Söyledim canım ilettim senin ve sosyalim onunda size selami varAleykum selamOyyy canım benim sende benden slm söyle özletti kendini kuzum rabbim onun yüreğine inşirah ferahlığı versin inşallah
Canım ikiz bebek bekliyordu erken doğum sonrası bebekleri melek olduNe oldu arkadaşa?
Ah yaCanım ikiz bebek bekliyordu erken doğum sonrası bebekleri melek oldu
Kontrollü gitmek için yani. Temkinli olmak iyidir. Rabbim herşeyi hayira çevirsin kuzum inş. Histereskopide kanallara bakılamiyor dimi kuzumCanım henüz belli değil histereskopi şimdi regl bekliyorum olduktan sonra film çekilcem. Sonucuna göre karar verilcek. Kürtajtan kaynaklanan bir sıkıntı varmı diye bakcak ilk. Kürtajdan önce çekildiğin bir filmim vardı. O filmde biraz yanlardan basıklık var sanki rahimde. Yapmamız gerekirse onuda düzeltiriz birde transfer öncesi cizik atarız rahme dedi.
Aa ne zaman geliyorsun ne kadar burdasinYaa yerimmm seniiiişu zamana benide ışınlasalar keşkemmm be noskingimm
Bende iyimm minnoşummm şükür iyim Türkiye’ye gelmek için şafak sayıyorum belirsiz öyle beklemedeyiz bitanemmm
Daha iyi olacak inşallah Allahin izni ile canım benimSöyledim canım ilettim senin ve sosyalim onunda size selami varASSOSyal
Verenden de gönderenden de Allah razı olsun, sağolsun kuzumSöyledim canım ilettim senin ve sosyalim onunda size selami varASSOSyal
Çok şükür sosyalim bu gün döndük eşimin köyünden pazartesi iş başı geçti bitti tatil neler yaptın uzun zaman oldu kimseyle konuşamıyorum yaOyy kuzum yazıyordum şimdi sanaiyiyim sen nasılsın, tatil bitti dimi nasıl gidiyor minnosum
Perim iyiyim çok şükürMinnoşumm çok şükür iyiyim sen nasılsın hiç denkleşemiyoruz yahuu
Çok şükür sosyalim bu gün döndük eşimin köyünden pazartesi iş başı geçti bitti tatil neler yaptın uzun zaman oldu kimseyle konuşamıyorum yaOyy kuzum yazıyordum şimdi sanaiyiyim sen nasılsın, tatil bitti dimi nasıl gidiyor minnosum
Perim iyiyim çok şükürMinnoşumm çok şükür iyiyim sen nasılsın hiç denkleşemiyoruz yahuu
Kuzum sinavima az kaldı biliyorsun, stresliyim. Anksiyetem tavanÇok şükür sosyalim bu gün döndük eşimin köyünden pazartesi iş başı geçti bitti tatil neler yaptın uzun zaman oldu kimseyle konuşamıyorum ya
Perim iyiyim çok şükürevet denk gelmiyoruz, çalışıyorum vakit bulamıyorum neler yaptın
Evet canım zatentoplama günü doktor hemen tedaviyi yaptık transfer edelim olsun bitsin yapamayız kayıplı geçmişin olduğundan dolayı dedi. Aşama aşama ilerlicez heralde.Kontrollü gitmek için yani. Temkinli olmak iyidir. Rabbim herşeyi hayira çevirsin kuzum inş. Histereskopide kanallara bakılamiyor dimi kuzum
Bende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdiÇok şükür sosyalim bu gün döndük eşimin köyünden pazartesi iş başı geçti bitti tatil neler yaptın uzun zaman oldu kimseyle konuşamıyorum ya
Perim iyiyim çok şükürevet denk gelmiyoruz, çalışıyorum vakit bulamıyorum neler yaptın
Ne güzel bir doktor yaa inş böyle devam eder kuzumEvet canım zatentoplama günü doktor hemen tedaviyi yaptık transfer edelim olsun bitsin yapamayız kayıplı geçmişin olduğundan dolayı dedi. Aşama aşama ilerlicez heralde.
Onu hiç bilmiyorumki laporoskopide bakılıyor sanırım ama tüplere kuzum
Oooo minnoşum da burdaymışÇok şükür sosyalim bu gün döndük eşimin köyünden pazartesi iş başı geçti bitti tatil neler yaptın uzun zaman oldu kimseyle konuşamıyorum ya
O nasıl bir şey? Nerede yetişiyorOooo minnoşum da burdaymış
Kız ne anlatıcam sana
Geçen sene annem tvde duymuş kerebiç nasıl bir şey diye sayiklayip duruyordu
Doğum gününde de hediyeye karar veremedik bir türlü eşim dedi ki kerebiç yollayalım merak ediyordu
Neyse yolladık yemişler ben hiç yememiştim
Birazını da benim için buzluğa atmışlar gelince çıkardılar
Ama baya da vardı 8-9 tane hepsini bana yedirdiler
İnsanın her kerebiçte aklına sen gelir mi ya bi kere paylaştığını görmüştüm burda
Her kerebic yediğimde minnosun kerebiçleri nasıl olmuştu acaba diye düşündüm biliyor musun
İnşallah canımNe güzel bir doktor yaa inş böyle devam eder kuzumaaa evet oydu galiba, ben yanlış hatırladım. Bende belki histeoskopi yaptıricam yapilirsa tuplerede baksa bir taşla iki kuş vursak dedim
Güney tarafına özgü bir tatlıO nasıl bir şey? Nerede yetişiyor
Mersin'e gittim ama hiç yemedim benGüney tarafına özgü bir tatlı
Mersinden soyledik biz mersine ait diye biliyordum ama hatayda Antepte falan da varmış
Oyyy kuzum yaaaa bosver uğraşma canım benimİnşallah canımYa belki bakılıyordur sosyalim dur araştırayım bakalım. Ama ikisi bir arada yapıldığınıda duymuştum sanki
Aayaaaaaaa benim güzel anneö göndereyim bak tadına, kız tarif atayım hiç zor değil yaparsın sendeOooo minnoşum da burdaymış
Kız ne anlatıcam sana
Geçen sene annem tvde duymuş kerebiç nasıl bir şey diye sayiklayip duruyordu
Doğum gününde de hediyeye karar veremedik bir türlü eşim dedi ki kerebiç yollayalım merak ediyordu
Neyse yolladık yemişler ben hiç yememiştim
Birazını da benim için buzluğa atmışlar gelince çıkardılar
Ama baya da vardı 8-9 tane hepsini bana yedirdiler
İnsanın her kerebiçte aklına sen gelir mi ya bi kere paylaştığını görmüştüm burda
Her kerebic yediğimde minnosun kerebiçleri nasıl olmuştu acaba diye düşündüm biliyor musun