- 27 Mart 2019
- 29.000
- 103.542
Ne tarifi ne konuşuyorsunuz anlamadım kiEvet aşırı şekerli değil kız atayım tarif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tarifi ne konuşuyorsunuz anlamadım kiEvet aşırı şekerli değil kız atayım tarif
Sen nasılsın nerelerdesin minnoşumEvet aşırı şekerli değil kız atayım tarif
Kerebiç koş koş çok güzel bir şeyNe tarifi ne konuşuyorsunuz anlamadım ki
KerebiçNe tarifi ne konuşuyorsunuz anlamadım ki
Burdayım minnoş nasıl bir şeydiKerebiç koş koş çok güzel bir şey
Pişman olmayacaksın
Tiniminimavihanim gitti gelmedi kaç günlük bulaşık yıkadın sen yavru
O nerede cidden??
Çok sağol kuzum,yapılırsa bunu belirtirim doktora. Evet biyopside polip çıktı ya kontrol için regl beklıyorum. Eğer düşmezse -inş düşer- alalım diyecek büyük ihtimalleHisteroskopi rahim içini ve tüplerin rahime açılan kısmının optik kamera eşliğinde incelenmesidir. Tanısal ve hatta cerrahi işlemlerin gerçekleştirilmesine yarayan bir işlemdir.
Böyle yazıyor internette.
Sen ne için yaptırcaksın canım daha önce parca aldırmıştın sanki
Kıız yapmış foto atmıştı bi kere zaten saniyelik gördüm bebeler kudurdu hemenBurdayım minnoş nasıl bir şeydi
Önceden dedin mi bize
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah cerrahi müdahaleye gerek kalmadan tedavi edilirÇok sağol kuzum,yapılırsa bunu belirtirim doktora. Evet biyopside polip çıktı ya kontrol için regl beklıyorum. Eğer düşmezse -inş düşer- alalım diyecek büyük ihtimalle
Tinnosum kendimi ramazan da gibi hissettim sahura kadar sohbetleri özledim ya
Geldim çiçekleriimmm bu moddaydımmm
Mersine özgü tatlı güzel dirOooo minnoşum da burdaymış
Kız ne anlatıcam sana
Geçen sene annem tvde duymuş kerebiç nasıl bir şey diye sayiklayip duruyordu
Doğum gününde de hediyeye karar veremedik bir türlü eşim dedi ki kerebiç yollayalım merak ediyordu
Neyse yolladık yemişler ben hiç yememiştim
Birazını da benim için buzluğa atmışlar gelince çıkardılar
Ama baya da vardı 8-9 tane hepsini bana yedirdiler
İnsanın her kerebiçte aklına sen gelir mi ya bi kere paylaştığını görmüştüm burda
Her kerebic yediğimde minnosun kerebiçleri nasıl olmuştu acaba diye düşündüm biliyor musun
Unuttum o zaman benKıız yapmış foto atmıştı bi kere zaten saniyelik gördüm bebeler kudurdu hemen
O günden beri minnoşun kerebiçleri gözümün önünden gitmiyor rüyalarıma giriyor
Normalde Ağustos ayında gelecektik ama bir ses yok şimdii bitanemm artık kalıcı geliyoruz nasipse görev için geldi eşim bende döndüğümde artık eski düzene çalışmaya devamkee çiçeğimmAa ne zaman geliyorsun ne kadar burdasin
Işinlamasinlar kız uzun uzun keyfini çıkartarak yaşa inşallah 9 ay
Gece gece canım da çekti haMersine özgü tatlı güzel dir
Allah razi olsun canım benim, ins gerek kalmadan kurtulurum. Zaten tekrarlayan birseymis o yüzden cerrahi istemiyorum hiçYaaa çok geçmiş olsun inşallah cerrahi müdahaleye gerek kalmadan tedavi edilir
Çok dayanıklı birşey kuzu o, plastik kavanozlarda saklıyorlar bir sürü yapabilsen uzun dayanir ben hurmali yemiştim superdiGece gece canım da çekti ha
Aa temelli dönüş müNormalde Ağustos ayında gelecektik ama bir ses yok şimdii bitanemm artık kalıcı geliyoruz nasipse görev için geldi eşim bende döndüğümde artık eski düzene çalışmaya devamkee çiçeğimm
Ay ne güzel dua ettiinn Allahım sen biliyorsunn
Ya tam onu dicektimmm paremmm yaa anacım mesajlara yetişemedim 9 sayfa olmuşş bir ordan bir burdan okudum o Ramazanımızz çok güzeldi beTinnosum kendimi ramazan da gibi hissettim sahura kadar sohbetleri özledim ya
Delisin