İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim gitti gelmedi kaç günlük bulaşık yıkadın sen yavru :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK70::KK70::KK70:

O nerede cidden??

cat-cleaning.gif

Geldim çiçekleriimmm bu moddaydımmm :temizlik::temizlik::temizlik::anne::anne:

Histeroskopi rahim içini ve tüplerin rahime açılan kısmının optik kamera eşliğinde incelenmesidir. Tanısal ve hatta cerrahi işlemlerin gerçekleştirilmesine yarayan bir işlemdir.
Böyle yazıyor internette.
Sen ne için yaptırcaksın canım daha önce parca aldırmıştın sanki
Çok sağol kuzum,yapılırsa bunu belirtirim doktora. Evet biyopside polip çıktı ya kontrol için regl beklıyorum. Eğer düşmezse -inş düşer- alalım diyecek büyük ihtimalle 🥺

Çok sağol kuzum,yapılırsa bunu belirtirim doktora. Evet biyopside polip çıktı ya kontrol için regl beklıyorum. Eğer düşmezse -inş düşer- alalım diyecek büyük ihtimalle 🥺
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah cerrahi müdahaleye gerek kalmadan tedavi edilir🤲🤲

Oooo minnoşum da burdaymış :KK8:
Kız ne anlatıcam sana
Geçen sene annem tvde duymuş kerebiç nasıl bir şey diye sayiklayip duruyordu
Doğum gününde de hediyeye karar veremedik bir türlü eşim dedi ki kerebiç yollayalım merak ediyordu
Neyse yolladık yemişler ben hiç yememiştim
Birazını da benim için buzluğa atmışlar gelince çıkardılar
Ama baya da vardı 8-9 tane hepsini bana yedirdiler
İnsanın her kerebiçte aklına sen gelir mi ya bi kere paylaştığını görmüştüm burda
Her kerebic yediğimde minnosun kerebiçleri nasıl olmuştu acaba diye düşündüm biliyor musun 🤣
Mersine özgü tatlı 😊😀 güzel dir

Aa ne zaman geliyorsun ne kadar burdasin😍
Işinlamasinlar kız uzun uzun keyfini çıkartarak yaşa inşallah 9 ay 😍😍
Normalde Ağustos ayında gelecektik ama bir ses yok şimdii bitanemm artık kalıcı geliyoruz nasipse görev için geldi eşim bende döndüğümde artık eski düzene çalışmaya devamkee çiçeğimm😍😍
Ay ne güzel dua ettiinn Allahım sen biliyorsunn :KK60: :KK60: :KK60:

Normalde Ağustos ayında gelecektik ama bir ses yok şimdii bitanemm artık kalıcı geliyoruz nasipse görev için geldi eşim bende döndüğümde artık eski düzene çalışmaya devamkee çiçeğimm😍😍
Ay ne güzel dua ettiinn Allahım sen biliyorsunn :KK60: :KK60: :KK60:
Aa temelli dönüş mü🥰
Gel de gözümüz gönlümüz şenlensin kız😍
İnşallah hayırlı bi kapı açar burası sana da rabbim gönlündekini verir
Hayırlı sağlıklı aklı başında miniş miniş evlatlar 😍😍😍🤲🤲

X