İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ohaa len evi de mi sildiriyon adama aboooo sen çok fenasın hem adamı melediyon hem de temizlik yaptırıyon bide belini sakatlıyon piiiiiii :KK70:
pardonda hayat müşterek... bende çalışıyorum oda...
ama o öğretmen şuan 2.5 ay tatilde bütün gün evde...
ütüde yapıo yerde siliyor :KK70: yarın camları silcek yada haftasonu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
dün dağ gibi ütü birikmişti (%80i onun elbiseleri) eve geldim ütülemiş :KK70:

pardonda hayat müşterek... bende çalışıyorum oda...
ama o öğretmen şuan 2.5 ay tatilde bütün gün evde...
ütüde yapıo yerde siliyor :KK70: yarın camları silcek yada haftasonu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
dün dağ gibi ütü birikmişti (%80i onun elbiseleri) eve geldim ütülemiş :KK70:
adamı köle etmiş len piii Allah seni :KK70:

Aynen kurabiyem 1 senelik hasret bitiyor şükürler olsun 🤗🤗🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸🥰😍
Aminn kuzum inşallah teşekkür ederim iyi temennilerin için 🥲
Benim burnumda tütüyor onlarında 🥺
Çok özledimmmmm..
Gurbetlik zor 🥺
Kaç günden beri hazırlık yapıyor herkes 🥲🥲
Hele ki annem canım annem 🥺🥺
Sevdiğim triliçe bile hazır gittiğimde 🥺🥺
Az kaldı inşallah şimdiden duygusala bağlamayayım zaten gittiğim zaman bir ağlama şeysi geliyor herkese 🥲🥲
O yüzden şimdiden şey etmiyim kurabiyem ☺️☺️☺️
Sen nasılsın cici annem 🤗🤗🤗
Nasıl gidiyor oğluşla😘😘😘💜💜💜🌸🌸
Oyyy kuzum kıyamam yaa 🥺🥺
Tamam duygusal moddan çıkıyoruz ne güzel kavuşma vakti 😍😍 ne kadar kalacaksın canım

Ah ah sorma canım 😬
Yaa maşallah maşallah ardından bizde geliyoruz 😅😍 bişey yapcan mı kırk uçurma için 😍
Bide sen @Jou nun duvarda bişey paylaştın ya. Onu hangi program da yaptın canım. İnstagramda da görmüştüm acaba nasıl yapılıyor demiştim 😅🙈
Kuzum simdi bayram ertesi herkes bi hazirlik peşinde burayada yeni taşindim sayilir pek kimseyi tanimiyorum o yüzden simdilik birşey yapmiyorum ama nasipse bayramdan sonra Kuran okutmayi düsünüyorum🤗
Bugün 40 kaşık besmeleli suyla (yıkanacağımız suya katiyoruz bunu) hem kendimi hem bebegi yıkıycam bizde bu şekilde oluyor 40 uçurmak 🥰🐣🤭
Elçine yaptigim o seyi kendi telefonumdan yaptim canim herhangi bi uygulamayla degil. Netten buldum bebek ayagini onu telefondaki filtrelerle emojilerle yazilarla süsledim 🥰🤗 Senin icinde yapabilirim istersen özelden atabilirim yapip 😘

X