İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Nediyosunnnnnn kuzum ciddi mi sana mı çok üzüldümm 😢😢 Rabbim acil şifalar versin inşaAllah 😢😢😢 çaresi tedavisi mi var dimi inşaAllah vardır
İlaçlarla varmış çok şükür yaa Rabbim tez zmaanda iyileştirsin seni eski saglıgına kavustursun 🤲🤲
evet canım maalesef :KK43: ilaç tedavisi 6 ay . 1 ay evdeyim . her ay takip ediliyomuş işte. amin canım amiiiiinnn. Allah razı olsun
Yaa 🥺🥺🥺 kuzum çok geçmiş olsun Rabbim iyilik şifalar versin inşallah 😓 tedavisi nasıl oluyor kuzum
sağol canım benim. 6 aylık ilaç tedavisi. 6 tane ilacı sabah aç karnına içiyosun hepsi antibiyotik :KK43: 1 ay rapor verdiler işte
Ah ozom kuzum tedavisi var şükür bitanem
Tam bilmiyorum ama 1.derece 2.derece Gibi bir durumu oluyor rabbim şifa versin
Tedavini aksatma bitanem rabbim yardımcın olsun😇
sağol kuzum benim. benim başlangıç aşamasındaymış. Allah razı olsun canım benim

Kızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele 😔😔😔😔😔

excited-happy.gif

ASSOSyal ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Çok şükür parem aynı şekilde devam ediyoruz hamdolsun burada herkes bir dağıldık bir şeyler çıktı tez zamanda hepimiz mutlu haberlerle toplanalım inşAllah :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :anne::anne:

aynen kuzum. rabbim dermansız dert vermesin diyorum 🤗
Âmin kuzum benim aile hekimliği nde çalışırken bu şekilde hastalarım vardı aylık ilaç dağıtıyordum çoğu toparlamıştı Rabbim inşallah sana da şifa versin inşallah her şey güzel olacak motivemizi hiç bozmayalım❤️❤️❤️❤️

Herkese nazar değdi, rabbim beterinden korusun ama resmen sağlık ile sinaniyoruz hepimiz kuzum🥺
Çok güzel gelecek sonuçların hiç korktuğun gibi olmayacak canımın içi Rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın 🌺🌺😍😍😘😘🍒🍒🍒sağlığımızla sevdiklerimizle imtihan etmesin bizleri aminn💙

evet canım maalesef :KK43: ilaç tedavisi 6 ay . 1 ay evdeyim . her ay takip ediliyomuş işte. amin canım amiiiiinnn. Allah razı olsun

sağol canım benim. 6 aylık ilaç tedavisi. 6 tane ilacı sabah aç karnına içiyosun hepsi antibiyotik :KK43: 1 ay rapor verdiler işte

sağol kuzum benim. benim başlangıç aşamasındaymış. Allah razı olsun canım benim
Canım benim inşallah o evreleri sağ salim atlatırsın tez vakitte eski sağlığına kavuşursun inşallah 🤲🤲

X