İlk üç dört ay üye olmadan takipteydim bir derdim var kısmını denk geldim fake konulara falan haklıErkek kılıklı birileri gelmiştide aklımza o geldii
Birde kendini dermatog dedii yaa paremmm kandrılıklamaya çalıştıTinosum unutmadık onları
Unutturmadik Hahhaha
Onlar mi kk da gelmiş geçmiş en uyumlu çiftleriydi elti gibi geldiler ve gittiler izleri kaldiHoşbuldumm hoşbuldumm
O nedemek kız
Birinin 5.evliligiydi neydi adı ya halime mi neydiBirde kendini dermatog dedii yaa paremmm kandrılıklamaya çalıştı
Allah akıl fikir versin ne diyeyim boş vakitleri çok demekkiOnlar mi kk da gelmiş geçmiş en uyumlu çiftleriydi elti gibi geldiler ve gittiler izleri kaldi
Ben oraya adım atmıyom tehlikeli sularr zaman zaman paremmmi de zor tutuyoz oraya girmesin diyeİlk üç dört ay üye olmadan takipteydim bir derdim var kısmını denk geldim fake konulara falan haklı
Seda sayan a rakip galibaBirinin 5.evliligiydi neydi adı ya halime mi neydi
Dünden beri ordayim yazıyorum Allahtan polimik çıkmadıBen oraya adım atmıyom tehlikeli sularr zaman zaman paremmmi de zor tutuyoz oraya girmesin diyeMssPARE
Nilu nasıldı denk geldin miDünden beri ordayim yazıyorum Allahtan polimik çıkmadı
O kim bilemedim konusu neydiNilu nasıldı denk geldin mi
HatirliyamadimEltisini tokatlayan
Denk gelirsinHatirliyamadim
Bir yandan kahvaltı bir yandan burdayım paremmmmNere kayboldunuz uleynnnnnnnn