep neydii canımm peki azcık üzüldüm kayınvalide yüzünden mi
Canım hep yeni üyelerin uyrak yeriydi burası bi ara sanki kk ya giriş kapısıVallah fake deilm yillardir kullanirim kk yi:)
Hoş geldin o zaman. Hiç bakma arkana. DevamBoşrolde kendisi bu hikayede.
Sekiz ay evli kaldım pskolojik şiddet hat safhaya ulaşmıştı hem eş hem eş ailesinden. En sonda fiziksel şiddet olunca dedim yeter bukadar boşandım. Bir üstümde ki kıyafetlerle çıktım evden ailem geldi aldı. Geride de kocaman bir ah bıraktım. Burayı üye olmadan takip ederken narsistlerle ilgili topiklere denk gelince şok oldum birebir eş kişisi anlatılmıştı resmen kurtulmuşsun kızım dedim kendime. Benim hikayemde böyle hamdolsun iyi ki ailem var en büyük destekcilerim ve sizlerle tanıştım mutluyum ❤
Severim bu şarıyı :))
İyiyim ama yıldım sıcaktan. Hiç barışamadım bu yaz mevsimi ile.Ee nasılsınız bugün ?
Böyle kararlı net insanları severim ezilmeyen dimdik durman güzel geleceğin çok daha güzel olsunBoşrolde kendisi bu hikayede.
Sekiz ay evli kaldım pskolojik şiddet hat safhaya ulaşmıştı hem eş hem eş ailesinden. En sonda fiziksel şiddet olunca dedim yeter bukadar boşandım. Bir üstümde ki kıyafetlerle çıktım evden ailem geldi aldı. Geride de kocaman bir ah bıraktım. Burayı üye olmadan takip ederken narsistlerle ilgili topiklere denk gelince şok oldum birebir eş kişisi anlatılmıştı resmen kurtulmuşsun kızım dedim kendime. Benim hikayemde böyle hamdolsun iyi ki ailem var en büyük destekcilerim ve sizlerle tanıştım mutluyum ❤
Hoşbuldum :)) inşallahHoş geldin o zaman. Hiç bakma arkana. Devam
Kimlerin
Yirim o canavarıHahah ikizlerle avm miii
Biz bir tanesiyle gittiğimiz yeri birbirine katıyoruzben bitik halde saçım sakalım birbirine karışmış durumda minik kurabiye falan yok kurabiye canavarı var bildiğin
Ah bana dön diyirler dönemirem
Yoh aybalam gelemirem
Seni daha çok seviyoruz parişimm canım balım gülüm
Teşekkür ederim aileden böyle gördük diyelim böyle yetiştirildik hamdolsunBöyle kararlı net insanları severim ezilmeyen dimdik durman güzel geleceğin çok daha güzel olsun
Kimin? Bizim mi?Gene çenetoları düşmüş
Ne güzel kendini ezdirmemiisin inşallah bundan sonra her şey daha güzel olurTeşekkür ederim aileden böyle gördük diyelim böyle yetiştirildik hamdolsuninşallaahh güzel günlerimi sizlerle paylaştığım günlerde gelir inşallah :))
Sevin beni õpün beni sarin beni sarmalaan beni
Bende geçtim o süreçlerden bilirimTeşekkür ederim aileden böyle gördük diyelim böyle yetiştirildik hamdolsuninşallaahh güzel günlerimi sizlerle paylaştığım günlerde gelir inşallah :))