- 27 Mart 2019
- 29.015
- 103.650
Eskisi yap ya Kurbik yap ne yaparsan yap şu panikten kurtulHahah benim sürem de dolmuştur herhalde ne yapsam nickimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskisi yap ya Kurbik yap ne yaparsan yap şu panikten kurtulHahah benim sürem de dolmuştur herhalde ne yapsam nickimi
yeni nick hayırlı olsun cnmGünaydın kızlar
Evet paniğimsuyumTwitiy sen misin gı
Öznur kıs tweety birdMavi kelebek mi acaba
Evet evetTekrar baktım twety bence
Sagol canımyeni nick hayırlı olsun cnm
Gelmemiş süresiEskisi yap ya Kurbik yap ne yaparsan yap şu panikten kurtul
GünaydınGünaydın kızlar
Vayy manzara şahane canım benim gönlünce olsun her şeyEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlar MssPARE Lna16 Jou Nosking ASSOSyal bir mucizee Catlak-kurabiye
Aminnn kuzumm hepimizin inşallah rabbim gönlümüzdekini versinVayy manzara şahane canım benim gönlünce olsun her şey
Bura neresi looooo çokgzelEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlar MssPARE Lna16 Jou Nosking ASSOSyal bir mucizee Catlak-kurabiye B baloncuk
Ankara gölbaşı kuzumBura neresi looooo çokgzel
Muhtesemmmm, neresi burası kuzu tayin mi çıktıEki Görüntüle 3100425
Yeni bir şehirde yeni umutlarla yeni güne Günaydınnnnnn canlar MssPARE Lna16 Jou Nosking ASSOSyal bir mucizee Catlak-kurabiye B baloncuk
Ama ben deniz sandımAnkara gölbaşı kuzum
Evett kuzumm ankara gölbaşı Bingöl den sonra çok iyi geldiMuhtesemmmm, neresi burası kuzu tayin mi çıktı
Harika vallahi,insanın ömrü uzar darısı başıma inş balımEvett kuzumm ankara gölbaşı Bingöl den sonra çok iyi geldi
çen denizmi istiyonAma ben deniz sandım
İnşallah kuzum inşallah TayincimisinHarika vallahi,insanın ömrü uzar darısı başıma inş balım
Kapesese belasından belki atanarak çıkarim diyorumİnşallah kuzum inşallah Tayincimisin
Beni denize götür ruhum denize susamışçen denizmi istiyon
Hadi inşallah canım benim rabbim gönlüne göre versin bi bakmışsın komşu olmuşuzKapesese belasından belki atanarak çıkarim diyorum