İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kontrollü gitmek için yani. Temkinli olmak iyidir. Rabbim herşeyi hayira çevirsin kuzum inş. Histereskopide kanallara bakılamiyor dimi kuzum

Yaa yerimmm seniiii şu zamana benide ışınlasalar keşkemmm be noskingimm
Bende iyimm minnoşummm şükür iyim Türkiye’ye gelmek için şafak sayıyorum belirsiz öyle beklemedeyiz bitanemmm
Aa ne zaman geliyorsun ne kadar burdasin
Işinlamasinlar kız uzun uzun keyfini çıkartarak yaşa inşallah 9 ay

Oyy kuzum yazıyordum şimdi sana iyiyim sen nasılsın, tatil bitti dimi nasıl gidiyor minnosum
Çok şükür sosyalim bu gün döndük eşimin köyünden pazartesi iş başı geçti bitti tatil neler yaptın uzun zaman oldu kimseyle konuşamıyorum ya
Minnoşumm çok şükür iyiyim sen nasılsın hiç denkleşemiyoruz yahuu
Perim iyiyim çok şükür evet denk gelmiyoruz, çalışıyorum vakit bulamıyorum neler yaptın

Oyy kuzum yazıyordum şimdi sana iyiyim sen nasılsın, tatil bitti dimi nasıl gidiyor minnosum
Çok şükür sosyalim bu gün döndük eşimin köyünden pazartesi iş başı geçti bitti tatil neler yaptın uzun zaman oldu kimseyle konuşamıyorum ya
Minnoşumm çok şükür iyiyim sen nasılsın hiç denkleşemiyoruz yahuu
Perim iyiyim çok şükür evet denk gelmiyoruz, çalışıyorum vakit bulamıyorum neler yaptın

Kuzum sinavima az kaldı biliyorsun, stresliyim. Anksiyetem tavan 8dare etmeye çalışıyorum sanada hava değişimi olmuş minnosum

Kontrollü gitmek için yani. Temkinli olmak iyidir. Rabbim herşeyi hayira çevirsin kuzum inş. Histereskopide kanallara bakılamiyor dimi kuzum
Evet canım zatentoplama günü doktor hemen tedaviyi yaptık transfer edelim olsun bitsin yapamayız kayıplı geçmişin olduğundan dolayı dedi. Aşama aşama ilerlicez heralde.
Onu hiç bilmiyorumki laporoskopide bakılıyor sanırım ama tüplere kuzum

Bende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdi

Ne güzel bir doktor yaa inş böyle devam eder kuzum aaa evet oydu galiba, ben yanlış hatırladım. Bende belki histeoskopi yaptıricam yapilirsa tuplerede baksa bir taşla iki kuş vursak dedim

Oooo minnoşum da burdaymış
Kız ne anlatıcam sana
Geçen sene annem tvde duymuş kerebiç nasıl bir şey diye sayiklayip duruyordu
Doğum gününde de hediyeye karar veremedik bir türlü eşim dedi ki kerebiç yollayalım merak ediyordu
Neyse yolladık yemişler ben hiç yememiştim
Birazını da benim için buzluğa atmışlar gelince çıkardılar
Ama baya da vardı 8-9 tane hepsini bana yedirdiler
İnsanın her kerebiçte aklına sen gelir mi ya bi kere paylaştığını görmüştüm burda
Her kerebic yediğimde minnosun kerebiçleri nasıl olmuştu acaba diye düşündüm biliyor musun

O nasıl bir şey? Nerede yetişiyor

Ne güzel bir doktor yaa inş böyle devam eder kuzum aaa evet oydu galiba, ben yanlış hatırladım. Bende belki histeoskopi yaptıricam yapilirsa tuplerede baksa bir taşla iki kuş vursak dedim
İnşallah canım Ya belki bakılıyordur sosyalim dur araştırayım bakalım. Ama ikisi bir arada yapıldığınıda duymuştum sanki

Y
Aayaaaaaaa benim güzel anneö göndereyim bak tadına, kız tarif atayım hiç zor değil yaparsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…