İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Anladım canım bizde de tam ne yapılacak bilmiyorum ama bende kalabalık çağırmıcam ikimizde yıkanırız. Bide yasin falan okunur öyle düşünüyorum
Hee tamam canım bende bakayım teldeki emojiletle yaparım. Çok güzel olmuş 😍🤩
40 çıkarma falan anlami var mi . Bilmediğimden soruyorum olmazsa olmaz mi.

Sanirim bazi yerlere göre degisiyor bu 40 çıkarma adetleri 🤭 En güzeli zaten kalabalik degil kendi yakin cevrenle yapmak olur bebekler küçük henüz ya. Tamam canim bende yaptim kendi kizima ilk Almiraya yaptim çok hoş oldu hatta çikarttirip resim olarak duvarada asilabilir.
Kesinlikle çok hoş olmuş 😍 magnet bile yapılabilir 🤩

Anaaaaa ben şok ama çarşamba diyordu ban biticek :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızlar gelmişim haberim yok Kurbik dedi Hahhaha :KK70::KK70::KK70:

Öyle kurabiye diyorum ki banım kalkmadı kızlara etiket yaparmisin diye supriz oldu

Kızlar turun elimden bir daha gitmeyim:anne::anne::anne::anne:
Hahah bana da sürpriz oldu 😅😅 Bal0ncuk Bal0ncuk demese biz daha yarını bekliycdz 😅😅

Kızlar ben geldim :anne::anne::anne::anne::anne::anne::21::21::21::21::21::21::21::21::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:mahpustan çıktım :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Size diyorum ki beni tutun Bdv bataklığına yollamayın diyorum ama anlıyan yok ki :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Yavrular canlar sizden bir isteğim olucak ben 33 fetih suresi okuyacaktım 10 tane kaldi

Izmirden abimler geldi misafirler geldi hafta sinubtekrar misafirler geldi benim fetih suresi kaldı yarına bitmesi gerekiyor

Kızlar 10 tane kaldi

Okumak isteyen olursa yarına kadar bitmesi gerekiyor

Niyetim du erkek.kardesimin bir işi var o işten başarıyla çıkması için niyet ettim Okumak isteyen bu niyetle okursa sevinirim yavrular

🌷💕🤲🤲🤲🌹

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp Simurgp
Black Light Black Light

Kızlar ben geldim :anne::anne::anne::anne::anne::anne::21::21::21::21::21::21::21::21::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:mahpustan çıktım :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Size diyorum ki beni tutun Bdv bataklığına yollamayın diyorum ama anlıyan yok ki :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Yavrular canlar sizden bir isteğim olucak ben 33 fetih suresi okuyacaktım 10 tane kaldi

Izmirden abimler geldi misafirler geldi hafta sinubtekrar misafirler geldi benim fetih suresi kaldı yarına bitmesi gerekiyor

Kızlar 10 tane kaldi

Niyetim du erkek.kardesimin bir işi var o işten başarıyla çıkması için niyet ettim Okumak isteyen bu niyetle okursa sevinirim yavrular

🌷💕🤲🤲🤲🌹

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
coconatt coconatt
Jou Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp Simurgp
Black Light Black Light
Ben okuyam bidene🤪

Kızlar 10 tane kaldi

🌷💕🤲🤲🤲🌹

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
coconatt coconatt
Jou Jou
Migrenben Migrenben