Ben mersine de gitmedim kerebic de yemedim annem sağ olsun tekirdagda yedirdi kerebiciMersin'e gittim ama hiç yemedim ben
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin perim aminBende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdi
Histeroskopi rahim içini ve tüplerin rahime açılan kısmının optik kamera eşliğinde incelenmesidir. Tanısal ve hatta cerrahi işlemlerin gerçekleştirilmesine yarayan bir işlemdir.Oyyy kuzum yaaaa bosver uğraşma canım benim
Valla mi kızY
Aayaaaaaaa benim güzel anneö göndereyim bak tadına, kız tarif atayım hiç zor değil yaparsın sende
Mersinden istefiysen benimki ondan faha güzel mersinde tatli o ama antepte kurabiyeGüney tarafına özgü bir tatlı
Mersinden soyledik biz mersine ait diye biliyordum ama hatayda Antepte falan da varmış
Aa hayırlı olsun tedavinBende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdi
Hahahah çok mu beğendinValla mi kız
Ay yerken düşün düşün bunu nasıl yapmışlar diye içinde ne olduğunu da çözemedim
Bi fıstık olduğunu anladım zaten onu 18 derece astigmatım olsa da anlardım herhalde
Sen müsait olunca at bana tarif valla çok dua alırsın
Ben mersine de gitmedim kerebic de yemedim annem sağ olsun tekirdagda yedirdi kerebici
Çizgi filmde duymuştum ben de içli kofteden tatli yapmışlar gibi düşün
İçinde de kıyma yerine ceviz fıstık falan var
Olurr paremmm özleştik vallahi bayağ ara verdikKuzum inşallah şu izinleriniz bitsin tekrar dua grubu kuralım artık beybim❣❣
Benim önüme tatli koy otur izle yani şekere ekmek bansan bayila bayila yerimHahahah çok mu beğendinvalalh üşenmem yazarım sabah sana
Çok teşekkür ederim.iyi sohbetler sizlere
Yaa maşallah yavrunun ömrü güzel olsunAa hayırlı olsun tedavin
Ben de tüp bebek annesiyim embriyo dondurma aşamasına geldiysen pek bir şey kalmamıştır ama yine de merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım bildiğim kadarıyla
Yook biz sipariş etmiştik mersinden tekirdaga kerebicler gittiKendi mi yaptı?
Teşekkürler sende hoşgeldinÇok teşekkür ederim.iyi sohbetler sizlere
Amin canım benimRabbim hayırlısıyla nasip etsin perim amingüzel haberler al, herkes köyüne gitti bence bayram değil köy tatili
Evet aşırı şekerli değil kız atayım tarifBenim önüme tatli koy otur izle yani şekere ekmek bansan bayila bayila yerim
Ama annemle eşim de çok beğendi
Eşim de öyle çok tatlı şeyler sevmez ondan heves ettim biraz da
Kafam karıştıYook biz sipariş etmiştik mersinden tekirdaga kerebicler gitti
Sonra biz tekirdaga gidip yedik
Mersinin bize 2 saat tekirdagin 12 saat olması dışında sorun yok
Estağfurullah canım ne rahatsızlığıYaa maşallah yavrunun ömrü güzel olsun
Evet çok şükür bu aşamaya geldim. Ama korkardım hiç korkulcak birşey değilmiş çok rahat gecirdim bu ilk zor süreciÇok teşekkür ederim şimdi beklemeye geçtik pgtye gidecekler transfer aşamasında soracağım şeyler olur kesin rahatsız ederim
Bir tatil paeası harcadık vallah köydeAmin canım benim
Sende gittinmi insanlar tatil parası bulamıyor artık belki köye gidelim bari diyorlardır