İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

demedm mi tek bırakmayın buraaaa die
pare yokken :cry:

:110:
1657011921571.png

Kuzum simdi bayram ertesi herkes bi hazirlik peşinde burayada yeni taşindim sayilir pek kimseyi tanimiyorum o yüzden simdilik birşey yapmiyorum ama nasipse bayramdan sonra Kuran okutmayi düsünüyorum🤗
Bugün 40 kaşık besmeleli suyla (yıkanacağımız suya katiyoruz bunu) hem kendimi hem bebegi yıkıycam bizde bu şekilde oluyor 40 uçurmak 🥰🐣🤭
Elçine yaptigim o seyi kendi telefonumdan yaptim canim herhangi bi uygulamayla degil. Netten buldum bebek ayagini onu telefondaki filtrelerle emojilerle yazilarla süsledim 🥰🤗 Senin icinde yapabilirim istersen özelden atabilirim yapip 😘
Anladım canım bizde de tam ne yapılacak bilmiyorum ama bende kalabalık çağırmıcam ikimizde yıkanırız. Bide yasin falan okunur öyle düşünüyorum
Hee tamam canım bende bakayım teldeki emojiletle yaparım. Çok güzel olmuş 😍🤩

Anladım canım bizde de tam ne yapılacak bilmiyorum ama bende kalabalık çağırmıcam ikimizde yıkanırız. Bide yasin falan okunur öyle düşünüyorum
Hee tamam canım bende bakayım teldeki emojiletle yaparım. Çok güzel olmuş 😍🤩
Sanirim bazi yerlere göre degisiyor bu 40 çıkarma adetleri 🤭 En güzeli zaten kalabalik degil kendi yakin cevrenle yapmak olur bebekler küçük henüz ya. Tamam canim bende yaptim kendi kizima ilk Almiraya yaptim çok hoş oldu hatta çikarttirip resim olarak duvarada asilabilir.

pardonda hayat müşterek... bende çalışıyorum oda...
ama o öğretmen şuan 2.5 ay tatilde bütün gün evde...
ütüde yapıo yerde siliyor :KK70: yarın camları silcek yada haftasonu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
dün dağ gibi ütü birikmişti (%80i onun elbiseleri) eve geldim ütülemiş :KK70:
Harikasınız bu düşünceye katılıyorum. Benim koca benle yaprak sarar kofte yuvalardi herife ne dedilerse hangi oldu . Ben esimle is yapmayı seviyorum varlığını hissetmek hoşuma gidiyor

X