- 27 Mart 2019
- 29.016
- 103.651
Ne diyorsunuz güzel haberler mi varAyayayy inşallah cift süpriz olur bir dahaki aya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyorsunuz güzel haberler mi varAyayayy inşallah cift süpriz olur bir dahaki aya
Nasılsın çiçeğiimAha sipriz yaptım
Valaahh yaa tutarsa diye yaptım bakalım var mıymus mavi de bir keramet
Ya tutarsa
Oooo afiyetle yiyin
Kız yok işte olsun diye su gebelik topiğinin mavi akımı vardı ya tutarsa diye değiştim onu diyorum bir dahaki aya da o sürpriz gelsin inşallah dedimNe diyorsunuz güzel haberler mi var
İyiyiiimm kuzum sen nasılsınNasılsın çiçeğiim
Ben yavrazi yapacamAha sipriz yaptım
Valaahh yaa tutarsa diye yaptım bakalım var mıymus mavi de bir keramet
Ya tutarsa
Oooo afiyetle yiyin
Ayyy inşallah twetym şans getirsin olsun bitanem❤❤Kız yok işte olsun diye su gebelik topiğinin mavi akımı vardı ya tutarsa diye değiştim onu diyorum bir dahaki aya da o sürpriz gelsin inşallah dedim
İyiyiiimm kuzum sen nasılsın
He sende bir değişiklik et mucom onu dene bende daldan dala atlayarak gidiyorumBen yavrazi yapacam
Aahh inşallaahh parriişş bir minik Tweety im olsa hic fena olmazAyyy inşallah twetym şans getirsin olsun bitanem❤❤
Inşallah versin rabbim bir iki üç biri öznur olsun biri twety biri menekşeHe sende bir değişiklik et mucom onu dene bende daldan dala atlayarak gidiyorum
Aahh inşallaahh parriişş bir minik Tweety im olsa hic fena olmaz
Çok şükür kuzum iyiyimKız yok işte olsun diye su gebelik topiğinin mavi akımı vardı ya tutarsa diye değiştim onu diyorum bir dahaki aya da o sürpriz gelsin inşallah dedim
Aayy neden olmasın kiii inşallahInşallah versin rabbim bir iki üç biri öznur olsun biri twety biri menekşe
❤❤❤
Çok şükür kuzum iyiyim
Seni mavimabella sandımdı ben değişen şu isimleri yaHe sende bir değişiklik et mucom onu dene bende daldan dala atlayarak gidiyorum
Aahh inşallaahh parriişş bir minik Tweety im olsa hic fena olmaz
Kız napayim anacım denenecek ne varsa deniyoruz totemleriSeni mavimabella sandımdı ben değişen şu isimleri ya
ne istion len..kimsede çağırmıyo len
denizi görünce kendimi sulara atasım geldiEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlar MssPARE @Lna16 Jou Nosking ASSOSyal bir mucizee @Paniksu @BalOncuk[/I]
sizin bahçeyi aşırı merak ediorum paremKayısılar kurumaya hazırlanıyor rabbim ağız tadıyla yedirsin ❣❤
Eki Görüntüle 3100445
inşallah tutar.. şans getirsin cnmKız yok işte olsun diye su gebelik topiğinin mavi akımı vardı ya tutarsa diye değiştim onu diyorum bir dahaki aya da o sürpriz gelsin inşallah dedim
Amin inşallahne istion len..
kırmızı halımı serelim
denizi görünce kendimi sulara atasım geldi
afiet olsunn
sizin bahçeyi aşırı merak ediorum parem
inşallah tutar.. şans getirsin cnm
Video eklense çeker buraya eklerim kuzum maalesef eklenmiyorne istion len..
kırmızı halımı serelim
afiet olsunn
Amann bebisini sevsinler ankara gölbaşı kuzumYok kızz benim bebe durmay gölbaşı neresi oluyodu
senin kaysilari görünce benim de ağzım sulandıne istion len..
kırmızı halımı serelim
afiet olsunn
Amin canım benimGünoğğğ kızlar gerçi ben telefonu elime alana kadar öğlen oldu
Hiç mi durmaz bi insan evladı ya daha kahvaltı edemedim
Meral01 Hayırlı olsun canım yeni şehir yepisyeni mutluluklar getirsin sana
MssPARE kuşum eline sağlık Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
ASSOSyal sana da hayırlısıyla gönlündeki yere atanmayı nasip etsin
Hee tammmAmann bebisini sevsinler ankara gölbaşı kuzum
Aminn kuzumm aminn inşallahGünoğğğ kızlar gerçi ben telefonu elime alana kadar öğlen oldu
Hiç mi durmaz bi insan evladı ya daha kahvaltı edemedim
Meral01 Hayırlı olsun canım yeni şehir yepisyeni mutluluklar getirsin sana
MssPARE kuşum eline sağlık Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
ASSOSyal sana da hayırlısıyla gönlündeki yere atanmayı nasip etsin