- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
Derin mevzu .aaa sen bilmiyon ama ben çocuk sevmediğimden benim çocum olmuyormuş :/
konuyu nasıl paylaşcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derin mevzu .aaa sen bilmiyon ama ben çocuk sevmediğimden benim çocum olmuyormuş :/
konuyu nasıl paylaşcam
Kulağına müftünün biri okumuş galiba yapmıyor o senin isin diyor . Müftü coookhoşgeldin önce
ohhhh ellerine sağlık eniştenin...
çok şanslısın sende cnm
Allah mutluğunuuzu daim etsin
40 çıkarma falan anlami var mi . Bilmediğimden soruyorum olmazsa olmaz mi.Anladım canım bizde de tam ne yapılacak bilmiyorum ama bende kalabalık çağırmıcam ikimizde yıkanırız. Bide yasin falan okunur öyle düşünüyorum
Hee tamam canım bende bakayım teldeki emojiletle yaparım. Çok güzel olmuş
haaa pardaon hoigeldin çiçemm MssPAREhoşgeldin önce
ohhhh ellerine sağlık eniştenin...
çok şanslısın sende cnm
Allah mutluğunuuzu daim etsin
Kesinlikle çok hoş olmuş magnet bile yapılabilirSanirim bazi yerlere göre degisiyor bu 40 çıkarma adetleri En güzeli zaten kalabalik degil kendi yakin cevrenle yapmak olur bebekler küçük henüz ya. Tamam canim bende yaptim kendi kizima ilk Almiraya yaptim çok hoş oldu hatta çikarttirip resim olarak duvarada asilabilir.
Yok canım şart değil. Ben anı kalsın niyetiyle yapcam. Heves yani40 çıkarma falan anlami var mi . Bilmediğimden soruyorum olmazsa olmaz mi.
Aynen ya ben şok oldumAnamm pariş gelmiş miii. Bende Bi ricası vardı etiket yapmaya gelmiştim
Bal0ncuk kız nasıl fark ettin
Hahah bana da sürpriz oldu Bal0ncuk demese biz daha yarını bekliycdzAnaaaaa ben şok ama çarşamba diyordu ban biticek
Kızlar gelmişim haberim yok Kurbik dedi Hahhaha
Öyle kurabiye diyorum ki banım kalkmadı kızlara etiket yaparmisin diye supriz oldu
Kızlar turun elimden bir daha gitmeyim
Neydi neydiAnamm pariş gelmiş miii. Bende Bi ricası vardı etiket yapmaya gelmiştim
Bal0ncuk kız nasıl fark ettin
Anaaaaa ben şok ama çarşamba diyordu ban biticek
Kızlar gelmişim haberim yok Kurbik dedi Hahhaha
Öyle kurabiye diyorum ki banım kalkmadı kızlara etiket yaparmisin diye supriz oldu
Kızlar turun elimden bir daha gitmeyim
Hahhaha tinosumada yazdım daha hahahahahaHahah bana da sürpriz oldu Bal0ncuk demese biz daha yarını bekliycdz
Ben okuyam bideneKızlar ben geldim mahpustan çıktım
Size diyorum ki beni tutun Bdv bataklığına yollamayın diyorum ama anlıyan yok ki
Yavrular canlar sizden bir isteğim olucak ben 33 fetih suresi okuyacaktım 10 tane kaldi
Izmirden abimler geldi misafirler geldi hafta sinubtekrar misafirler geldi benim fetih suresi kaldı yarına bitmesi gerekiyor
Kızlar 10 tane kaldi
Okumak isteyen olursa yarına kadar bitmesi gerekiyor
Niyetim du erkek.kardesimin bir işi var o işten başarıyla çıkması için niyet ettim Okumak isteyen bu niyetle okursa sevinirim yavrular
❤⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp
Black Light
Mucizem bana fetih suresi okur musun ❤Neydi neydi
Tamamdır yavru ❤⚘Ben okuyam bidene
Okuyam dedim ya şapşikMucizem bana fetih suresi okur musun ❤
Aaa sen de mi mapusa düştün ben de 1 saat önce geldim ahsdj hoş geldinKızlar ben geldim mahpustan çıktım
Size diyorum ki beni tutun Bdv bataklığına yollamayın diyorum ama anlıyan yok ki
Yavrular canlar sizden bir isteğim olucak ben 33 fetih suresi okuyacaktım 10 tane kaldi
Izmirden abimler geldi misafirler geldi hafta sinubtekrar misafirler geldi benim fetih suresi kaldı yarına bitmesi gerekiyor
Kızlar 10 tane kaldi
Okumak isteyen olursa yarına kadar bitmesi gerekiyor
Niyetim du erkek.kardesimin bir işi var o işten başarıyla çıkması için niyet ettim Okumak isteyen bu niyetle okursa sevinirim yavrular
❤⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben