- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Böönn hatlar karışıkOkuyam dedim ya şapşik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böönn hatlar karışıkOkuyam dedim ya şapşik
Benim mapus arkadaşım üzerimize sinmiş demir parlaklık kokusuAaa sen de mi mapusa düştün ben de 1 saat önce geldim ahsdj hoş geldin
Hahha aynı anda yazdım yavrus❤❤❤Okuyam dedim ya şapşik
Neden ban yediğimi de çok merak ediyordum, baktım mesaj da yok. Kazen banlamış diyorlar o banlarsa mesaj atmıyormuş sgsjskd kazenden ilk banımBenim mapus arkadaşım üzerimize sinmiş demir parlaklık kokusu
Hoşgeldin kuzum neredeydin kiKızlar ben geldim mahpustan çıktım
Size diyorum ki beni tutun Bdv bataklığına yollamayın diyorum ama anlıyan yok ki
Yavrular canlar sizden bir isteğim olucak ben 33 fetih suresi okuyacaktım 10 tane kaldi
Izmirden abimler geldi misafirler geldi hafta sinubtekrar misafirler geldi benim fetih suresi kaldı yarına bitmesi gerekiyor
Kızlar 10 tane kaldi
Okumak isteyen olursa yarına kadar bitmesi gerekiyor
Niyetim du erkek.kardesimin bir işi var o işten başarıyla çıkması için niyet ettim Okumak isteyen bu niyetle okursa sevinirim yavrular
❤⚘
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
@Simurgp
Black Light
Mapusta baharım ama erken geldim çarşamba gelecektim ❤Hoşgeldin kuzum neredeydin ki
Bende anlamadım.bana sadece çarşamba saat 12 30 da biticek denmiş hangi konu yada nedeni nedir yok bir mesaj mune den mesaj gelirdiNeden ban yediğimi de çok merak ediyordum, baktım mesaj da yok. Kazen banlamış diyorlar o banlarsa mesaj atmıyormuş sgsjskd kazenden ilk banım
Hoşgeldin paremmmmKızlar ben geldim mahpustan çıktım
Size diyorum ki beni tutun Bdv bataklığına yollamayın diyorum ama anlıyan yok ki
Yavrular canlar sizden bir isteğim olucak ben 33 fetih suresi okuyacaktım 10 tane kaldi
Izmirden abimler geldi misafirler geldi hafta sinubtekrar misafirler geldi benim fetih suresi kaldı yarına bitmesi gerekiyor
Kızlar 10 tane kaldi
Niyetim du erkek.kardesimin bir işi var o işten başarıyla çıkması için niyet ettim Okumak isteyen bu niyetle okursa sevinirim yavrular
❤⚘
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
@Simurgp
Black Light
Hoş buldum bitanem linosum❣❣❣Hoşgeldin paremmmm
Özledik seniii diyoruz heppp bdv de takılma diye ama nerdeeee
Ben hazırlık yapıyorum kuzum Tr için ama 1 tane alıp okuyayım inşallah bu gece birtanem Rabbim niyetini kabul etsin inşallah
Aynen păremHoş buldum bitanem linosum❣❣❣
Hazırlıklar tam gaz desene rabbim kavuştursun kuzum inşallah ❤❤❤
ALLAH razı olsun bitanem ⚘⚘
Kız sana hep demiyor muyuz uzak dur konulardan diyeKızlar ben geldim mahpustan çıktım
Kızlar 10 tane kaldi
❤⚘
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
@Simurgp
Black Light
Yetistiremedim oznurum misafir misafir üstüne geldiKız sana hep demiyor muyuz uzak dur konulardan diye
Parişim musait değilim bu aralar pek kendi işlerime ancak yetişiyorum nolursun kusura bakma
Bu aralar benimde ya geldiler ya biz gittik persembe yola gidiceğimi öğrendim bikac saat önce elim ayagım karıstı böyleYetistiremedim oznurum misafir misafir üstüne geldi
Ondan paylaştım yok canım ne kusuru
Hoş geldin güzel paremKızlar ben geldim mahpustan çıktım
Kızlar 10 tane kaldi
❤⚘
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
@Simurgp
Black Light
Paremmmm cezada indirim mi uygulandı bebeğisimmmAnaaaaa ben şok ama çarşamba diyordu ban biticek
Kızlar gelmişim haberim yok Kurbik dedi Hahhaha
Öyle kurabiye diyorum ki banım kalkmadı kızlara etiket yaparmisin diye supriz oldu
Kızlar turun elimden bir daha gitmeyim
Hoşgeldinnn paremmmm bundan sonra daha dikkatli ol bak şunu yap millette bende topiğimize yazmaya gelmiştimm benim regl geldi gelecek durumda gelmezse gün içinde okursam sana haber edeyimm bir tane bitanemmm olur muKızlar ben geldim mahpustan çıktım
Kızlar 10 tane kaldi
❤⚘
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
@Simurgp
Black Light
Geldimmm geldiimm kurabiyem bende bakıyomm kırmızı bir pare nicki bana bakıyor sonradan ayıktımmTinnoşş kalk kız pariş geldi. Tiniminimavihanim