- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.546
Aminnn kuzucumm aminnnAa temelli dönüş mü
Gel de gözümüz gönlümüz şenlensin kız
İnşallah hayırlı bi kapı açar burası sana da rabbim gönlündekini verir
Hayırlı sağlıklı aklı başında miniş miniş evlatlar
Hemde nasıl paniğim her sahurda beni arardı ya ben onu yerim o can canYa tam onu dicektimmm paremmm yaa anacım mesajlara yetişemedim 9 sayfa olmuşş bir ordan bir burdan okudumo Ramazanımızz çok güzeldi be
Ay hurmalı da dediler ama onu gözümde canlandiramadim pekÇok dayanıklı birşey kuzu o, plastik kavanozlarda saklıyorlarbir sürü yapabilsen uzun dayanir ben hurmali yemiştim superdi
Bu millet orasını burasını niye böyle kurcalıyor anlamıyomm yaa
Hemde nasıl paniğim her sahurda beni arardı ya ben onu yerim o can canCatlak-kurabiye
Ne güzeldi cidden inşallah RABBIM nasip etsin bir daha ki ramazana
Aynen öyleydi nöbetleşe sahurda birlikteydik ❤❤Evett evett bir kere zar zor uyandırmıştı kuzummm sonlara doğruyduu parem benle linoşşş daimi bekliyorduk bura nöbet misali
Çok doğru diyorsun dalgalı bir ruh hali zaten gülerken birden ağlak halde bulabiliyorumda kendimiEstağfurullah canım ne rahatsızlığı
İnsan her şeyi merak ediyor tuhaf da bi evham yapıyor
Ben de o yollardan geçtim en ufak Bi olumsuzlukta yine olmayacak diye oturup saatlerce aglayabilme potansiyeline sahip oluyoruz
Destek en önemli şey bu süreçte zaten yeterince yoruldun tedavi aşamasına gelene kadar
Artık güzel şeyler olacak iyi haberini alacağız inşallah
Kaç embriyo donduruldu hepsi mi pgtye gitti?
Tinnoşum övünmek gibi olmasınAminnn kuzucumm aminnnbugün çok güzel dualar edin alın diyolardıı rabbim kabul etsiinnn noskimmm
Para neki artık adı var elinde göremiyorsun bile o kadar hızla gidiyorBir tatil paeası harcadık vallah köyde
Hayırlısı olsun inşallah hepsi sağlıklı gelir de rahminde can bulurlarÇok doğru diyorsun dalgalı bir ruh hali zaten gülerken birden ağlak halde bulabiliyorumda kendimi
İnşallah canım çok sağolasın7sinin 6sından biyopsi alabiliriz 7de olabilir dediler bugün. Bizde 6sından aldırdık 1ini normal dondurduk. 3 tanesini göndericez diye konuştuk ama pgt için tekrar arıcaz dediler bugün birdaha arayan olmadı yarınmı ararlar artık nolur bilmiyorum.
İnşallah düşer gerek kalmaz hiç birşeye sosyalim. Ama çok şükürki iyi çıktı sonucunÇok sağol kuzum,yapılırsa bunu belirtirim doktora. Evet biyopside polip çıktı ya kontrol için regl beklıyorum. Eğer düşmezse -inş düşer- alalım diyecek büyük ihtimalle
Ooh gelsin kilolar yandan yandanayyy demeyeydin iyiydi
Benim tekrarlayan düşüklerden dolayı direk bunu önerdiler bize ya. Bakalım inşallah vesilemiz olurHayırlısı olsun inşallah hepsi sağlıklı gelir de rahminde can bulurlar
Ben pgt yaptırmadı öyle dümdük koydurdum
O aşama hakkında pek bilgim yok o yüzden
Yaavv o mübarek ağzı severiimmmm et bacımm sen durma konuşşşşşTinnoşum övünmek gibi olmasın
Ağzım mübarektir diyecem sen anla
Ooh gelsin kilolar yandan yandan
Kerwbiç paremNe tarifi ne konuşuyorsunuz anlamadım ki
Ben eşimin memleketinden geldim kuzum evdeyim nasıl yorulmuşum bayram tatili olmadı vallah sürwkli iş yaptıkSen nasılsın nerelerdesin minnoşum
Öyle ya haklısın perim eline geçmesi ile bitmesi bir oluyorPara neki artık adı var elinde göremiyorsun bile o kadar hızla gidiyor
Maşallahşubattan bu yana 54 den 62 çıkmışım saldım çayıra mevlam gayira