- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
Yaaa ben çok özlemişimmmm resmenn Meralımm Mogan Gölüü
Sen özlersin de ben senin özlemini gidermezmiyim mavişimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ben çok özlemişimmmm resmenn Meralımm Mogan Gölüü
Amin inşallah kuzummm iyiim canım benim sen nasılsınGünaydın çiçeğim umutların her zaman olsun içimiz açıldı ne güzel bir manzara iyisin değil mi
Manzara çok güzel yalnız
Gel kuzum bereber olsunSelammmm kuzummmm
Ayhhhh harika manzara Meralcim
Afiyet olsunnnn kuzum orda olmak vardı şimdi
Hava mis manzara fevkalade
Çok beğendim kuzucumm mutluluk uğur getirisin sanaEveettt tinnooss
Ben de ev işlerimi bitirdim kahvaltı yaptım akşam yemeğim yok düşünüp duruyorum güzelce dinlen canımİyiyim canım. Şu an dinleniyorum. Kızı da babası ile gönderdim Ben keyif yapıyorum. Sen ne yapıyorsun?
Yok be çiçeğimm biziim süre uzayacak gibi normalde 15 Ağustos‘ta gidecektik şu an hiçbir ses Seda yokoyy oyy yeni Bingöllu senii gectinmi Bingöle kuzumm
Ahh anılarımm canlandı gözümde bitanemmm Gölbaşını ben çok sevmiştim ama Ankarayı sevmedim İnşallah çok mutlu olursunuz orada çektiğin bütün sıkıntılar mutluluğa dönüşsün balımmEki Görüntüle 3100597
Sen özlersin de ben senin özlemini gidermezmiyim mavişimm
Ben de bir kk turu yapıyorum Kuzumm bugun evdeyim öyle geçiyor çiçeğimAmin inşallah kuzummm iyiim canım benim sen nasılsın
İnşallah birgün birtanem tadını çıkart ve im yerime deGel kuzum bereber olsun
İnşallah balimmmm İnşallahİnşallah birgün birtanem tadını çıkart ve im yerime de
İnşallah kuzum inşallahAhh anılarımm canlandı gözümde bitanemmm Gölbaşını ben çok sevmiştim ama Ankarayı sevmedim İnşallah çok mutlu olursunuz orada çektiğin bütün sıkıntılar mutluluğa dönüşsün balımm
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzumm geç olsun güç olmasın belirsizlik çok yoruyor balım bu süreçte Allah gönlüne göre versin inşallah balımYok be çiçeğimm biziim süre uzayacak gibi normalde 15 Ağustos‘ta gidecektik şu an hiçbir ses Seda yok
Alternatif bir şeyler yap hemen bence Bu saatten sonra uğraşılmaz zatenBen de ev işlerimi bitirdim kahvaltı yaptım akşam yemeğim yok düşünüp duruyorum güzelce dinlen canım
Ay dont gavurçaHav ar yu?
Nau nau syriaAy dont gavurça
Are you cola?Ay dont gavurça
She is a ice creamAre you cola?
ay sipik türkişNau nau syria
No sodaAre you cola?