İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bir sürü şey saydı hemşire aklımda tutamadım valla
Öğlen uykusundan sonra hafif sıcaklık vardi calpol verdim artık yükselirse soyup dışarı çıkartırım
İyi yapmışın noskimm bugün biraz huysuz olabilirler ama yarınaa bişicik olmazz geçmiş olsunnn

Ben seni öyle hatırlıyorum zaten profil mesajında Malatya ile ilgili bir şey vardı bende yazmıştım ilk geldiğim zamanlarda oradan bir yakınlaştık seninle noskimm Malatya geliniyim çiçeğim
Evet kuşum doğru
Eşim aslen malatyali dogma büyüme iskenderun
Kaynanamlar 77-78 yıllarında gitmişler oraya 2002de kayinpederim kalp krizi geçirip bypass olunca havası yaramıyor diye malatyaya dönmüşler
Eşim Malatyayı ilk defa 25 yaşındayken görmüş
O zaman da atanmış öğretmen görev yeri İstanbul
Aklına eserse yaz tatillerinde bir hafta on gün gider kalırmış hiç bilmez oraları

Ahahhahahahha anlatışa bak roman gibi kuzum biz her yıllık izinde gidiyoruz mübarek seviyoruz Malatyayı

Aaaa bulmuşsun yeni nick hayırlı olsun baharcim
❤❤
Hoşgeldin iyimisin bebem nasıl oldu iyimi
Canım parem evet ya buldum sonunda kendinin uydurduğu bir kelime kızım için kullandığım hem biblo hemde Lolita
Çok şükür iyiyim kızımda teyzesi iyi sayılır ishal filan olmuş onla ugrasiyoruz antibiyotik kullanıyoruz. Sen nasılsın iyi misin birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…