İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdi
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin perim amin güzel haberler al, herkes köyüne gitti bence bayram değil köy tatili

Oyyy kuzum yaaaa bosver uğraşma canım benim
Histeroskopi rahim içini ve tüplerin rahime açılan kısmının optik kamera eşliğinde incelenmesidir. Tanısal ve hatta cerrahi işlemlerin gerçekleştirilmesine yarayan bir işlemdir.
Böyle yazıyor internette.
Sen ne için yaptırcaksın canım daha önce parca aldırmıştın sanki

Y

Aayaaaaaaa benim güzel anneö göndereyim bak tadına, kız tarif atayım hiç zor değil yaparsın sende
Valla mi kız
Ay yerken düşün düşün bunu nasıl yapmışlar diye içinde ne olduğunu da çözemedim
Bi fıstık olduğunu anladım zaten onu 18 derece astigmatım olsa da anlardım herhalde
Sen müsait olunca at bana tarif valla çok dua alırsın

Bende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdi
Aa hayırlı olsun tedavin
Ben de tüp bebek annesiyim embriyo dondurma aşamasına geldiysen pek bir şey kalmamıştır ama yine de merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım bildiğim kadarıyla

Hahahah çok mu beğendin valalh üşenmem yazarım sabah sana

Aa hayırlı olsun tedavin
Ben de tüp bebek annesiyim embriyo dondurma aşamasına geldiysen pek bir şey kalmamıştır ama yine de merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım bildiğim kadarıyla
Yaa maşallah yavrunun ömrü güzel olsun
Evet çok şükür bu aşamaya geldim. Ama korkardım hiç korkulcak birşey değilmiş çok rahat gecirdim bu ilk zor süreci Çok teşekkür ederim şimdi beklemeye geçtik pgtye gidecekler transfer aşamasında soracağım şeyler olur kesin rahatsız ederim

Estağfurullah canım ne rahatsızlığı
İnsan her şeyi merak ediyor tuhaf da bi evham yapıyor
Ben de o yollardan geçtim en ufak Bi olumsuzlukta yine olmayacak diye oturup saatlerce aglayabilme potansiyeline sahip oluyoruz
Destek en önemli şey bu süreçte zaten yeterince yoruldun tedavi aşamasına gelene kadar
Artık güzel şeyler olacak iyi haberini alacağız inşallah
Kaç embriyo donduruldu hepsi mi pgtye gitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…