- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
Bi kerede sev beni beeene istion len..
kırmızı halımı serelim
denizi görünce kendimi sulara atasım geldi
afiet olsunn
sizin bahçeyi aşırı merak ediorum parem
inşallah tutar.. şans getirsin cnm
Bi kerede sev beni beee
Allah razi olsun canım benim, dua et bana lütfenGünoğğğ kızlar gerçi ben telefonu elime alana kadar öğlen oldu
Hiç mi durmaz bi insan evladı ya daha kahvaltı edemedim
Meral01 Hayırlı olsun canım yeni şehir yepisyeni mutluluklar getirsin sana
MssPARE kuşum eline sağlık Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
ASSOSyal sana da hayırlısıyla gönlündeki yere atanmayı nasip etsin
Selammmm kuzummmmEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlarMssPARE Lna16 @Jou Nosking ASSOSyal bir mucizee @Paniksu @BalOncuk[/I]
Etmez olur muyum hayırlısıyla bu son sınavın olsun inşallahAllah razi olsun canım benim, dua et bana lütfen
Allah bugünü aratmasın çok şükürAncak geldim kızlarrrHerkesin keyfi yerinde mi?
İyiyim ben de. Az önce yemek işini hallettim. Biraz bizim kızla oynadık.Allah bugünü aratmasın çok şükür
Birazdan bebelere yemek yedircem sonra bi markete çıkartıp gezdiririm
Annem kek istedi malzeme alayım
Sen nasılsın bugün?
Manzara çok güzel yalnızEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlarMssPARE Lna16 @Jou Nosking ASSOSyal bir mucizee @Paniksu @BalOncuk[/I]
Günaydın çiçeğim umutların her zaman olsun içimiz açıldı ne güzel bir manzara iyisin değil miEki Görüntüle 3100425
Yaaa ben çok özlemişimmmm resmenn Meralımm Mogan GölüüAnkara gölbaşı kuzum
Bingöle laaf yokk bebeğisimmmEvett kuzumm ankara gölbaşıBingöl den sonra çok iyi geldi
Yaaaa nereyeBen geldiiimmm gene yapmışlar dedikoduyu gitmişlerrr gidiyom bendee
Kimse yok diye gitmiştim SeriiiYaaaa nereye
Buram buram emek kokuyor parem Rabbim ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin çiçeğim
İyiyim canım. Şu an dinleniyorum. Kızı da babası ile gönderdimKimse yok diye gitmiştim Seriiinapıyorsun canımm
Bingöle laaf yokk bebeğisimmm