- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
Fotograf ne güzel cıkmısEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlarMssPARE @Lna16 Jou @Nosking ASSOSyal bir mucizee @Paniksu @BalOncuk[/I]
Beni denize götür ruhum denize susamış
Balıkesir'e kop gel götüreyim ben seniBeni denize götür ruhum denize susamış
Ayy Aminn canım benim hepimize mutluluk gelsin inşallahFotograf ne güzel cıkmısmutluluk getirsin yeni yuvan sana
Aaaaa yeni sehremi taşındınkii cano neden pekiiEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlarMssPARE @Lna16 Jou @Nosking ASSOSyal bir mucizee @Paniksu @BalOncuk[/I]
Anam nickin değişmiş niye demiyin laa profilini bilmesem anlamayacaktım haBalıkesir'e kop gel götüreyim ben seni
Götür beni gittiğin yeregötüreyim balım hemen
Orda balıklar bile esir ben nasıl özgür olayımBalıkesir'e kop gel götüreyim ben seni
Bende mavizel yapayım bare tutuyorsa hahahaGötür beni gittiğin yere
Orda balıklar bile esir ben nasıl özgür olayım
Len bu ismi mavi yapınca noluyo totem mi yapıyoz tutuyo mu
Bingöl den gölbaşına tayinimiz çıktı kuzum hayırdır rahatsız falanmisin canmAaaaa yeni sehremi taşındınkii cano neden pekii
Buarada günaydınnn kuzumm sabah 8 den beri ayaktayım vallaha nasıl 11 oldu anlamadım
Hadi atla gelGötür beni gittiğin yere
Bende mavi mucizeBende mavizel yapayım bare tutuyorsa hahaha
Neresi burası MeralimEki Görüntüle 3100425
Ayyyyy inş kuzum çok amiiinnnHadi inşallah canım benim rabbim gönlüne göre versinbi bakmışsın komşu olmuşuz
Yok kızz benim bebe durmayBingöl den gölbaşına tayinimiz çıktı kuzum hayırdır rahatsız falanmisin canm
Aha sipriz yaptımAnam nickin değişmiş niye demiyin laa profilini bilmesem anlamayacaktım ha
Valaahh yaa tutarsa diye yaptım bakalım var mıymus mavi de bir kerametGötür beni gittiğin yere
Ya tutarsaBende mavizel yapayım bare tutuyorsa hahaha
Oooo afiyetle yiyin
Siprizini yesunlerrr balummmAha sipriz yaptım
Valaahh yaa tutarsa diye yaptım bakalım var mıymus mavi de bir keramet
Ya tutarsa
Oooo afiyetle yiyin
Ayayayy inşallah cift süpriz olur bir dahaki ayaSiprizini yesunlerrr balummm
OlacakkkkkkkkkAyayayy inşallah cift süpriz olur bir dahaki aya