Yaaa ben çok özlemişimmmm resmenn Meralımm Mogan Gölüü
Amin inşallah kuzummmGünaydın çiçeğim umutların her zaman olsun içimiz açıldı ne güzel bir manzara iyisin değil mi
Gel kuzum bereber olsunSelammmm kuzummmm
Ayhhhh harika manzara Meralcim
Afiyet olsunnnn kuzum orda olmak vardı şimdi
Hava mis manzara fevkalade
Çok beğendim kuzucumm mutluluk uğur getirisin sanaEveettt tinnooss
Ben de ev işlerimi bitirdim kahvaltı yaptım akşam yemeğim yok düşünüp duruyorumİyiyim canım. Şu an dinleniyorum. Kızı da babası ile gönderdimBen keyif yapıyorum. Sen ne yapıyorsun?
oyy oyy yeni Bingöllu senii gectinmi Bingöle kuzumm
Ahh anılarımm canlandı gözümde bitanemmm
Ben de bir kk turu yapıyorum KuzummAmin inşallah kuzummmiyiim canım benim sen nasılsın
İnşallah birgün birtanem tadını çıkart ve im yerime deGel kuzum bereber olsun
İnşallah balimmmm İnşallahİnşallah birgün birtanem tadını çıkart ve im yerime de
İnşallah kuzum inşallahAhh anılarımm canlandı gözümde bitanemmmGölbaşını ben çok sevmiştim ama Ankarayı sevmedim İnşallah çok mutlu olursunuz orada çektiğin bütün sıkıntılar mutluluğa dönüşsün balımm
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzumm geç olsun güç olmasın belirsizlik çok yoruyor balım bu süreçte Allah gönlüne göre versin inşallahYok be çiçeğimm biziim süre uzayacak gibi normalde 15 Ağustos‘ta gidecektik şu an hiçbir ses Seda yok
Alternatif bir şeyler yap hemen benceBen de ev işlerimi bitirdim kahvaltı yaptım akşam yemeğim yok düşünüp duruyorumgüzelce dinlen canım
Ay dont gavurçaHav ar yu?
Nau nau syriaAy dont gavurça
Are you cola?Ay dont gavurça
She is a ice creamAre you cola?
Nau nau syria
No sodaAre you cola?