Öp bebeeemmm gül bitsinBazen önün karadeniz damarı tutar fadime çıkar icinden
Kusura bakma beybim ya gel öpeyim
Çağırayım mesaj atayım ❤❤Gelsin ama ya
Benden de soyle kuzu,ins aramıza döner yaralarını sarariz
OlurrrÇağırayım mesaj atayım ❤❤
Rabbim yüzünü güldürsün balpeyiimmmAmin parem amin transfer için henüz hiçbir bilgim yok. Bakalım hayırlısı Allahtanrabbim herkese nasip etsin tüm bekleyenlere isteyenlere inşallah seninde yüreğindeki gönlündeki herşeyi en güzel şekilde tez zamanda nasip etsin güzel arkadaşım herşeyin en güzelini hakediyorsun
Kuzu neden histeroskopi yapılacakO zaman hoşgeldin canım
Hoş buldummmmBende ilk defa görüyorum canım hosgeldin
Sosyalimmmmm nasılsınKuzu neden histeroskopi yapılacak
Oyy kuzum yazıyordum şimdi sanaSosyalimmmmm nasılsın
Aleykum selam
Tamam sosyalim ilettim bile doinecek kuzum biraz zamana ihtiyacı var acısı daha tazeBenden de soyle kuzu,ins aramıza döner yaralarını sarariz
Kiraz güzelin inşallaj hepimizin yüzü gülsün bitanemRabbim yüzünü güldürsün balpeyiimmm
Ne oldu arkadaşa?Tamam sosyalim ilettim bile doinecek kuzum biraz zamana ihtiyacı var acısı daha taze
Yerim onu ben çok zor şeyler yasadi cocomTamam sosyalim ilettim bile doinecek kuzum biraz zamana ihtiyacı var acısı daha taze
Ah bitanem hemde çok rabbim yanında olsunYerim onu ben çok zor şeyler yasadi cocom
Canım henüz belli değil histereskopi şimdi regl bekliyorum olduktan sonra film çekilcem. Sonucuna göre karar verilcek. Kürtajtan kaynaklanan bir sıkıntı varmı diye bakcak ilk. Kürtajdan önce çekildiğin bir filmim vardı. O filmde biraz yanlardan basıklık var sanki rahimde. Yapmamız gerekirse onuda düzeltiriz birde transfer öncesi cizik atarız rahme dedi.Kuzu neden histeroskopi yapılacak
Minnoşumm çok şükür iyiyim sen nasılsın hiç denkleşemiyoruz yahuu